• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Aslında annenlere gitsen belki günler daha hızlı geçer onların kavgalarıyla filan ama onlar seni daha da gerginleştire de bilirler kendi evinde tek kalmak huzur da verebilir sana biz çalışanlar evimizi çok özlüyoruz çünkü iyice düşün karar ver sen ben evimde tv izleyip kitap okuyarak geçireceğim
Bir yanımda git kal diyor hizmet ettireyim kendime güzel de geçer diyorum ama evimi özlediğim de kesin bir gerçek ay çıkmazdayımmm

Sen nerde rahat edeceksen orda kal canım. Ama ailenle kalman daha da stres yaratabilir sende, benim ilk transferimde annem gelmişti bana kalmaya ve iyice stres oldum 😂 insan kendini sanki hastaymista birileri yardım ediyormuş gibi hissediyor yani en azından ben öyle hissetmiştim 😁 bide babamda gelmişti sağolsun babam transferinin ilk günü hepimize korona bulastirdi ve zatende tutmadı
Ahahhaah çok iyi yılın en efsane babası seçtim babanı :cool:

Valla benim için o dönem hiç yılın babası değildi transferin ilk günü korona olunca çok üzülmüştüm 🙈 kısmet işte
Hayırlısı böyleymiş canım benim bunlar vesileler ama kısmetinte yoksa ne yapsan da olmaz.
Hiç öyle düşünme rabbim insanlara ne şartlarda evlat nasip ediyor.

Aman şimdi evde kalırsam bir yerden hameri mameri olur benim kv gelir felan oda aklımın bir köşesinde.
Ay bir kaynana mağduru daha. benimki de duymuş cumartesi günü Ankaraya geliyormuş bana bakacakmış benim aldığım duyumlara göre ama bana kendi bişey söylemedi. Ben annemi kabul etmedim kaynana hiç çekemem gelin dolanın geri gidin kalabalık yapmayın dedim görümceye tamam sen rahat et yeter dedi oda. benim kaynana diğer gelinleri filan çekiştiriyo hiç hoşlanmıyorum bundan seninkinde var mı gıybet alışkanlığı

Ay bir kaynana mağduru daha. benimki de duymuş cumartesi günü Ankaraya geliyormuş bana bakacakmış benim aldığım duyumlara göre ama bana kendi bişey söylemedi. Ben annemi kabul etmedim kaynana hiç çekemem gelin dolanın geri gidin kalabalık yapmayın dedim görümceye tamam sen rahat et yeter dedi oda. benim kaynana diğer gelinleri filan çekiştiriyo hiç hoşlanmıyorum bundan seninkinde var mı gıybet alışkanlığı
Benim kv kemalim yapmaz tiplerinden pederi anlatrıken babacın der hep 🙃 genelde çekiştirme değil ama çok konu komşusunun hep bir olayı var ve ailecek övünmeyi çok seviyorlar eşiM hariç .
Bende aksine yapmacık ve polyannacılık sevmediğimden yıldımız hiç uyuşmaz , bizim 1 mahalle var aramızda o yüzden yürüyüşe çıksın camlar açık görse basıyor zile geçen zili sökmüştüm apartmanın komple sökmüşüm şimdi de para topladık yeniden yapılacak diafonlar.
Bana yarardan çok zarar anlayacağın.

Benim kv kemalim yapmaz tiplerinden 🙃 genelde çekiştirme değil ama çok konu komşusunun hep bir olayı var ve ailecek övünmeyi çok seviyorlar eşiM hariç .
Bende aksine yapmacık ve polyannacılık sevmediğimden yıldımız hiç uyuşmaz , bizim 1 mahalle var aramızda o yüzden yürüyüşe çıksın camlar açık görse basıyor zile geçen zili sökmüştüm apartmanın komple sökmüşüm şimdi de para topladık yeniden yapılacak diafonlar.
Bana yarardan çok zarar anlayacağın.
Hahahahahahahahahaha

O adeti beklemek ne çok zor iyi biliyoruz canım kaç gün gecikti topik olarak genel de 6 gün gecikmeyle geldi adetlerimiz
Aslinda bugün yarın olmam gerek 🤭geçen ay tam adetten sonra gibi karar verdik o yüzden bana uzun geldi adetin suçu yok suç benim bı anda hadi yapalım der gibi bişey olup girdim yola şimdide ne adet gelir ne transfer

Aslinda bugün yarın olmam gerek 🤭geçen ay tam adetten sonra gibi karar verdik o yüzden bana uzun geldi adetin suçu yok suç benim bı anda hadi yapalım der gibi bişey olup girdim yola şimdide ne adet gelir ne transfer
Eli kulağında bekle canım 2 güne gelir.

Estağfirullah tatlım paniksin biraz da deli 😂♥️
😁😁😁😁
Tam komik bir ailem var hepsi komedi
ne zaman gitsem aynı kavga saç boyama yok kıyafetimi giyme erkek kardeşim tam bir ihlas pazarlamacıları gibi sürekli annemi çarpıyor,
Evde herkesin emekli maaşı var sürekli benim param maaşım var kavgaı 🙃
İYİSİMİ KENDİ KENDİME KALAYIM BEN
Bende kiler Allah'tan sessiz sakin yaaa
Ay ne güzel kalabalık aile bende tek çocuğum eşimde tek çocuk sessiz sessiz takılıyoruz 😂
🤭🤭🤭🤭
Kızlar ya güldürdünüz beni vallahi gerçekten çok karamsarımdır ne yapcan işte hayırlısı diyelim morel verdiniz bana🥰🥰🥰
Gız bizi korkuttun korkuttun 😱😁
Ay aman test günün geldi de kan da negatif gördün sandım daha 6.gününmüş 6.günde negatif olmaz bekleyelim bakalım daha test gününe var kız ilaçlarına güzelce devam et modunu da düşürme lütfen
6 daha çok erken zaten
Ayy panik atak çok iyi bilirim benim de annemde var gelip ben bakim sana dedi transferden sonrası için yok gelme sen bebeyi düşürttürürsün bana panikliğinle dedim. kendim yatacam evde sende kendine güveniyorsan kalabilirim diyorsan kendi evinde daha huzurlu oluyor insan
Valla nasıl olacak bilmiyorum bende
Aman şimdi evde kalırsam bir yerden hameri mameri olur benim kv gelir felan oda aklımın bir köşesinde.
Benim kv çok iyi yaaa şükür artık uzak ondanmıdır ama bilmiyorum 🤭🤭🤭🤭

😁😁😁😁

Bende kiler Allah'tan sessiz sakin yaaa

🤭🤭🤭🤭

Gız bizi korkuttun korkuttun 😱😁

6 daha çok erken zaten

Valla nasıl olacak bilmiyorum bende

Benim kv çok iyi yaaa şükür artık uzak ondanmıdır ama bilmiyorum 🤭🤭🤭🤭
Allah daha da iyi etsin canım benim senin adına mutluyum :-*

Back