2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Selam aleyküm kızlar nasılsınız... Bugün 5 gün oldu Ebrar Alya'ma nasıl zormuş acısı Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah
Yaaaa kuzum benim cennetkuşum kiyamam allahım anne babasına sabırlar versin rabbim kimseye evlat acısını yasatmasin inşallah

Başın sagolsun... ☹ Allah mekanını cennet eylesin, sizlere sabır versin..

Başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin sabırlar versin size

Neden, nasil oldu? Allah sabir versin.

Başınız sağolsun canım Allah sabır versin kalanlara mekanı cennet inş

Başın sağolsun canım

Ya sen ciddi olamazsın nasıl üzgünüm başınız sağolsun melek oldu anasına babasına şefaatçi oldu yavrum benim Allah size sabırlar versin

Basin sagolsun canımm

Başınız sagolsun.Allah anasına babasına sabır versin.

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun

Başın sağolsun canım arkadaşım çok üzgünüm rabbim mekanını cennet eylesin zaten melek oldu minnacık yavru,
Çok acı çekiyordu rabbim tez zamanda ailesine ve sevdiklerine sabır versin inşallah.

Aleykümselam canım
Bebekler çocuklar hayvanlar hiç gitmese keşke Allahım sabırlar versin

Yaaaa kuzum benim cennetkuşum kiyamam allahım anne babasına sabırlar versin rabbim kimseye evlat acısını yasatmasin inşallah
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH ÇOK ZOR SÜREÇ ALLAH HAKKIYLA ÇIKMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH SAĞOLUN

YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLMUŞ HOŞGELDİNİZ KIZLAR YOLUNUZ YOLUMUZ AÇIK VE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH BENDE BUGÜN HASTA OLDUM YARIN SABAH GİDECEĞİM HASTANEYE
Yarin bende gidiyorum canim hastaneye bende bugün hasta oldum yarin iğnelere basliycam sanirim:) yas 43 2 .tüp bebek denemesi olcak insallah bu sefer hepimizin yüzü güler

Rengi kırmızı mı eğer değilse korkmayın diyorlar sen hemen Dr tekrar ara acile filan yönlendirir seni iğne vurdurur fazladan kanamayı durdurmak için bekleme canım dualarım seninle haberdar et bizide
Allah razı olsun kuzum azaldı şükür iğne yaptırıyorum gunde 1di ikiye çıkardı yarın kan vercem
Lekelenmeden korkma, doktoruna daniw. Bebek kendine yer ediyor derler. Peki bugune kadar hangi belirtileri yasadin? Benim 6.gun,hep sancilarim oluyor.
Canım sancı 3.gunden bugün e kadar sürüyor başka belirti olmadı bide iki gündür göğüs hassasiyeti var normal de heradrt yaklaştığında olduğu icin pek belirti olarak bakmadim
Bugun kacinci gun? Allah yardimcin olsun. Korkma doktor ne derse onu yap.
bugun 9.gunum normalde test günüm yarın ama ben sabırsız olduğum ucin 5.gun idrar 6.gun kanda gördüm

YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLMUŞ HOŞGELDİNİZ KIZLAR YOLUNUZ YOLUMUZ AÇIK VE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH BENDE BUGÜN HASTA OLDUM YARIN SABAH GİDECEĞİM HASTANEYE
Hayırlı olsun tedavin rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Amin inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım transfer işlemi için nasıl ilerleme olacak
Şimdi süreç cok hızlı ilerliyor farketmiyorsun bile en sıkıntılı dönem transfer sonrası hic geçmiyor zaman ve pozitif alınca da bitmiyor stres rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah sonuna kadar sag salim gitmeyi nasip etsin hepimize inşallah

Amin inşallah geçmişe çok gidemedim hamiş olan transfer olan var mı aramızda yeni toparlanmaya başladım kendi sürecim de başlayacak sayfaya bakamadım çokta

Amin inşallah geçmişe çok gidemedim hamiş olan transfer olan var mı aramızda yeni toparlanmaya başladım kendi sürecim de başlayacak sayfaya bakamadım çokta
Canım ilk testi ven yaptırdım 6.gun 87 8.gun 316 çıktı bugun 9.gunum ama dun akşamdan beri lekelenme oluyor normal de dr artış mükemmel yine kana gerek yok cuma gunu ultrason demişti ama lekelenme yüzünden yarin yine kan istedi deger artıyor mu düşmüş mü diye bakacak inşallah düşmez artmaya devam eder şimdilik hamileyim inşallah herşey yolunda gider rabbim yarim bırakmasın inşallah bu defadualarım hepinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…