- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.881
Bende kanama yaptı oksopar yerine enox kullanıyordum iğne.Kanama yüzünden fitil ve iğne devam benimde canım estrofem üç hafta sonra bırak dedi,oksapar yada corasprin kullanıyormusun peki
Bendede aynı durum oldu oyuzden kafama takıldı devam etmek dahami iyi olur aceba diye bakalım benim doktorum ne diyecekBende kanama yaptı oksopar yerine enox kullanıyordum iğne.
Coraspin de enox da kanama ile bıraktırdı. Ama bu kontrolde tekrar başlatacak gibi.
İnşallah coraspin dışında bir şeye devam et demez çünkü cidden çok ağrılı bir iğneBendede aynı durum oldu oyuzden kafama takıldı devam etmek dahami iyi olur aceba diye bakalım benim doktorum ne diyecek
Allah yandık zaten pahalıydı iyice pahalandı desene.Kızlar az önce eczaneden geldim zam haberleri doğruymuş düzenli kullandığınız ilaçları stok yapın bence ben 12.haftaya kadar stokladım resmen
Evet ben progestan dex ve lutinus fitil kullanıyorum sadece ikisinide sgk karşılamıyor zatenAllah yandık zaten pahalıydı iyice pahalandı desene.
Progestan kullanıyor muydun sen
Ya evet ben de kilolu hamile kaldım. Napsam diye düşünüyorumKızlar hamile platesi yoga ya da başka etkinliklere başladınız mı kilolar ne durumda
Canım benim dr um ikili tarama yaptırdı bana eltimde yaptırdı ikimizinde tup bebek ikiz gebelik bende şaşırdım çoğu dr yaptirmiyormus ikiz gebelikte ikiliyi sen kac haftalık oldun ben 14+5 oldum sağlıkla hepimiz kucagımiza alalım inşallahMerhaba kızlaarrr herkes haberlerini alıp köşeye çekilmiş valla böyle olmaz hadi herkes toplansın birbirimizle konuşmamız gereken konular vaaarikiz haberini aldım geçen haftalarda doktorum ikiz gebeliklerde 2li test yapamıyoruz bunun yerine fetal dna yapıyoruz ama yine de ben ense kalınlığını filan ölçücem dedi. Doktoruyla bu konuşmalara giren var mı acaba?? Heyecanlı ve gerginiiimmm
Selam, benim de tıkalı. Her lavobaya gidişimde tuzlu su çekiyorum iyi geliyor :)Burun tıkanıklığı sorunu yaşayan var mı aramızda ? Sürekli ağız yoluyla nefes almaya çalışıyorum artık çok zor geliyo. Acaba evde tuzlu su yapsam faydası olur mu
Merhabalar nm? Iyız canm ben henuz baslamadım? Mart ayı belkı bır ön muane konusma için gıdebılırım geriye 4 tane dondurulmuş embriyom kaldı... Artık hayırlısı Drm ne onerırse oyle yola devam edeceğiz..Kızlarrr, 20 Aralık transferliler nasılsınız? İçimizden bi @efsunn210102 pozitifti sanırım. Nasıl gidiyor canım hamileliğin? İnşallah sağlıkla kavuşursun.
@hasretim0601Duru_ sude @Katre_g Iron Butterfly sizler nasılsınız? Yeniden denediniz mi ya da deneyecek misiniz?
Merhaba Hiçmi tutmadı ? pozitif görüp kimyasal veya düşük mü oldu sizin ?Merhabalar nm? Iyız canm ben henuz baslamadım? Mart ayı belkı bır ön muane konusma için gıdebılırım geriye 4 tane dondurulmuş embriyom kaldı... Artık hayırlısı Drm ne onerırse oyle yola devam edeceğiz..
Merak ettim, keseui gördünüz mü? Hamilelik devam ediyor mu?merhaba arkadaşlar benim 10. gün kan değerim 334, 12. gün 537, 14. gün 742 . sizce dış gebelk olma ihtimali var mı ? tam olarak 2 kat artış gerçekleşmedi çünkü Değereleri tam olarak 2 kat artmayıp sağlıklı gebelik geçiren kese oluşumunu görenlere var mı aramızda?
hadi bakalım hayırlısı canım.Merhabalar nm? Iyız canm ben henuz baslamadım? Mart ayı belkı bır ön muane konusma için gıdebılırım geriye 4 tane dondurulmuş embriyom kaldı... Artık hayırlısı Drm ne onerırse oyle yola devam edeceğiz..
merhaba,Kızlar transfer sonrası kabızlık yaşayan ıkınma olupta hamike kalan var öı cok korkuyorum tranferimin 3.günğ ama kabızım sürekli
Ben yaptırdım, 2-3 güne gelecek sonuçlarım . Umarım hepimiz hayırlı haber alalım canımMerhaba kızlar 3 martta ikili test randevum vardı doktorum devlet prosedürü olduğu için yapıldığını bu tarama testlerinin çok eski yöntem olduğunu söyledi ,güvensiz dedi ve önermedi. Direk fetal dna yaptırıp abd’ye gönderecek sonuçları. Yaptıranlar vardı sanırım aranızda geldi mi sonuçlarınız
Hangi ülkeye gönderdin canım ne kadar tuttu kaç günde çıkıyor sonuçlar ? Mutlu haberler alman dileğiyleBen yaptırdım, 2-3 güne gelecek sonuçlarım . Umarım hepimiz hayırlı haber alalım canım
Amin insallah canım. Amerika’ya gitti kanımHangi ülkeye gönderdin canım ne kadar tuttu kaç günde çıkıyor sonuçlar ? Mutlu haberler alman dileğiylene güzel cinsiyette öğrenmiş olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?