- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.701
Transfer sonrasi 4 gün kalabildimevime döndüm.Bir yanımda git kal diyor hizmet ettireyim kendime güzel de geçer diyorum ama evimi özlediğim de kesin bir gerçek ay çıkmazdayımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer sonrasi 4 gün kalabildimevime döndüm.Bir yanımda git kal diyor hizmet ettireyim kendime güzel de geçer diyorum ama evimi özlediğim de kesin bir gerçek ay çıkmazdayımmm
YAŞ;31HAYDE HAYIRLI OLSUN
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
YAŞ;25
DENEME;1
EMBRİYO;2.Cİ GÜN
KALiTE; 1
TRANSFER TARİHİ; -
SONUÇ; -
BUNLARI YAZARAK BENi ETİKETLERMİSİNİZ
efsunn210102 Selin n Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün 7 ARALIK @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün @Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım @Gldmergn 24 3.cü deneme 5ve6.cı gün @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün H hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci Gün @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme Selin n 26 1.ci deneme
efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün Z Zeynepkur 38 3.Cü deneme 5.Cİ gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.CÜ deneme 5.ci gün 25 kasım sonuç bekliyor @Aslanb 28 1. Cİ dENEME 5.Cİ GÜN @halleycik 30 1.Cİ DENEME @kedicique @karyelimmm 24 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN @leyladanvazgecme 44 3.CÜ GÜN @Verayinrengi 24 2.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN
@arzuerkan 37 3.CÜ DENEME Brccck 34 3.CÜ DENEME 5.Cİ GÜN @Papatyamm1216 1216 29 5.Cİ GÜN 9 ARALIK @Canaann34 24 3.CÜ DENEME 1 ARALIK SONUÇ BEKEMEDE @Alpendam 34 1.Cİ DENEME @akrepprof 43 2.Cİ DENEME @miracle070210 5.Cİ GÜN 2 ARALIK SONUÇ BEKLİYOR @Dorukkubra 2.Cİ DENEME 20 ARALK @Hemselif 32 2.Cİ DENEME 3.CÜ GÜN @Minikbirmucizemeselesi 1.Cİ DENEMe 3.CÜ GÜN
@lezard 38 1.Cİ DENEMe @Delidolu30 3.CÜ GÜN @Amanita @Hayalperestttttttt 5.Cİ GÜN 2 ARALık SONUÇ BEKLİYOR @betulkara 21 11.Cİ DENEME M mucizelervar SONUÇ BEKLİYOR @persona06 25 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN 2 ARALIK SONuÇ BEKLİYOR @mira9693 28 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN 1 ARALIK SONUÇ BEKLİYOR @sudem_88 33 4.CÜ DENEME
Allah seni ya komşuların zillerinden ne istedin acabaBenim kv kemalim yapmaz tiplerinden pederi anlatrıken babacın der hep genelde çekiştirme değil ama çok konu komşusunun hep bir olayı var ve ailecek övünmeyi çok seviyorlar eşiM hariç .
Bende aksine yapmacık ve polyannacılık sevmediğimden yıldımız hiç uyuşmaz , bizim 1 mahalle var aramızda o yüzden yürüyüşe çıksın camlar açık görse basıyor zile geçen zili sökmüştüm apartmanın komple sökmüşüm şimdi de para topladık yeniden yapılacak diafonlar.
Bana yarardan çok zarar anlayacağın.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah o iğnelerde gelir geçer Allah’ın izniyleO iğne progestan iğnesi bebeğin tutunmasini sağlamak için
Oldum canım 23 yumurta toplandi 20 si olgun çıktı 18 i döllenmişti bugunnn tekrar aradılar 2 si gelişimi durmuş 2 si çok yavaşmis 14 tanesi devam ediyormuş gelişmeye (bölünmeye) bakalım yarın ne olacak az çok belli olur yarınSelin n opu oldun mu canım kaçırdım senin durumunu ?
