- 14 Şubat 2021
- 8.425
- 22.492
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.581
Valla hepimiz bekliyoruz hem Hayalperestttttttt hemde Ilayumut dan vallaHayalperestttttttt cnm çarşamba test yapıcam demiştin? Güzel haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla hepimiz bekliyoruz hem Hayalperestttttttt hemde Ilayumut dan vallaHayalperestttttttt cnm çarşamba test yapıcam demiştin? Güzel haberlerini bekliyoruz
ohohoohho acaba kardeş miyizefsunn210102 biz seninle resmen ruh ikizi gibiyiz ya
Neeeee neler oluyor burdaefsunn210102 biz seninle resmen ruh ikizi gibiyiz ya
Biz her gün test yaparız dostum be
Ruh kardeşi olabiliriz mesleklerimiz bile aynı daha ne olsunohohoohho acaba kardeş miyiz
düşünüyorummmmm neden olmasın insan bu şaşar beşer
Test yaparsam daha çok stres olurum ben gerçi o zaman benim kafam çok yoğun olacak aklıma gelmez pekBiz her gün test yaparız dostum be
Aynen valla hangi ildeydin sen ?Ruh kardeşi olabiliriz mesleklerimiz bile aynı daha ne olsun
Kesin yaparız ne stresi beTest yaparsam daha çok stres olurum ben gerçi o zaman benim kafam çok yoğun olacak aklıma gelmez pek
Sabırsız belli bir grup var zaten daha transfer yapılmadan test yapmaya başlayacağız diye korkmaya başladım sıyarmamıza az kaldı vallaha günler yaklaştıkçaBiz her gün test yaparız dostum be
Ankara canım sen hangi ilAynen valla hangi ildeydin sen ?
Ankara mıydı gızz
Transfer sonrası eşim annemlere getirecek beni 1 hafta falan ev kalabalık ya yeğenlerim falan var küçük onlarla çok çabuk zaman geçer diye düşünüyorum o açıdanKesin yaparız ne stresi be
Kafan neden yoğun olacakmış hem.
De de de öyle de valla Allah bizim transfer sonrası yardımcımız olsun bence deSabırsız belli bir grup var zaten daha transfer yapılmadan test yapmaya başlayacağız diye korkmaya başladım sıyarmamıza az kaldı vallaha günler yaklaştıkça
İstanbul başakşehirAnkara canım sen hangi il
İstanbul canısıAnkara canım sen hangi il
Ne yoğunluğu kız o zaman aklımızdaki tek şey içimizdeki minnak yaramazların bizi uykusuz bırakacağı geceler olacakTest yaparsam daha çok stres olurum ben gerçi o zaman benim kafam çok yoğun olacak aklıma gelmez pek
Ben ilçenide verdim bulmak zor olmasın diyeİstanbul canısı
Kendimi öyle sabitlemeye çalışıyorum yoksa her yeri testlerle doldururumNe yoğunluğu kız o zaman aklımızdaki tek şey içimizdeki minnak yaramazların bizi uykusuz bırakacağı geceler olacak
Sağol canım benim duygularıma tercüman oluyorsun.Ben ilçenide verdim bulmak zor olmasın diye
De demek ne demekSağol canım benim duygularıma tercüman oluyorsun.
Iron Butterfly açık adres verecek biraz sonra Başakşehir büyük kalır kapı kapı nasıl arayım canımİstanbul canısı