- 14 Şubat 2021
- 8.424
- 22.489
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.201
Selam aleyküm kızlar nasılsınız... Bugün 5 gün oldu Ebrar Alya'ma nasıl zormuş acısı Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleykümselam canımSelam aleyküm kızlar nasılsınız... Bugün 5 gün oldu Ebrar Alya'ma nasıl zormuş acısı Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah
Yaaaa kuzum benim cennetkuşum kiyamam allahım anne babasına sabırlar versin rabbim kimseye evlat acısını yasatmasin inşallahSelam aleyküm kızlar nasılsınız... Bugün 5 gün oldu Ebrar Alya'ma nasıl zormuş acısı Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah
Gerek varmi 5 dakika süren birsey için??Kızlar anestezili tüp bebek transferi yaptıran var mı ? Daha mı rahat ?
Başın sagolsun... ☹ Allah mekanını cennet eylesin, sizlere sabır versin..
Başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin sabırlar versin size
Neden, nasil oldu? Allah sabir versin.
Başınız sağolsun canım Allah sabır versin kalanlara mekanı cennet inş
Başın sağolsun canım
Ya sen ciddi olamazsın nasıl üzgünüm başınız sağolsun melek oldu anasına babasına şefaatçi oldu yavrum benim Allah size sabırlar versin
Basin sagolsun canımm
Başınız sagolsun.Allah anasına babasına sabır versin.
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun
Başın sağolsun canım arkadaşım çok üzgünüm rabbim mekanını cennet eylesin zaten melek oldu minnacık yavru,
Çok acı çekiyordu rabbim tez zamanda ailesine ve sevdiklerine sabır versin inşallah.
Aleykümselam canım
Bebekler çocuklar hayvanlar hiç gitmese keşke Allahım sabırlar versin
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH ÇOK ZOR SÜREÇ ALLAH HAKKIYLA ÇIKMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH SAĞOLUNYaaaa kuzum benim cennetkuşum kiyamam allahım anne babasına sabırlar versin rabbim kimseye evlat acısını yasatmasin inşallah
Yarin bende gidiyorum canim hastaneye bende bugün hasta oldum yarin iğnelere basliycam sanirim:) yas 43 2 .tüp bebek denemesi olcak insallah bu sefer hepimizin yüzü gülerYENİ GELEN ARKADAŞLAR OLMUŞ HOŞGELDİNİZ KIZLAR YOLUNUZ YOLUMUZ AÇIK VE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH BENDE BUGÜN HASTA OLDUM YARIN SABAH GİDECEĞİM HASTANEYE
Amin inşallah hoşgeldiniz aramızaYarin bende gidiyorum canim hastaneye bende bugün hasta oldum yarin iğnelere basliycam sanirim:) yas 43 2 .tüp bebek denemesi olcak insallah bu sefer hepimizin yüzü güler
Allah razı olsun kuzum azaldı şükür iğne yaptırıyorum gunde 1di ikiye çıkardı yarın kan vercemRengi kırmızı mı eğer değilse korkmayın diyorlar sen hemen Dr tekrar ara acile filan yönlendirir seni iğne vurdurur fazladan kanamayı durdurmak için bekleme canım dualarım seninle haberdar et bizide
Canım sancı 3.gunden bugün e kadar sürüyor başka belirti olmadı bide iki gündür göğüs hassasiyeti var normal de heradrt yaklaştığında olduğu icin pek belirti olarak bakmadimLekelenmeden korkma, doktoruna daniw. Bebek kendine yer ediyor derler. Peki bugune kadar hangi belirtileri yasadin? Benim 6.gun,hep sancilarim oluyor.
bugun 9.gunum normalde test günüm yarın ama ben sabırsız olduğum ucin 5.gun idrar 6.gun kanda gördümBugun kacinci gun? Allah yardimcin olsun. Korkma doktor ne derse onu yap.
Hayırlı olsun tedavin rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahYENİ GELEN ARKADAŞLAR OLMUŞ HOŞGELDİNİZ KIZLAR YOLUNUZ YOLUMUZ AÇIK VE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH BENDE BUGÜN HASTA OLDUM YARIN SABAH GİDECEĞİM HASTANEYE
Amin inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım transfer işlemi için nasıl ilerleme olacakHayırlı olsun tedavin rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Allah sabır versin çok üzüldümSelam aleyküm kızlar nasılsınız... Bugün 5 gün oldu Ebrar Alya'ma nasıl zormuş acısı Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah
Allah sabır versin çok üzüldüm
Şimdi süreç cok hızlı ilerliyor farketmiyorsun bile en sıkıntılı dönem transfer sonrası hic geçmiyor zaman ve pozitif alınca da bitmiyor stres rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah sonuna kadar sag salim gitmeyi nasip etsin hepimize inşallahAmin inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım transfer işlemi için nasıl ilerleme olacak
Amin inşallah geçmişe çok gidemedim hamiş olan transfer olan var mı aramızda yeni toparlanmaya başladım kendi sürecim de başlayacak sayfaya bakamadım çoktaŞimdi süreç cok hızlı ilerliyor farketmiyorsun bile en sıkıntılı dönem transfer sonrası hic geçmiyor zaman ve pozitif alınca da bitmiyor stres rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah sonuna kadar sag salim gitmeyi nasip etsin hepimize inşallah
Canım ilk testi ven yaptırdım 6.gun 87 8.gun 316 çıktı bugun 9.gunum ama dun akşamdan beri lekelenme oluyor normal de dr artış mükemmel yine kana gerek yok cuma gunu ultrason demişti ama lekelenme yüzünden yarin yine kan istedi deger artıyor mu düşmüş mü diye bakacak inşallah düşmez artmaya devam eder şimdilik hamileyim inşallah herşey yolunda gider rabbim yarim bırakmasın inşallah bu defadualarım hepinizleAmin inşallah geçmişe çok gidemedim hamiş olan transfer olan var mı aramızda yeni toparlanmaya başladım kendi sürecim de başlayacak sayfaya bakamadım çokta
Benim de yaş 34 ilk tedavim yarın yumurta toplama işlemi Allahım isteyen her annenin kucağını doldursunTabiki
Hadi başlasın tedaviler geksin güzel haberler hayırlı olsun cmmBen de hasta oldum bugün tam sökülmese de gece sökülür muhtemelen