- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.621
Danistim beklemediğim bir durum dedi.Rahim ağzından gelebiliyor bazen fitil de yapmış olabilir dedi2. günden kan gelmesi normal mi bilemedim doktoruna danıştın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Danistim beklemediğim bir durum dedi.Rahim ağzından gelebiliyor bazen fitil de yapmış olabilir dedi2. günden kan gelmesi normal mi bilemedim doktoruna danıştın mı
Çok üzüldüm canım dondurulmuş embriyon var mıMalesef negatif
Dün çok kötüydüm ve nerdeyse gün boyu hastanedeydik eve geldiğimde de uyudum o gün kaldı öyle Ama aksatmamaya özen göstereceğimCanım rahatsız olsanda olmasan da estrofemi kesinlikle ihmal etme ama niye içmedin? O sayılı bir ilaç ve rahim kalınlığı için veriliyor bir gün bile atlamaman lazım
Kötü birşey yoktur inşallah canım yat dinlen yorma kendini dikkat etDanistim beklemediğim bir durum dedi.Rahim ağzından gelebiliyor bazen fitil de yapmış olabilir dedi
Yaa kaçıncı gününüzdü bugunMalesef negatif kısmet değilmiş
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun ne desem bilemedimMalesef negatif kısmet değilmiş
Eve geldiğinde hepsini bir içseydin keşke ama bundan sonrasına dikkat et artık canımDün çok kötüydüm ve nerdeyse gün boyu hastanedeydik eve geldiğimde de uyudum o gün kaldı öyle Ama aksatmamaya özen göstereceğim
Ben ilaçtan böyle oldum sandım korktum düşünsenize kim ağrısı olunca karnını yumruklar psikopat gibi hemdeEve geldiğinde hepsini bir içseydin keşke ama bundan sonrasına dikkat et artık canım
Var çok şükürÇok üzüldüm canım dondurulmuş embriyon var mı
6 günümYaa kaçıncı gününüzdü bugun
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineBenimde ilk adetim aynen ama nasıl korktum anlatamam normal ağrım olsa sıcak su torbası koyar birazda masaj yapardım geçerdi kıvrım kıvrım kıvrandım resmen yatak içinde dayanamayıp gittim hastaneye herşeyim temiz çıktı crp çok az yüksek çıktı doktor belki bir ihtimal ondan kaynaklanmış olabilir dedi 1 de hastaneye gittim.6da eve geldim
Negatif demek için erken değil mi ümidinizi kaybetmeyin ilaçları da bırakmayın bence6 günüm
Yaa ama daha erken hemen yelkenleri suya indirmeyelim. Hayırlısı ile pozitif kan sonucunu alacağına inanıyorum benMalesef negatif kısmet değilmiş
Canım geçmiş olsun her sey normal gidiyor sakin olBen ilaçtan böyle oldum sandım korktum düşünsenize kim ağrısı olunca karnını yumruklar psikopat gibi hemde
Belki o tahriş etmiş olabilir ama sen devamı gelirse dra yine söyleVajinal fitil bir aleti var onunla
Çok geçmiş olsun canım ama işte bu yolda onca emekler veriyoruz bir ilaç için aksama olmasınDün çok kötüydüm ve nerdeyse gün boyu hastanedeydik eve geldiğimde de uyudum o gün kaldı öyle Ama aksatmamaya özen göstereceğim
fena gaza gelirimÇıkmazsa daha erken deriz niye yaptın diye kızarız bizde kötü düşünmek yok o çift çizgi çıkacak hepimize inşallah
Amin Allah razı olsun inşallahÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Bencede 6.ci gün daha erken değil miNegatif demek için erken değil mi ümidinizi kaybetmeyin ilaçları da bırakmayın bence
İlk denemeler yaa tedavim iptal olur diye korkuyorum cokCanım geçmiş olsun her sey normal gidiyor sakin ol
Yok daha aksatmicam inşallahÇok geçmiş olsun canım ama işte bu yolda onca emekler veriyoruz bir ilaç için aksama olmasın
Daha 6. Gün çok erken değil mi canım ? Kaç embriyo transfer edilmişti? Hiç umutsuzluğa kapılma ne olur, burda bir sürü insanın 10. Gün bile kaset test yapıp negatif alıp kanda pozitif görenleri gördüm ben inşallah seninkide öyledir çok çok erken çünküMalesef negatif kısmet değilmiş