- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.421
Ayy çok güzel maşallahMerhaba kızlar, şimdi doktor kontrolünden geldim. 7+6 günlük olmuş miniğim. Kalp atışını tekrar duyduk çok şükürfasulye kadar dedi doktor Minicik birsey olmuş mucize gibi. Sağlıkla gelsin insallah. 3. doz aşıyı sordum olabilirsin dedi. 1 hafta 10 gün sonra tekrar kontrolüm var.
Çok şükürMerhaba kızlar, şimdi doktor kontrolünden geldim. 7+6 günlük olmuş miniğim. Kalp atışını tekrar duyduk çok şükürfasulye kadar dedi doktor Minicik birsey olmuş mucize gibi. Sağlıkla gelsin insallah. 3. doz aşıyı sordum olabilirsin dedi. 1 hafta 10 gün sonra tekrar kontrolüm var.
Gözünüz aydın sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallahMerhaba kızlar, şimdi doktor kontrolünden geldim. 7+6 günlük olmuş miniğim. Kalp atışını tekrar duyduk çok şükürfasulye kadar dedi doktor Minicik birsey olmuş mucize gibi. Sağlıkla gelsin insallah. 3. doz aşıyı sordum olabilirsin dedi. 1 hafta 10 gün sonra tekrar kontrolüm var.
Çok şükür maşallah . Ayın kaçı idi transfer tarihiniz ? Birde ilk kalbi ne zaman duydunuz ?Merhaba kızlar, şimdi doktor kontrolünden geldim. 7+6 günlük olmuş miniğim. Kalp atışını tekrar duyduk çok şükürfasulye kadar dedi doktor Minicik birsey olmuş mucize gibi. Sağlıkla gelsin insallah. 3. doz aşıyı sordum olabilirsin dedi. 1 hafta 10 gün sonra tekrar kontrolüm var.
Merhaba kızlar, şimdi doktor kontrolünden geldim. 7+6 günlük olmuş miniğim. Kalp atışını tekrar duyduk çok şükürfasulye kadar dedi doktor Minicik birsey olmuş mucize gibi. Sağlıkla gelsin insallah. 3. doz aşıyı sordum olabilirsin dedi. 1 hafta 10 gün sonra tekrar kontrolüm var.
Masallah minnos bebislere ❤Gözünüz aydın sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallahbenim de bugün kontrolüm vardı 6+4 olmuşuz beni de 2 hafta sonra çağırdı ilaçlar içinde iki hafta sonra geldiğinde bakalım dedi estrofemi falan bıraktıracak sanırım ama enox proluton vitamin devam
Masallah canimGözünüz aydın sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallahbenim de bugün kontrolüm vardı 6+4 olmuşuz beni de 2 hafta sonra çağırdı ilaçlar içinde iki hafta sonra geldiğinde bakalım dedi estrofemi falan bıraktıracak sanırım ama enox proluton vitamin devam
Çok teşekkür ederim canım, darısı başına olsun insallahAyy çok güzel maşallahdarısı başıma aşı bende yaptıracağım doktora sorup ya korkuyorum çok hamileyken Covid olmaktan
Saol canım. Ben 7 aralıkta 5. gün embriyosu transfer oldum. 6+4 duydum kalp atışını.Çok şükür maşallah . Ayın kaçı idi transfer tarihiniz ? Birde ilk kalbi ne zaman duydunuz ?
Amin canım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah. Ben 6+4 de duydumÇok şükürDarısı başımıza inş İlk kalp atışını ne zaman duymuştunuz ?
