• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

🧿🧿HAYDE HAYIRLI OLSUN🧿🧿

Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun 🤗🤗

YAŞ;25
DENEME;1
EMBRİYO;2.Cİ GÜN
KALiTE; 1
TRANSFER TARİHİ; -
SONUÇ; -

BUNLARI YAZARAK BENi ETİKETLERMİSİNİZ 🤗🤗🤗

efsunn210102 efsunn210102 😇 Selin n Selin n 😇 Loya-Kiana Loya-Kiana 😇 biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor🌹🌹🌹🌹

Bismillahirrahmanirrahim 🤲🏻💖

İsimyaşdenemeembriyotransfersonuç💖

@Demiripek433.cü deneme5.ci gün7 ARALIK
@istanbul88311.ci deneme6.cı gün
@nacwes332.ci deneme3.cü gün
@akyaa343.cü deneme9 aralık
Loya-Kiana Loya-Kiana 312.ci deneme5.ci gün
@altnekn322.ci deneme5.ci gün
@Ilaymilya307.ci deneme5.ci gün26 kasım🤰🏻❤️🧿
@Gldmergn243.cü deneme5ve6.cı gün
@gulcehanim271.ci deneme5.ci gün
H hasretim0601 332.ci deneme5.ci gün
@Saturnyildizi323.cü deneme2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird312.ci deneme5.ci gün
Iron Butterfly Iron Butterfly 251.ci deneme2.ci Gün
@Mucizelereinanin55293.cü deneme
@Efolis313.cü deneme
@lightbrown301.ci deneme
@Hayat su252.ci deneme
@Tesnim1989326.ci deneme
@hukukkusu321.ci deneme
@Maydonozhanim273.cü deneme
Selin n Selin n 261.ci deneme
efsunn210102 efsunn210102 251.ci deneme3.cü gün
Aylis16 Aylis16 231.ci deneme5.ci gün
Z Zeynepkur 383.Cü deneme5.Cİ gün3 Aralık
@Gulen yuzum374.CÜ deneme5.ci gün25 kasımsonuç bekliyor
@Aslanb281. Cİ dENEME5.Cİ GÜN
@halleycik301.Cİ DENEME
@kedicique
@karyelimmm241.Cİ DENEME5.Cİ GÜN
@leyladanvazgecme443.CÜ GÜN
@Verayinrengi242.Cİ DENEME5.Cİ GÜN
@arzuerkan373.CÜ DENEME
Brccck Brccck 343.CÜ DENEME5.Cİ GÜN
@Papatyamm1216 1216295.Cİ GÜN9 ARALIK
@Canaann34243.CÜ DENEME1 ARALIKSONUÇ BEKEMEDE
@Alpendam341.Cİ DENEME
@akrepprof432.Cİ DENEME
@miracle0702105.Cİ GÜN2 ARALIKSONUÇ BEKLİYOR
@Dorukkubra2.Cİ DENEME20 ARALK
@Hemselif322.Cİ DENEME3.CÜ GÜN
@Minikbirmucizemeselesi1.Cİ DENEMe3.CÜ GÜN

@lezard381.Cİ DENEMe
@Delidolu303.CÜ GÜN
@Amanita
@Hayalperestttttttt5.Cİ GÜN2 ARALıkSONUÇ BEKLİYOR
@betulkara2111.Cİ DENEME
M mucizelervar SONUÇ BEKLİYOR
@persona06251.Cİ DENEME5.Cİ GÜN2 ARALIKSONuÇ BEKLİYOR
@mira9693281.Cİ DENEME5.Cİ GÜN1 ARALIKSONUÇ BEKLİYOR
@sudem_88334.CÜ DENEME
YAŞ;31
DENEME;1
EMBRİYO;6.Cİ GÜN
TRANSFER TARİHİ; 6 Aralık

🤗🤗🤗
Iron Butterfly Iron Butterfly

Benim kv kemalim yapmaz tiplerinden pederi anlatrıken babacın der hep 🙃 genelde çekiştirme değil ama çok konu komşusunun hep bir olayı var ve ailecek övünmeyi çok seviyorlar eşiM hariç .
Bende aksine yapmacık ve polyannacılık sevmediğimden yıldımız hiç uyuşmaz , bizim 1 mahalle var aramızda o yüzden yürüyüşe çıksın camlar açık görse basıyor zile geçen zili sökmüştüm apartmanın komple sökmüşüm şimdi de para topladık yeniden yapılacak diafonlar.
Bana yarardan çok zarar anlayacağın.
Allah seni ya komşuların zillerinden ne istedin acaba