Hey maşallah canısı sende pko mu vardıOldum canım 23 yumurta toplandi 20 si olgun çıktı 18 i döllenmişti bugunnn tekrar aradılar 2 si gelişimi durmuş 2 si çok yavaşmis 14 tanesi devam ediyormuş gelişmeye (bölünmeye) bakalım yarın ne olacak az çok belli olur yarın
Endişenizi anlıyorum ama doktor da zamanı gelmeden ne diyebilir ki idrar testinin güvenliği olmadığı net ama sadece iç rahatlatmak için... durduk yere tabıkı günden güne koyulaşmaz ama kimyasal dış gebelik veya herhangi bir problemi günün gelince yaptığın ve sonraki katlanarak devam etmesinden anlıyoruz her sey olabilir bundan sonrası sadece dua edip gelişimini seyretmek 6aylık ken bile insanlar bebeklerini kaybedebilir Allah nasıl olmasını istiyorsa öyle olacak biz tedbir mücadele sabır bu kadar. Doktor size kesin tutacak dese veya kesin kimyasal dese inanacak mısınız daha ortada hiç bir şey yokken içinizi ferah tutunDoktorum bana boyle bi mesaj atti canimi sikti. Sizce tekrar kimyasal gecirmem dimi? Miomum vardi aldirdim. Icime korku dustu. Okursaniz durumu anlycaksnz.
Eki Görüntüle 2966459
EvET Ya ben yok biliyordum varmış meğerHey maşallah canısı sende pko mu vardı
maşallah sana ya
İnşallah hayırlısı olur kuzumEvET Ya ben yok biliyordum varmış meğer
İnşallah hayırlısı olur kuzum
o zaman taze trasfer olacaksın sanırım ?
+1Endişenizi anlıyorum ama doktor da zamanı gelmeden ne diyebilir ki idrar testinin güvenliği olmadığı net ama sadece iç rahatlatmak için... durduk yere tabıkı günden güne koyulaşmaz ama kimyasal dış gebelik veya herhangi bir problemi günün gelince yaptığın ve sonraki katlanarak devam etmesinden anlıyoruz her sey olabilir bundan sonrası sadece dua edip gelişimini seyretmek 6aylık ken bile insanlar bebeklerini kaybedebilir Allah nasıl olmasını istiyorsa öyle olacak biz tedbir mücadele sabır bu kadar
Hadi yaaaYok kuzum doktor 3.adette dedi
Evet valla ya zateb dedi bir hafta 10 gün sonra ilk adetini olursun hormonlar vs atılır dedi. 2.adet ocakta 3.subatta :/Hadi yaaa
2.cide değil 3.cü yani
Tabiki geçer en korkutucu ve önemli olay opu işlemi sonrası hepimiz için hayırlısıyla güzel olsun inşallahRabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah o iğnelerde gelir geçer Allah’ın izniyle
Rahim içini felan kontrol ediliyor rahim duvarına baktı bir ilaç yazdı duvar kalınlaşması için embriyo tutunmasına yardımcı 10 gün kullanıcam 16 sında kontrol var o gün de transfer oalcaksam tarihimi verecek sonrası biliyorsun zaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yaaaEvet valla ya zateb dedi bir hafta 10 gün sonra ilk adetini olursun hormonlar vs atılır dedi. 2.adet ocakta 3.subatta :/
Sen ne yaptın canım ne zaman Transfer olacaksın dondurulmuş transferde adetin 2.gunu niye gidiyoruz ilac mi kullanilcak yine
Yok hiç olmadı ya AVM gezdim opudan sonra sadece yürürken hafif ıdrara sıkışmış gibi bı his vardı o kadarRahim içini felan kontrol ediliyor rahim duvarına baktı bir ilaç yazdı duvar kalınlaşması için embriyo tutunmasına yardımcı 10 gün kullanıcam 16 sında kontrol var o gün de transfer oalcaksam tarihimi verecek sonrası biliyorsun zaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yaaa
oğu dan sonra ağrın oldu mu ?
Ben resmen ölüyordum yaYok hiç olmadı ya AVM gezdim opudan sonra sadece yürürken hafif ıdrara sıkışmış gibi bı his vardı o kadar
Yaa Senin kaç yumurta toplanmıştı canımBen resmen ölüyordum ya
bir bende mi sorun var acaba resmen acıdan geberdim sızı gibi oldu çok.