2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Aaaa kız aydınlandım he bunu hep merak etmiştim nasıl hesplanıyo diye

Cidden kızlar , yasaksa hastane adı vermeden konuşalım isterseniz takip+toplama+anestezi+transfer (donmuş transfer ve saklama hariç) ne kadara anlaştınız?
Şişli memorial tüp bebek 12000 ilaçlar fazla tuttu benim 10bin kadar bide kan değerlerim uygun değildi ilk 3 ay oda 500 liraydı yuvarlak 20-25 arası benimde ama suan 1 deneme 13250 olmuş memorialda

Kızlar doğru olmuş mu bakarmısınız ? Bide eksikler var yazıda yazarsanız ekleme yapabilirim

Cidden kızlar , yasaksa hastane adı vermeden konuşalım isterseniz takip+toplama+anestezi+transfer (donmuş transfer ve saklama hariç) ne kadara anlaştınız?
Valla sanirim ben bedavadan hallice pahaliya yaptırdım eskidenediğim merkezde farkli Doktor da denedik normalde tup bebek ücreti sadece tedavi ücreti 11bin doktorum sizde havuz sistemi gerekebilir bende ilk denemehiz olsa da bütünindirim imkanından faydalandircam dedi yumurta toplama ve dondurma ücreti4500 aldinormalde sadece dondurma parası 3500dondurulmuş tranferine 4bin tl alacak yani yapabildiği kadar ibdirim yaptı devlette olsa anca bu kadar uyguna gelir sanırımbu Doktor insaflı siz cok emek cok para dökmüşsühüz elimden geldiğince yardımcı olcam dedi canimmmm doktorummmm

Yok Canım cuma günü transfer olcam dah

Yaş 32 olcak gari ctesi itibariyle 2. Deneme hic bişey belli değil suan önce ameliyat
Tamam ablacım yazıyorum hemen
Canım çapa da hangi doktor benm dondurulmşltım oldugu icin sonuna kadar memorialda gitmek istiyorm da ameliyat icin bakarım oraya var mı bildiğin doktor?
Çapada infertilite bölümüne gidiyorum ben orada Burçin karamustafaoğlu var o kada güzel bir doktor ki ben oraya tavsiye üzerine gittim herşeyimle ilgilendi histereskopi işlemini bile o yaptı bana onun dışında başka doktor bilmiyorum o hastanede ama genel anlamda iyi denildiğini biliyorum hem hastane için hemde hastanenin doktorları için

Ayy insallah bakaym canım ona hemen histerrskopi yapıyoda tüp baglama falan da yapıyodur heralde

merhabaa kısmetse bende aralık ayında transfer olmayı niyetliyorum. Yaşım 24. 3.denemem, ilk ikisi kimyasal olmuştu. Dondurulmuş 5 ve 6.gün embriyosu transferi yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…