2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hmm anladım cnm. Valla ben geçenliyle aynı olunca ben de oturdum ağladım internetten baktım karnın guruldaması peogesteron düşüklüğü filan diyordu. Acaba progesteron için kullandığım iğne mi yetersiz geliyor diye oturup ağladım. Pozitif sonuçlanan transferim profesteron yetersizliğinden dolayı düşükle sonuçlanmıştı. Amaaan o kadar çok şey düşünüyorumki. Sonra diyorum doktorum heralde en doğrusunu biliyordur eksik doz iğne verecek hali yok diyorum. Allah hepimizi mucizeleriyle mutlu etsin

Hemen doktoruna söyle canım ona göre progestan iğne filan vururlar
Söyledim canım progestan zaten gunde bir vuruluyordum ikiye çıkardı pruloton haftada 1di haftada ikiye çıkardı yine bakalım hala az az devam ediyor az önce rengi koyulaşti rabbim bu defa yarım bırakmasın inşallah

Dualarım seninle hiç korkma yat ayağa filan da kalkma wc dışında merak etme azalır inanıyorum ben

Merhaba beni de ekler misiniz yaş 21, 11.deneme 3 günlük embriyo

Yok canım ya lekelenme dahaçok arttı rengi de koyulaşti sancim arttı cok korkuyorum sanırım yine yarıda kalcak
Rengi kırmızı mı eğer değilse korkmayın diyorlar sen hemen Dr tekrar ara acile filan yönlendirir seni iğne vurdurur fazladan kanamayı durdurmak için bekleme canım dualarım seninle haberdar et bizide

Teşekkürler canım benim 8.gun sonucum ben dayanamayıp erken kan vermistum 6 ve 8gun dr artışı yeterli buldu cuma ultrason a çağırdı ama geceden beri lekelenme oluyor
Lekelenmeden korkma, doktoruna daniw. Bebek kendine yer ediyor derler. Peki bugune kadar hangi belirtileri yasadin? Benim 6.gun,hep sancilarim oluyor.

Ben sadece fitil kullaniyorum, igne olmadim bu sefer. Gecen sefer yara olmustu ignenin yeri, o yuzden doktorum bi sey olmaz kullanma dedi. Bak tedirgin oldum simdi, acaba kullansanmmi

Ş
Ben sadece fitil kullaniyorum, igne olmadim bu sefer. Gecen sefer yara olmustu ignenin yeri, o yuzden doktorum bi sey olmaz kullanma dedi. Bak tedirgin oldum simdi, acaba kullansanmmi
seni de durduk yere tedirgin ettim bakma sen bana ben sürekli bir şeylerin normal gitmediğini düşünürüm zaten. Doktorun fitil yeterli diyorsa yeterlidir

Kızlar benim transfer için son 4 günüm ama bugün adet olacakmış gibi kasık ağrım var. Transfer hazırlığında sizlerde de oldumu böyle bir belirti

Kızlar benim transfer için son 4 günüm ama bugün adet olacakmış gibi kasık ağrım var. Transfer hazırlığında sizlerde de oldumu böyle bir belirti
Transfer öncesinde benim de olmuştu cnm doktoruma sorduğumda yumurtaladın büyüyor ondandır demişti endişe edecek bir durum yok demişti. Ama sen de transfer günü yine ağrın olursa sor doktora kasıklarım ağrıyor normal mi diye

Benim dondurulmus transfer olacak canım yumurtaların büyümesi için bir tedavi uygulanmıyor zaten pco var kendiliğinden de buyumuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…