- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.761
en büyük destekçimiz kim olur kızların?İnşallah canım benim hakkında hayırlısı,
yeni bir soru geliyor o zman çalışan kızlar hepinize
işe devam ederseniz bebişinize kim bakacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en büyük destekçimiz kim olur kızların?İnşallah canım benim hakkında hayırlısı,
yeni bir soru geliyor o zman çalışan kızlar hepinize
işe devam ederseniz bebişinize kim bakacak
Kendimi düşünüyorum sanıırm bakacak kimsem yok.en büyük destekçimiz kim olur kızların?
AnnelerimizKendimi düşünüyorum sanıırm bakacak kimsem yok.
Kendimi düşünüyorum sanıırm bakacak kimsem yok.
Annemle bir kere bu konuyu konuştum annem şey demişti bana getirir sabhaları akşam alırsın yada bende kalır hafta sonu alırsın.Annelerimiz
Eşimde aynısını diyor ama daha iyi eğitim alması daha iyi şartlarda büyümesi için annesinin fedakarlık edip çalışması gerek diyorum , artık devir değişti öyle eskisi gibi değil hiç.Allah can sağlığı versin ama eşim diyor ki belki çalışmak istemeyeceksin birakamayacaksin
diyorum olabilir ama çalışmak özellikle alışmış insana çok iyi geliyor .
aileme yakın oturuyoruz planım o ama
ne nasip olur bilmiyorum tabii
Annemle bir ker bu konuyu konuştum annem şey demişti bana getirir sabhaları akşam alırsın yada bende kalır hafta sonu alırsın.
hiç görmeyeceğim çocuğu niye yapıyorum demiştim bende.
Kv bana yakın her gün bakar evinde oda ama ben kendisibi pek sevmiyorum o yüzden kendim bakcağım demekki çocuğuma :-( gerçi gün doğmadan neler doğar bilinmez.
aynen kuşumBen kendisini hiç görmüyorum çok şükür
Aynen öyle ....
İnsan plan yaparken kader gülermiş derler bakalim ne olacuuuk
Ben transfer oldum canımsaadetdereliBende adet bekloorooo transfer için
Ay maşallah kac gun olduBen transfer oldum canımsaadetdereli
5 gün olduAy maşallah kac gun oldu
hayırlı haberlere inşallah5 gün oldu
Amin cnmhayırlı haberlere inşallah
Ben OPUdan çıkınca 5 gune kendime gelebildim agrim sızım bitti çok kötüydü. Arabada giderken araba fazla sallayınca bile çığlık çığlığa kalmıştım acıdan. Acayip gaz olmustu büyük tuvalate çıkana kadar 1-2 gün kendime gelememiştimBen resmen ölüyordum ya
bir bende mi sorun var acaba resmen acıdan geberdim sızı gibi oldu çok.
AynıyızBen OPUdan çıkınca 5 gune kendime gelebildim agrim sızım bitti çok kötüydü. Arabada giderken araba fazla sallayınca bile çığlık çığlığa kalmıştım acıdan. Acayip gaz olmustu büyük tuvalate çıkana kadar 1-2 gün kendime gelememiştim
Hepimizde maşallah bir çene var kiAy ne konuşmuşsunuz kızlar ya valla bu ay nasıl bitecek