Doktorum bana boyle bi mesaj atti canimi sikti. Sizce tekrar kimyasal gecirmem dimi? Miomum vardi aldirdim. Icime korku dustu. Okursaniz durumu anlycaksnz.
Screenshot_20211208_175757.jpg

Selin n Selin n opu oldun mu canım kaçırdım senin durumunu ?
Oldum canım 🤗 23 yumurta toplandi 20 si olgun çıktı 18 i döllenmişti bugunnn tekrar aradılar 2 si gelişimi durmuş 2 si çok yavaşmis 14 tanesi devam ediyormuş gelişmeye (bölünmeye) bakalım yarın ne olacak az çok belli olur yarın

Oldum canım 🤗 23 yumurta toplandi 20 si olgun çıktı 18 i döllenmişti bugunnn tekrar aradılar 2 si gelişimi durmuş 2 si çok yavaşmis 14 tanesi devam ediyormuş gelişmeye (bölünmeye) bakalım yarın ne olacak az çok belli olur yarın
Hey maşallah canısı sende pko mu vardı
maşallah sana ya

Doktorum bana boyle bi mesaj atti canimi sikti. Sizce tekrar kimyasal gecirmem dimi? Miomum vardi aldirdim. Icime korku dustu. Okursaniz durumu anlycaksnz.
Eki Görüntüle 2966459
Endişenizi anlıyorum ama doktor da zamanı gelmeden ne diyebilir ki idrar testinin güvenliği olmadığı net ama sadece iç rahatlatmak için... durduk yere tabıkı günden güne koyulaşmaz ama kimyasal dış gebelik veya herhangi bir problemi günün gelince yaptığın ve sonraki katlanarak devam etmesinden anlıyoruz her sey olabilir bundan sonrası sadece dua edip gelişimini seyretmek 6aylık ken bile insanlar bebeklerini kaybedebilir Allah nasıl olmasını istiyorsa öyle olacak biz tedbir mücadele sabır bu kadar. Doktor size kesin tutacak dese veya kesin kimyasal dese inanacak mısınız daha ortada hiç bir şey yokken içinizi ferah tutun💜

Son düzenleme:
Endişenizi anlıyorum ama doktor da zamanı gelmeden ne diyebilir ki idrar testinin güvenliği olmadığı net ama sadece iç rahatlatmak için... durduk yere tabıkı günden güne koyulaşmaz ama kimyasal dış gebelik veya herhangi bir problemi günün gelince yaptığın ve sonraki katlanarak devam etmesinden anlıyoruz her sey olabilir bundan sonrası sadece dua edip gelişimini seyretmek 6aylık ken bile insanlar bebeklerini kaybedebilir Allah nasıl olmasını istiyorsa öyle olacak biz tedbir mücadele sabır bu kadar
+1
doktor çok yerinde bir açıklama yapmış öncelikle kötü düşünceleri bir kenara bırak kan yaptır sonucunu al eline 2günde bir beta artışına göre sendeki duruma göre çıkar yoktur öyle birşey canım.

Hadi yaaa
2.cide değil 3.cü yani
Evet valla ya zateb dedi bir hafta 10 gün sonra ilk adetini olursun hormonlar vs atılır dedi. 2.adet ocakta 3.subatta :/
Sen ne yaptın canım ne zaman Transfer olacaksın dondurulmuş transferde adetin 2.gunu niye gidiyoruz ilac mi kullanilcak yine

Evet valla ya zateb dedi bir hafta 10 gün sonra ilk adetini olursun hormonlar vs atılır dedi. 2.adet ocakta 3.subatta :/
Sen ne yaptın canım ne zaman Transfer olacaksın dondurulmuş transferde adetin 2.gunu niye gidiyoruz ilac mi kullanilcak yine
Rahim içini felan kontrol ediliyor rahim duvarına baktı bir ilaç yazdı duvar kalınlaşması için embriyo tutunmasına yardımcı 10 gün kullanıcam 16 sında kontrol var o gün de transfer oalcaksam tarihimi verecek sonrası biliyorsun zaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yaaa
opu dan sonra ağrın oldu mu ?

Rahim içini felan kontrol ediliyor rahim duvarına baktı bir ilaç yazdı duvar kalınlaşması için embriyo tutunmasına yardımcı 10 gün kullanıcam 16 sında kontrol var o gün de transfer oalcaksam tarihimi verecek sonrası biliyorsun zaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yaaa
oğu dan sonra ağrın oldu mu ?
Yok hiç olmadı ya AVM gezdim opudan sonra 🙊 sadece yürürken hafif ıdrara sıkışmış gibi bı his vardı o kadar

Back