- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.401
Evet , benimki garanti olsun diye sanırım doğuma kadar kullandıracak. Başka arkadaşlarımda test yaptırmadan doktorları kullandırdı doğuma kadar.Bende yaptırmadım, ama genelde zaten ilaçlar herkese kullanılıyor önemli olan kullanılması pıhtılaşma olmasa bile kullanmanda zarar yok fakat pıhtılaşman var ve kullanmadıysan durum kötü.
Her doktor değişik bende sağlık ocağına yazdırayım dedim adam yazmadı.Evet , benimki garanti olsun diye sanırım doğuma kadar kullandıracak. Başka arkadaşlarımda test yaptırmadan doktorları kullandırdı doğuma kadar.
Birde ben devlet hastanesi kadın doğuma gittim bu ilacı doğuma kadar kullanıcam dedim, hiç test falan sormadan rapor çıkardı.
Teşekkürlerenox 12.haftaya kadar
progestan proluton estrofem 10.haftaya kadar
diğer vitamin devit3 felan filan doğurana kadar.
Sağol canım aynen istemedi direk randevu verdiİstemez canım artış güzelse 2 kere yeteli.
Anladım transferden ne kadar sonra kalp atışını duydunuzBenim doktorum kalp atısından sonra takip etmiyor. Zaten farkli bi sehirdeydi bulundugum yerde hem ozele hem devlete gitmeyi planliyorum. Devlette henuz ilgili birini bulamadım
Bende tehlikeli bir durum yoksa değiştiricem progestan kullanıyorum zaten başka bir sıkıntım yokBenim tüp bebek doktorumunda özel kliniği var , gebe takipte yapıyor, ben kendisinde devam ediyorum.
Ama değiştirmem gerekseydi, kullandırdıkları ilaçları kesene kadar devam ederdim. Çünkü forumlarda okuyorum, geçtikleri doktorlar ilaçları bıraktırmak yada devam etmek konusunda sıkıntı yaşıyorlar , kararsız kalıyorlar.
İki gün sonra tekrar istemedi mi canım ? %55 artmış degerin %60 civarı normal gözüküyor aynı saatlerde aynı merkezde mi vermiştin ?Kızlar 3.gun embryosu kan 12. Gün değerim 57 çıktı.
14.Gün 88 çıktı doktor 15 gun sonra tekrar çağırdı.
Nasil sizce değerim
Hayırlı olsun canım evet beyaz bebek bence deKızlar keseyi gördük bugün çok şükür5 haftalık dedi. Dondurulmuş transferlerde adetin son günü değil sistemde gözüken dikkate alınır dedi. Sisteme göre SAT 10 Aralık ama ben 4 Aralık’ta adet olmuştum. 10 gün sonra kalp atışına çağırdı. Foto ekliyorum o gözüken kesenin içindeki beyaz nokta mi bebek şimdi ?
Sağol canım evet şimdilik 10 Aralık diyorum ama 10 gün sonra kontrolde yine başka bir şey diyebilirim dedi hayırlısıyla güzel haberler alalım hep birlikteHayırlı olsun canım evet beyaz bebek bence debenim de transferden 15 gün önceyi kabul etti doktor ama kalp atışı kesesinde bebek boyutunda tam belli oluyor haftası
Evet tekrar istemedi.İki gün sonra tekrar istemedi mi canım ? %55 artmış degerin %60 civarı normal gözüküyor aynı saatlerde aynı merkezde mi vermiştin ?
29.gun 6+4teAnladım transferden ne kadar sonra kalp atışını duydunuz
Masallah yolk keseside olabilir bebekte olabilir. Doktor net bisey demedimiKızlar keseyi gördük bugün çok şükür5 haftalık dedi. Dondurulmuş transferlerde adetin son günü değil sistemde gözüken dikkate alınır dedi. Sisteme göre SAT 10 Aralık ama ben 4 Aralık’ta adet olmuştum. 10 gün sonra kalp atışına çağırdı. Foto ekliyorum o gözüken kesenin içindeki beyaz nokta mi bebek şimdi ?
Yok canım demedi 10 gün bekle ki geçsin şimdi29.gun 6+4te
Masallah yolk keseside olabilir bebekte olabilir. Doktor net bisey demedimi
GözünaydınKızlar keseyi gördük bugün çok şükür5 haftalık dedi. Dondurulmuş transferlerde adetin son günü değil sistemde gözüken dikkate alınır dedi. Sisteme göre SAT 10 Aralık ama ben 4 Aralık’ta adet olmuştum. 10 gün sonra kalp atışına çağırdı. Foto ekliyorum o gözüken kesenin içindeki beyaz nokta mi bebek şimdi ?
Canım naptın sonucunu aldın mıCanım beta hcg değerlerini paylaşabilir misin
Çok güzel canımKızlar keseyi gördük bugün çok şükür5 haftalık dedi. Dondurulmuş transferlerde adetin son günü değil sistemde gözüken dikkate alınır dedi. Sisteme göre SAT 10 Aralık ama ben 4 Aralık’ta adet olmuştum. 10 gün sonra kalp atışına çağırdı. Foto ekliyorum o gözüken kesenin içindeki beyaz nokta mi bebek şimdi ?
Ben varım canım 13 tane yumurtam toplandı 9 tanesi dollendi ama 5. Güne sadece 3 tane embriyom kaldı gerisi devam edemedi üzülme inşallah sana sımsıkı tutunur kalanlarMerhabalar,
Ben 30 aralıkta ilk tüp bebek tedavime başladım. 10 ocakta opu oldum, 11 yumurta toplandı, 7 tanesi kaliteli cıktı. 11 ocakta 6 tane embriyomuz oldgu bilgisi geldi. ama bugun 13.ocakta 2 adet kaliteli embriyomuz kalmış bilgisi geldi, ya bugun transfer yapalım yada bu ıkı tanesının 5.güne gitmesini bekleyelim dediler. bizde 5.günü bekleyelim dedik. tecrubeli arkadaslar vardır aranızda acaba , buna benzer başınıza geldi mi? 5.güne ulaşabildiniz mi? birden cok fazla embriyo kaybı benim bugun çok uzdu epey agladımdr um üzülme henuz herseyın sonu degıl dedı ama elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?