• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben resmen ölüyordum ya
bir bende mi sorun var acaba resmen acıdan geberdim sızı gibi oldu çok.
Benim de çok sancım olmuştu :KK43: adet sancısı gibiydi ama hiç de hoş değildi. Bir de bende opu sonrası çok gaz ve kabızlık olmuştu o da etkiledi.
Benden de 12 yumurta toplanmıştı, sayıları da benzer. Demek ki toplanan yumurta sayısı ile ilgili değil ağrı sancı olması durumu.
Bende çikolata kisti var, ondan mı oldu diye düşünmüştüm kendimce ama onunla da çok ilgili değil sanırım.

Nerelerde geziyorsun merak ettim kızz

Arkadaşlarımla bulusuyorum genelde avm malum havalar soğuk derslere çalışıyorum tüm konular bitti deneme çözüyorum bol bol .

Her buluşma sonrasi 3 gün karantina koyuyorum kendime bakıyorum iyiyim çıkıyorum 😁😁😁 2 senedir evdeydim yaşasın özgürlük diye diye geziniyorum .

Arkadaşlarımla bulusuyorum genelde avm malum havalar soğuk derslere çalışıyorum tüm konular bitti deneme çözüyorum bol bol .

Her buluşma sonrasi 3 gün karantina koyuyorum kendime bakıyorum iyiyim çıkıyorum 😁😁😁 2 senedir evdeydim yaşasın özgürlük diye diye geziniyorum .
Güzel kendini sev bol bol ..

Güzel kendini sev bol bol ..
Eşime ilk cikciam gitmek istemiyorum dedim

Oda hadii çık artık işe gidip gelen insanlar var eski haline geri dön sosyalles biraz diye diye destek verdi

Metrobus de boğuluyor gibi hissettim ki çok hareketli aktif biriydim pandemi öncesi
Accayip zorlandım .

Eşime ilk cikciam gitmek istemiyorum dedim

Oda hadii çık artık işe gidip gelen insanlar var eski haline geri dön sosyalles biraz diye diye destek verdi

Metrobus de boğuluyor gibi hissettim ki çok hareketli aktif biriydim pandemi öncesi
Accayip zorlandım .
Sen neden çalışmıyorsun ki,sağlıkçısın
dinlenmek için mi ara verdin hastane işleri çok meşakatli zahmetli diye mi ?

Sen neden çalışmıyorsun ki
dinlenmek için mi ara verdin hastane işleri çok meşakatli zahmetli diye mi ?
Pandemi zamanı korktuk doğal olarak nedir bilmiyoruz hergun gelen insanlar hasta var mi korona yatan var mi soruyorlar tv nette yayılan videolar havadan bile bulaşıyor dönemleri vardi bi ara hatirlarsinz😁

2020 haziran da ayrildim sonrada aşı olayı olunca o zaman bebekde olsun da oyle doneyim işe dedik.

İzin almak zor olurdu randevulare vs vs .

Bu sene 2022 de halledersek bu işi hedef 2023 inşallah döneceğim sahalara ....

Pandemi zamanı korktuk doğal olarak nedir bilmiyoruz hergun gelen insanlar hasta var mi korona yatan var mi soruyorlar tv nette yayılan videolar havadan bile bulaşıyor dönemleri vardi bi ara hatirlarsinz😁

2020 haziran da ayrildim sonrada aşı olayı olunca o zaman bebekde olsun da oyle doneyim işe dedik.

İzin almak zor olurdu randevulare vs vs .

Bu sene 2022 de halledersek bu işi hedef 2023 inşallah döneceğim sahalara ....
İnşallah canım benim hakkında hayırlısı,
yeni bir soru geliyor o zman çalışan kızlar hepinize
işe devam ederseniz bebişinize kim bakacak 🙃

Back