• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yaa Senin kaç yumurta toplanmıştı canım
11 yumurta topladılar.
sadece 1 embriyom oluştu ya nedeni de maalesef ki spermlerinizin dölleme özelliği olmadığı için sayın 1 dedi bana da doktor eğer 2 tane olsaydı elimizde sana direk 2 tane transfer ederdim dedi.
Oda beni üzdü zaten

11 yumurta topladılar.
sadece 1 embriyom oluştu ya nedeni de maalesef ki spermlerinizin dölleme özelliği olmadığı için sayın 1 dedi bana da doktor eğer 2 tane olsaydı elimizde sana direk 2 tane transfer ederdim dedi.
Oda beni üzdü zaten
Anladim canım olmayana üzme canını bak bir tane var Rabbim onu da kucağına aldirsin inşallah 🤲♥️🕊️🎀💓🙏🌼

İnşallah canım benim seninde inşallah hayırlı evlatların olur.
İnşallah 🌼 ben şimdi cetrodite kullanmaya devam ediyorum dahabbuyuyeb yumurtalar varmış karnımı sisirmemesi için yani .. ayrıca oksapar kullanıyorum kannsulandirici ilaçlar vs işte hormonları sıfırlamak için

Doktorum bana boyle bi mesaj atti canimi sikti. Sizce tekrar kimyasal gecirmem dimi? Miomum vardi aldirdim. Icime korku dustu. Okursaniz durumu anlycaksnz.
Eki Görüntüle 2966459
Doktorun çok nazik açıklamış şuanda kaset testte kimyasal olup olmadığı anlaşılmaz kan verdiğinde iki güne bir değer düşerse evet kimyasal ama şuanda bunları düşünmen için erken canım stres yapma kendine 🥰

Back