- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.181
Hemen doktoruna söyle canım ona göre progestan iğne filan vururlarTeşekkürler canım benim 8.gun sonucum ben dayanamayıp erken kan vermistum 6 ve 8gun dr artışı yeterli buldu cuma ultrason a çağırdıama geceden beri lekelenme oluyor
Hmm anladım cnm. Valla ben geçenliyle aynı olunca ben de oturdum ağladımKullandigin ilaclara gore adet olamazsin dediler burda biri bana. Adet belirtim derken siskinlik gogus agrisi falan var evet, zaten hamilelikle adet ayni oluyor, icini ferah tut.Ama bende sanci sadece adet oldugumda gelir o yuzden bilemiyorum simdi. Guruldama gecen trasnfer bendede vardi, cok aglamistim ama pozitif cikmisti (sonra kimyasal oldu baska sebebten).
Söyledim canım progestan zaten gunde bir vuruluyordum ikiye çıkardı pruloton haftada 1di haftada ikiye çıkardı yine bakalım hala az az devam ediyor az önce rengi koyulaşti rabbim bu defa yarım bırakmasın inşallahHemen doktoruna söyle canım ona göre progestan iğne filan vururlar
Dualarım seninle hiç korkma yat ayağa filan da kalkma wc dışında merak etme azalır inanıyorum benSöyledim canım progestan zaten gunde bir vuruluyordum ikiye çıkardı pruloton haftada 1di haftada ikiye çıkardı yine bakalım hala az az devam ediyor az önce rengi koyulaşti rabbim bu defa yarım bırakmasın inşallah
Amin kuzum inşallahCanım 316 çıktı dündarısı en kısa zaman da hepinize inşallah
Cnm çok geçmiş olsun,dualarımız seninleSöyledim canım progestan zaten gunde bir vuruluyordum ikiye çıkardı pruloton haftada 1di haftada ikiye çıkardı yine bakalım hala az az devam ediyor az önce rengi koyulaşti rabbim bu defa yarım bırakmasın inşallah
Merhaba beni de ekler misiniz yaş 21, 11.deneme 3 günlük embriyoHAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
@efsunn210102@Selin n @Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün Ilayumut 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım sonuç bekliyor @Gldmergn 24 3.cü deneme 5ve6.cı gün @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci Gün @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme @Selin n 26 1.ci deneme
@efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün Z Zeynepkur 38 3.Cü deneme 5.Cİ gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.CÜ deneme 5.ci gün 25 kasım sonuç bekliyor @Aslanb 28 1. Cİ dENEME 5.Cİ GÜN @halleycik 30 1.Cİ DENEME @kedicique @karyelimmm 24 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN @leyladanvazgecme 44 3.CÜ GÜN @Verayinrengi 24 2.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN
Allah razı olsun canım benim yaaaCnm çok geçmiş olsun,dualarımız seninle
Nasılsın canım iyi misin biraz dahaAllah razı olsun canım benim yaaa
Yok canım ya lekelenme dahaçok arttı rengi de koyulaşti sancim arttıNasılsın canım iyi misin biraz daha
Allah korusun ya doktorun ne diyorYok canım ya lekelenme dahaçok arttı rengi de koyulaşti sancim arttıcok korkuyorum sanırım yine yarıda kalcak
Az önce aradim kırmızıya dönerse hastaneye gel yatişını yaoslim dedi şimdilik oksapar kestirdi yarın yine kan istedi deger artiyir mu düşüyor mu diyeAllah korusun ya doktorun ne diyor
Rengi kırmızı mı eğer değilse korkmayın diyorlar sen hemen Dr tekrar ara acile filan yönlendirir seni iğne vurdurur fazladan kanamayı durdurmak için bekleme canım dualarım seninleYok canım ya lekelenme dahaçok arttı rengi de koyulaşti sancim arttıcok korkuyorum sanırım yine yarıda kalcak
Lekelenmeden korkma, doktoruna daniw. Bebek kendine yer ediyor derler. Peki bugune kadar hangi belirtileri yasadin? Benim 6.gun,hep sancilarim oluyor.Teşekkürler canım benim 8.gun sonucum ben dayanamayıp erken kan vermistum 6 ve 8gun dr artışı yeterli buldu cuma ultrason a çağırdıama geceden beri lekelenme oluyor
Ben sadece fitil kullaniyorum, igne olmadim bu sefer. Gecen sefer yara olmustu ignenin yeri, o yuzden doktorum bi sey olmaz kullanma dedi. Bak tedirgin oldum simdi, acaba kullansanmmiHmm anladım cnm. Valla ben geçenliyle aynı olunca ben de oturdum ağladıminternetten baktım karnın guruldaması peogesteron düşüklüğü filan diyordu. Acaba progesteron için kullandığım iğne mi yetersiz geliyor diye oturup ağladım. Pozitif sonuçlanan transferim profesteron yetersizliğinden dolayı düşükle sonuçlanmıştı. Amaaan o kadar çok şey düşünüyorumki. Sonra diyorum doktorum heralde en doğrusunu biliyordur eksik doz iğne verecek hali yok diyorum. Allah hepimizi mucizeleriyle mutlu etsin
Bugun kacinci gun? Allah yardimcin olsun. Korkma doktor ne derse onu yap.Az önce aradim kırmızıya dönerse hastaneye gel yatişını yaoslim dedi şimdilik oksapar kestirdi yarın yine kan istedi deger artiyir mu düşüyor mu diye
seni de durduk yere tedirgin ettimBen sadece fitil kullaniyorum, igne olmadim bu sefer. Gecen sefer yara olmustu ignenin yeri, o yuzden doktorum bi sey olmaz kullanma dedi. Bak tedirgin oldum simdi, acaba kullansanmmi
Transfer öncesinde benim de olmuştu cnm doktoruma sorduğumda yumurtaladın büyüyor ondandır demişti endişe edecek bir durum yok demişti. Ama sen de transfer günü yine ağrın olursa sor doktora kasıklarım ağrıyor normal mi diyeKızlar benim transfer için son 4 günüm ama bugün adet olacakmış gibi kasık ağrım var. Transfer hazırlığında sizlerde de oldumu böyle bir belirti
Benim dondurulmus transfer olacak canım yumurtaların büyümesi için bir tedavi uygulanmıyor zaten pco var kendiliğinden de buyumuyorlarTransfer öncesinde benim de olmuştu cnm doktoruma sorduğumda yumurtaladın büyüyor ondandır demişti endişe edecek bir durum yok demişti. Ama sen de transfer günü yine ağrın olursa sor doktora kasıklarım ağrıyor normal mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?