2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ayy çok güzel maşallah darısı başıma aşı bende yaptıracağım doktora sorup ya korkuyorum çok hamileyken Covid olmaktan

Çok şükür Darısı başımıza inş İlk kalp atışını ne zaman duymuştunuz ?

Gözünüz aydın sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah benim de bugün kontrolüm vardı 6+4 olmuşuz beni de 2 hafta sonra çağırdı ilaçlar içinde iki hafta sonra geldiğinde bakalım dedi estrofemi falan bıraktıracak sanırım ama enox proluton vitamin devam

Çok şükür maşallah . Ayın kaçı idi transfer tarihiniz ? Birde ilk kalbi ne zaman duydunuz ?

Masallah minnos bebislere ❤

Masallah canim kalp atışını gördünüz mü

Amin insallah canım Benim de enox , aspirin devam. prolutex 3 gün sonra bitiyor. Diğerlerinide 10 gün önce gittiğimde azaltarak kesti.

Kızlar hic belirti yaşıyor musunuz mide bulantisi filan
Benim arada mide yanması oluyo dün akşam çok oldu gece uyutmadı,gögüs hassasiyetim vardı 1 haftadır bugün yok biras canımı sıktı kötü bişeymi oluyo diye geçen kimyasalda beta düşerken yine gögüs hassasiyeti yok olmuştu inşallah kötüye işaret değildir

Masallah minnos bebislere ❤

Masallah canim kalp atışını gördünüz mü
Evet canım gördük çok şükür geçen hafta 5+4ken hem bebeği gördük hem minik minik atan kalp atışını dinlemiştik ama çok net değildi.Bugün tam net olarak dinledik darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Kızlar hic belirti yaşıyor musunuz mide bulantisi filan
Benim bazen aşırı midem bulanıyor ama hiç kusmadım
Amin insallah canım Benim de enox , aspirin devam. prolutex 3 gün sonra bitiyor. Diğerlerinide 10 gün önce gittiğimde azaltarak kesti.
Benim doktorum Orduda.Buradan beni hazırlayıp tüp bebeğe İstanbul’a yollamışlardı.O kağıtta 12. Haftaya kadar yazıyor,eğitim hemşirem 10. Hafta dedi ama doktorum da enox,aspirin,proluton,vitamin devam edeceğiz diğerlerini keseceğiz dedi.Bir de ben iki haftada bir intralipid serum alıyorum 16. Haftaya kadar demişlerdi bana doktorum da gerek yok diyor kafam karışık.Aslında net olarak intralipidlik bir sorunum yok sadece ilki boş gebelikti ondan mı acaba bilmiyorum.Prograf kullanıyorum o da bağışıklık baskılayıcı.Onu da bıraktıracak elimdeki bitince öyle dedi.Azaltarak nasıl canım yazabilir misin kaç günde bir kullandın?

Benim kalp atışını duyunca (6+4),
prednolü kesti.
Estrofem günde 5 tane içiyordum, 5 gün 2 tane iç bırak dedi.
Litunus kesti. 3x1 progestan başladı
Prografı 2x1 içiyordum. 2 hafta daha iç bırak dedi. Benim 11 günlük vardı, başka alma dedi.
Protulex, günde 1, 2 hafta sonra bırak dedi
Proluton depotu , birgün arayla vuruluyordum. 4 kere 2 günde 1 , 4 kere 3 günde 1 vurul bırak dedi.
Enox , doğuma kadar
Aspirin, 30. haftaya kadar dedi.

Kızlar bugün 14. Günüm transferden sonra son kez kanıma bir bakayım dedim. 1000 çıktı iki gün öncesine göre 2 kat artış olmamış dua edin lütfen kimyasala dönmesin inşallah
8.Gün 128,9
10.gün 277,5
12.gün 598,1
14.gün 1000

Artışınız gayet güzel neden kimyasala dönsün ki. İlla iki kat olacak diye bir şey yok kendinizi üzmeyin

Benimde öyle oldu canim iki gun sonra iki kattan fazla artti, dua et birsey olmayacak insallah. Üzme kendini

Artışınız gayet güzel neden kimyasala dönsün ki. İlla iki kat olacak diye bir şey yok kendinizi üzmeyin
Evet iki kat olmuyormuş her zaman yeni tecrübe edindim .Doktorum yazdı şimdi yazana kadar içim içimi yedi . Değer iyiymiş rahatladım. Bir daha test yapmayacağım kontrole kadar

Benimde öyle oldu canim iki gun sonra iki kattan fazla artti, dua et birsey olmayacak insallah. Üzme kendini
Amiiin canım inşallah doktoruma sormuştum cevap gelmedi bir türlü kafayı yedim 1 saattir. Yazdı biraz önce çok şükür iyiymiş değer. Bir daha değerime baktırmayacağım kontrole kadar ne büyük stresmiş fena oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…