• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canım rahatsız olsanda olmasan da estrofemi kesinlikle ihmal etme ama niye içmedin? O sayılı bir ilaç ve rahim kalınlığı için veriliyor bir gün bile atlamaman lazım
Dün çok kötüydüm ve nerdeyse gün boyu hastanedeydik eve geldiğimde de uyudum o gün kaldı öyle Ama aksatmamaya özen göstereceğim 😕

Benimde ilk adetim aynen ama nasıl korktum anlatamam normal ağrım olsa sıcak su torbası koyar birazda masaj yapardım geçerdi kıvrım kıvrım kıvrandım resmen yatak içinde dayanamayıp gittim hastaneye herşeyim temiz çıktı crp çok az yüksek çıktı doktor belki bir ihtimal ondan kaynaklanmış olabilir dedi 1 de hastaneye gittim.6da eve geldim
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine🌼

Malesef negatif kısmet değilmiş
Daha 6. Gün çok erken değil mi canım ? Kaç embriyo transfer edilmişti? Hiç umutsuzluğa kapılma ne olur, burda bir sürü insanın 10. Gün bile kaset test yapıp negatif alıp kanda pozitif görenleri gördüm ben inşallah seninkide öyledir 🧿🤲🏻 çok çok erken çünkü

Back