2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Evet iki kat olmuyormuş her zaman yeni tecrübe edindim .Doktorum yazdı şimdi yazana kadar içim içimi yedi . Değer iyiymiş rahatladım. Bir daha test yapmayacağım kontrole kadar
Bencede gayet iyi böyle zamanlarda kendimizi başkalarıyla kıyaslayıp üzülüyoruz bazen. Hepimizin bünyesi farklı halbuki canım bende stresten sürekli artış kontrolü için test yaptırmak istiyordum saldım artık hayırlısıysa zaten nasibi varsa olacak şimdi pzt kese kontrolüne çağırdı göreceğim bakalım olmuş mu olmamış mı kısmet

İnşallah keselerimiz görünür sağlıklı bir şekilde ilerlemelerini görürüz hayırlısı ile canım

Bende sonraki teste kadar ne kadar ağladım anlatamam insallah son ağlayışlarımız olur canım

Inşallah görürsün yarın keseyi canım sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın bebeğini bende yarın kan vericem inşallah pozitif çıkar

Hafta hesaplamasını nasıl yaptınız?
Doktor söyledi. Ayrıca verdiği ultrason kağıdında yazıyor. Ben bu hesaba göre dün sekiz haftalıktım doktora gittim. 7+6 dedi. 8 olacaktı dedim. Yok dedi ilk haftalarda ölçüm tam olmayabilir ama şimdi ultrason ile tam ölçüyorum 7+6 dedi. Haftalar ilerledikçe yaklaşık olarak adet günüyle uyuşmaya başlıyor. Hesabı ultrasonun ölçüsü yapıyor yani.

Kızlar kan da beta hcg değeri %55 artip sağlikli gebelik yaşayan var mı?

Kızlaaarrr bugün hastaneye gittim minnoşum benimle henüz çok küçük 5+3 dedi iki hafta sonra kalp atışı için gidicez nasipse rabbim herkesin gönlüne göre versin
Cnm hayırlı olsun Bende 23 aralıkta transfer olmuştum. Cuma günü bende dr kontrolüne gittim çok şükür bebeği ve keseyi gördüm ama kalp atışı için çok erken dedi. 10 gün sonrası için randevu verdi. Rabbim hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin

Kızlar kan da beta hcg değeri %55 artip sağlikli gebelik yaşayan var mı?
İlk beta değerim %45 arttı sonra %80 oldu sonra da %105 oldu. İki embriyo transfer edilmişti biri tutunmaya çalıştı herhalde olmadı o yüzden az artış oldu dedi doktor. Zaten tek kese gördük 10 gün sonra kalp atışına çağırdı onu bekliyoruz

Pozitif gören arkadaşlar doktor kaçıncı haftadan sonra cinsel ilişkiyi serbest bıraktı ? Doktora soracaktım ama unuttum bi dahakine soracağım

Kızlar yarın kese için gideceğim bakalım hayırlısıyla görürüm inşallah. Belirtileriniz devam ediyor mu benim geçti gibi çok çok arada regl olacakmışım gibi oluyor sadece. Göğüslerimde dokununca hafif acıyor o kadar onun dışında hiç hamile gibi değilim ya

Benimde cift embryo koyulmustu.
Biri tutunamadi diye dusundum bende.
Direk muayneye cagirdi 13 gun sonra muaynem.
Üst üste test yapmal istemeedi sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…