- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Sanırım( benimde ilk transferim:)) rahim duvarı yeterince kalınlaşmazsa embriyoyu rahme yerleştiremiyorlar. Bu sebeple olabilir. Hatta başka topiklerde de okudum bunun için nar suyu içiyorlardı.Kızlar
Ben birşey sormaya geldim
Ben şimdi adet olup dondurulmuş embriyo transferi yapıcam ya doktor bana adet ol gel rahim kalınlaştırma için ilaç başlıcaz demişti böyle birşeyle karşılaşan yada yaşayan var mı nedir bunun sebebi ???
Ben devlette tedavi görüyordum sebepsiz infertelite denildi bize 3 kere aşılama denedik olmadı rapor çıkardık 3600 e yaptırıyorum ben hiç özele gitmedim gittim ama sonuçsuz kaldı baktım param gidiyor bıraktımCidden kızlar , yasaksa hastane adı vermeden konuşalım isterseniz takip+toplama+anestezi+transfer (donmuş transfer ve saklama hariç) ne kadara anlaştınız?
Bende denk geldim şimdi okudum bi topikte bakalım nasıl olacakSanırım( benimde ilk transferim:)) rahim duvarı yeterince kalınlaşmazsa embriyoyu rahme yerleştiremiyorlar. Bu sebeple olabilir. Hatta başka topiklerde de okudum bunun için nar suyu içiyorlardı.
devlet hastanesinde para mı alıyorlarBen devlette tedavi görüyordum sebepsiz infertelite denildi bize 3 kere aşılama denedik olmadı rapor çıkardık 3600 e yaptırıyorum ben hiç özele gitmedim gittim ama sonuçsuz kaldı baktım param gidiyor bıraktım
Her transferde uygulanan bir süreç canim adetle birlikte rahim kalinlasmasi icin ve birkaç farklı ilaç iğne veriyorlar. Bende adetimin 2.gunu gittim estrofem verdi 10 gün kullanıp gideceğim rahim kalinligina bakacakKızlar
Ben şimdi adet olup dondurulmuş embriyo transferi yapıcam ya doktor bana adet ol gel rahim kalınlaştırma için ilaç başlıcaz demişti böyle birşeyle karşılaşan yada yaşayan var mı nedir bunun sebebi ???
Evet cnm normal bende o ilaçları kullandım ya işteKızlar
Bahceci 20 bini buldu hepsi içinde ilaclar işlemlerCidden kızlar , yasaksa hastane adı vermeden konuşalım isterseniz takip+toplama+anestezi+transfer (donmuş transfer ve saklama hariç) ne kadara anlaştınız?
Hosgeldin benimde ekimde ilk transfer im oldu negatif sonuçlandı kromozom gen testleri istendi bende onları yaptırdım simdi onlarda sonuclandi ikinci transfer için adeti bekliyorumMrb kızlar bende üç yıldır bebiş için uğraşıyorum eşim varikosel ameliyatı oldu hız problemi vardı tedavi olduk daha sonra pko başladı bende rahim filmi çektirdim önceleri sorun yok diyorlardı şimdide tüpler yukarıda t rahime benziyor diyorlar yakın zamanda histereskopi olacam geçen şubatta tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu nedeni de sperm dna hasarıymış eşim tedavi görüyor ocak ayında tüp bebek yaptıracaz inşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur şimdi den aranıza katılmak istedim geçen sene baya aktiftim ara vermiştim inşallah herkes kavuşur artık hayalinebirde başka ne yapmalıyım sizce
Hangi bahçeci de tedavi oluyorsun canım bende Ankara bahçeci de başlayacamHosgeldin benimde ekimde ilk transfer im oldu negatif sonuçlandı kromozom gen testleri istendi bende onları yaptırdım simdi onlarda sonuclandi ikinci transfer için adeti bekliyorum
İstanbul fulyaHangi bahçeci de tedavi oluyorsun canım bende Ankara bahçeci de başlayacam
Hoşgeldin ablacım hayırlısı böyle demekki inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikteMerhabalar, benim transferim bu aydı ama kızımda su çiçeği şuphesi olunca tedaviyi iptal ettik ilaçları bıraktım ama sonrasında yapılan testte kızımın su çiçeği olmadığı anlasildişimdi tekrar başladım transfer hazirligina benide ekleyebilirsiniz. Yaş 34 3.transferim olacak inşallah. Transfer tarihim 9 Aralık olarak görünüyor şuan
Evet canım normalde 10.000 denildi rapor alırsanız yardımcı oluyoruz hatta bütün işlemler burada olursa daha çok katkı payımız oluyor dedi 3600 yarısını verdik yarısı transfer sonrası nasipsedevlet hastanesinde para mı alıyorlarçok şaşırdım. rapor olayını duymuştum ama sanırım yaş sınırı var değil mi
Ne kadar transfer aşamasına gelsemde çok bilgi edinemedim tüp bebek adınaHer transferde uygulanan bir süreç canim adetle birlikte rahim kalinlasmasi icin ve birkaç farklı ilaç iğne veriyorlar. Bende adetimin 2.gunu gittim estrofem verdi 10 gün kullanıp gideceğim rahim kalinligina bakacak
Allah razı olsun ne güzel açıklama olmuş valla hem aradığım sonuç buydu sanırımEvet cnm normal bende o ilaçları kullandım ya işte
Adet olmanı engelliyor Rahmi gebelige hazirliyor
Cunku transfer günü 2 haftalık gebe oluyorsun embriyo 14 günü laboratuvar da geçirmiş oluyor e seninde rahminin 2 haftalık süreci tamamlaması gerekiyor ki embriyon yatağıyla eşit olsun
Sonra 12 gun daha bekletiyorlar ya test için 4 hafta gebe sayiliyorsun
Hoşgeldin aramıza inşallah güzel mevlam güldürsün yüzümüzüMrb kızlar bende üç yıldır bebiş için uğraşıyorum eşim varikosel ameliyatı oldu hız problemi vardı tedavi olduk daha sonra pko başladı bende rahim filmi çektirdim önceleri sorun yok diyorlardı şimdide tüpler yukarıda t rahime benziyor diyorlar yakın zamanda histereskopi olacam geçen şubatta tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu nedeni de sperm dna hasarıymış eşim tedavi görüyor ocak ayında tüp bebek yaptıracaz inşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur şimdi den aranıza katılmak istedim geçen sene baya aktiftim ara vermiştim inşallah herkes kavuşur artık hayalinebirde başka ne yapmalıyım sizce
Hoşgeldiniz aramızaBeni de eklermisnz
Yaş 32
6.deneme aralıkta olucak bir aksilik cikmazsa
Hic pozitif gördünüz mü pekiBeni de eklermisnz
Yaş 32
6.deneme aralıkta olucak bir aksilik cikmazsa
Amin kuzum inşallahHoşgeldin ablacım hayırlısı böyle demekki inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte
Evet canım normalde 10.000 denildi rapor alırsanız yardımcı oluyoruz hatta bütün işlemler burada olursa daha çok katkı payımız oluyor dedi 3600 yarısını verdik yarısı transfer sonrası nasipse
Ne kadar transfer aşamasına gelsemde çok bilgi edinemedim tüp bebek adına
Allah razı olsun ne güzel açıklama olmuş valla hem aradığım sonuç buydu sanırım
Hoşgeldin aramıza inşallah güzel mevlam güldürsün yüzümüzü
Hoşgeldiniz aramıza
3 tanesi pozitifdiHic pozitif gördünüz mü peki
Her deneme yeni bir başlangıç3 tanesi pozitifdi
Düşük ile sonuclandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?