• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Dün ameliyat geçirdi 48 saat kontrol altında stabil durum belki iptal bile edebilirim bu ay eğer böyle devam ederse kötü
Allah biranönce kurtarsın canım sizlere annesine babasına bağışlasın zor gercekten sabır versin amma pozitif düşünelim pozitif olalm o yaştaki cocuklar inan biz büyüklerrrden daha güclü oluyorlar hücre bölünmesi daha fazla oldugu icin daha erken toparlıyorlar az daha sabır bence dipçik gibi cıkacak sıkmayın canınızı

Screenshot_20211123-200151_Twitter.jpg

Tüp bebek tedavisi tekrarı için mi hastane arıyorsunuz yada farklı durum mu var yaa tam anlamadım ben

Bütçe gittikçe daralıyor resmen devlete de farklı fiyatt sunulacak mi acaba
yok kız benm sol tüpte hasar varmış ameliyat dediler ama tüp bebek tedavisi gordugm hastane tek tüpe 20 bin verdi fiyat alınmıcak da baglancak sadece iki tüp olursa 40 bin o yuzden bende baska hastane bakıyorm

Allah biranönce kurtarsın canım sizlere annesine babasına bağışlasın zor gercekten sabır versin amma pozitif düşünelim pozitif olalm o yaştaki cocuklar inan biz büyüklerrrden daha güclü oluyorlar hücre bölünmesi daha fazla oldugu icin daha erken toparlıyorlar az daha sabır bence dipçik gibi cıkacak sıkmayın canınızı
Sıkıntılı bir çocuk zaten annesi babası biliyor hazırlıklı her duruma hatta ama işte ne kadar hazır olunsada kıyamıyor insan
Diyorsun😁😁😁😁

yok kız benm sol tüpte hasar varmış ameliyat dediler ama tüp bebek tedavisi gordugm hastane tek tüpe 20 bin verdi fiyat alınmıcak da baglancak sadece iki tüp olursa 40 bin o yuzden bende baska hastane bakıyorm
Devlet ararsan çapaya da bak istersen belki farkli sonuç çıkar 😕

devlet bedavaya yapmş ameliyatı gecen kasım ayı topiğinden bir arkadasın
Ben çapa da tüp bebek tedavisi görüyorum orda da arada konulmuştuk zaten çok memnumum ben ordan aklıma geldi sende yazmışsın ya yanlış tedavi falan diye öneride bulunmak istedim

Slm kızlar bende geleyimmi aranıza yaş 33 2. deneme 3.gün embriyosu olcak natural silklusta transfer yapcaz şuan yumurta takibindeyim aralık ilk hafta transfer olur muhtemelen tam tarih belli değil
Hoş geldiniz 🌹 bu sefer Aralık bize Aralık bırakmadan devam etmeyi nasip ettirir inşallah

🤣🤣🤣🤣 Negatife yer kalmamış dolmuş

Yok yeğenim hala hastanede biraz umutsuzluk var üzerimizde

Merhaba hoşgeldin abla 🌹

Ben histereskopi oldum ama daha adet görmedim beklemedeyim
Bu benim histereskopi sonrası 3. Adetim olacak. İlk histereskopiden sonra 1 haftaya olursunuz demişlerdi ama ben normal adet takvimimdeki zamanda oldum. Şimdi ilk kez lucrin iğne vurulacam acaba oda geciktirir mi adeti

Bu benim histereskopi sonrası 3. Adetim olacak. İlk histereskopiden sonra 1 haftaya olursunuz demişlerdi ama ben normal adet takvimimdeki zamanda oldum. Şimdi ilk kez lucrin iğne vurulacam acaba oda geciktirir mi adeti
Lucrin zaten adet olmanı sağlıyo benim adet düzensiz olduğu için banada yapmışlardı tedaviye başlamadan önce tam hatırlamıyorum ama 2-4 güne adet olmuştum

Back