2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bende yaptırmadım, ama genelde zaten ilaçlar herkese kullanılıyor önemli olan kullanılması pıhtılaşma olmasa bile kullanmanda zarar yok fakat pıhtılaşman var ve kullanmadıysan durum kötü.
Evet , benimki garanti olsun diye sanırım doğuma kadar kullandıracak. Başka arkadaşlarımda test yaptırmadan doktorları kullandırdı doğuma kadar.
Birde ben devlet hastanesi kadın doğuma gittim bu ilacı doğuma kadar kullanıcam dedim, hiç test falan sormadan rapor çıkardı.

Her doktor değişik bende sağlık ocağına yazdırayım dedim adam yazmadı.

Bende tehlikeli bir durum yoksa değiştiricem progestan kullanıyorum zaten başka bir sıkıntım yok

Kızlar keseyi gördük bugün çok şükür 5 haftalık dedi. Dondurulmuş transferlerde adetin son günü değil sistemde gözüken dikkate alınır dedi. Sisteme göre SAT 10 Aralık ama ben 4 Aralık’ta adet olmuştum. 10 gün sonra kalp atışına çağırdı. Foto ekliyorum o gözüken kesenin içindeki beyaz nokta mi bebek şimdi ?

Eklentiler

• 83FFA2F0-5A6D-4C12-BE1F-6A00D4F3192D.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 51
Hayırlı olsun canım evet beyaz bebek bence de benim de transferden 15 gün önceyi kabul etti doktor ama kalp atışı kesesinde bebek boyutunda tam belli oluyor haftası

Hayırlı olsun canım evet beyaz bebek bence de benim de transferden 15 gün önceyi kabul etti doktor ama kalp atışı kesesinde bebek boyutunda tam belli oluyor haftası
Sağol canım evet şimdilik 10 Aralık diyorum ama 10 gün sonra kontrolde yine başka bir şey diyebilirim dedi hayırlısıyla güzel haberler alalım hep birlikte

Anladım transferden ne kadar sonra kalp atışını duydunuz
29.gun 6+4te

Masallah yolk keseside olabilir bebekte olabilir. Doktor net bisey demedimi

Gözünaydın darısı başıma

Çok güzel canım cok mutlu oldum masallah

Ben varım canım 13 tane yumurtam toplandı 9 tanesi dollendi ama 5. Güne sadece 3 tane embriyom kaldı gerisi devam edemedi üzülme inşallah sana sımsıkı tutunur kalanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…