Mide bulantım hic olmadi. Aksamlari cok uykum oluyo surekli uykulu haldeyim.halsizlik yorgunluk varKızlar hic belirti yaşıyor musunuzmide bulantisi filan
Amin insallah canımGözünüz aydın sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallahbenim de bugün kontrolüm vardı 6+4 olmuşuz beni de 2 hafta sonra çağırdı ilaçlar içinde iki hafta sonra geldiğinde bakalım dedi estrofemi falan bıraktıracak sanırım ama enox proluton vitamin devam
Benim arada mide yanması oluyo dün akşam çok oldu gece uyutmadı,gögüs hassasiyetim vardı 1 haftadır bugün yok biras canımı sıktı kötü bişeymi oluyo diye geçen kimyasalda beta düşerken yine gögüs hassasiyeti yok olmuştu inşallah kötüye işaret değildirKızlar hic belirti yaşıyor musunuzmide bulantisi filan
Masallah minnos bebislere ❤
Evet canım gördük çok şükür geçen hafta 5+4ken hem bebeği gördük hem minik minik atan kalp atışını dinlemiştik ama çok net değildi.Bugün tam net olarak dinledik darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahMasallah canimkalp atışını gördünüz mü
Benim bazen aşırı midem bulanıyor ama hiç kusmadımKızlar hic belirti yaşıyor musunuzmide bulantisi filan
Benim doktorum Orduda.Buradan beni hazırlayıp tüp bebeğe İstanbul’a yollamışlardı.O kağıtta 12. Haftaya kadar yazıyor,eğitim hemşirem 10. Hafta dedi ama doktorum da enox,aspirin,proluton,vitamin devam edeceğiz diğerlerini keseceğiz dedi.Bir de ben iki haftada bir intralipid serum alıyorum 16. Haftaya kadar demişlerdi bana doktorum da gerek yok diyor kafam karışık.Aslında net olarak intralipidlik bir sorunum yok sadece ilki boş gebelikti ondan mı acaba bilmiyorum.Prograf kullanıyorum o da bağışıklık baskılayıcı.Onu da bıraktıracak elimdeki bitince öyle dedi.Azaltarak nasıl canım yazabilir misin kaç günde bir kullandın?Amin insallah canımBenim de enox , aspirin devam. prolutex 3 gün sonra bitiyor. Diğerlerinide 10 gün önce gittiğimde azaltarak kesti.
Benim kalp atışını duyunca (6+4),
Evet canım gördük çok şükür geçen hafta 5+4ken hem bebeği gördük hem minik minik atan kalp atışını dinlemiştik ama çok net değildi.Bugün tam net olarak dinledik darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Benim bazen aşırı midem bulanıyor ama hiç kusmadım
Benim doktorum Orduda.Buradan beni hazırlayıp tüp bebeğe İstanbul’a yollamışlardı.O kağıtta 12. Haftaya kadar yazıyor,eğitim hemşirem 10. Hafta dedi ama doktorum da enox,aspirin,proluton,vitamin devam edeceğiz diğerlerini keseceğiz dedi.Bir de ben iki haftada bir intralipid serum alıyorum 16. Haftaya kadar demişlerdi bana doktorum da gerek yok diyor kafam karışık.Aslında net olarak intralipidlik bir sorunum yok sadece ilki boş gebelikti ondan mı acaba bilmiyorum.Prograf kullanıyorum o da bağışıklık baskılayıcı.Onu da bıraktıracak elimdeki bitince öyle dedi.Azaltarak nasıl canım yazabilir misin kaç günde bir kullandın?
Artışınız gayet güzel neden kimyasala dönsün ki. İlla iki kat olacak diye bir şey yok kendinizi üzmeyinKızlarbugün 14. Günüm transferden sonra son kez kanıma bir bakayım dedim. 1000 çıktı iki gün öncesine göre 2 kat artış olmamış dua edin lütfen kimyasala dönmesin inşallah
8.Gün 128,9
10.gün 277,5
12.gün 598,1
14.gün 1000
Benimde öyle oldu canim iki gun sonra iki kattan fazla artti, dua et birsey olmayacak insallah. Üzme kendiniKızlarbugün 14. Günüm transferden sonra son kez kanıma bir bakayım dedim. 1000 çıktı iki gün öncesine göre 2 kat artış olmamış dua edin lütfen kimyasala dönmesin inşallah
8.Gün 128,9
10.gün 277,5
12.gün 598,1
14.gün 1000
Evet iki kat olmuyormuş her zamanArtışınız gayet güzel neden kimyasala dönsün ki. İlla iki kat olacak diye bir şey yok kendinizi üzmeyin
Amiiin canım inşallahBenimde öyle oldu canim iki gun sonra iki kattan fazla artti, dua et birsey olmayacak insallah. Üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?