- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.441
Bencede gayet iyi böyle zamanlarda kendimizi başkalarıyla kıyaslayıp üzülüyoruz bazen. Hepimizin bünyesi farklı halbuki canım bende stresten sürekli artış kontrolü için test yaptırmak istiyordum saldım artık hayırlısıysa zaten nasibi varsa olacak şimdi pzt kese kontrolüne çağırdı göreceğim bakalım olmuş mu olmamış mı kısmetEvet iki kat olmuyormuş her zamanyeni tecrübe edindim .Doktorum yazdı şimdi yazana kadar içim içimi yedi . Değer iyiymiş rahatladım. Bir daha test yapmayacağım kontrole kadar
İnşallah keselerimiz görünür sağlıklı bir şekilde ilerlemelerini görürüz hayırlısı ile canımBencede gayet iyi böyle zamanlarda kendimizi başkalarıyla kıyaslayıp üzülüyoruz bazen. Hepimizin bünyesi farklı halbuki canım bende stresten sürekli artış kontrolü için test yaptırmak istiyordum saldım artık hayırlısıysa zaten nasibi varsa olacak şimdi pzt kese kontrolüne çağırdı göreceğim bakalım olmuş mu olmamış mı kısmet
Bende sonraki teste kadar ne kadar ağladım anlatamamAmiiin canım inşallahdoktoruma sormuştum cevap gelmedi bir türlü kafayı yedim 1 saattir. Yazdı biraz önce çok şükür iyiymiş değer. Bir daha değerime baktırmayacağım kontrole kadar ne büyük stresmiş fena oldum
Hafta hesaplamasını nasıl yaptınız?Saol canım. Ben 7 aralıkta 5. gün embriyosu transfer oldum. 6+4 duydum kalp atışını.
Inşallah görürsün yarın keseyi canım sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın bebeğini bende yarın kan vericem inşallah pozitif çıkarBencede gayet iyi böyle zamanlarda kendimizi başkalarıyla kıyaslayıp üzülüyoruz bazen. Hepimizin bünyesi farklı halbuki canım bende stresten sürekli artış kontrolü için test yaptırmak istiyordum saldım artık hayırlısıysa zaten nasibi varsa olacak şimdi pzt kese kontrolüne çağırdı göreceğim bakalım olmuş mu olmamış mı kısmet
Doktor söyledi. Ayrıca verdiği ultrason kağıdında yazıyor. Ben bu hesaba göre dün sekiz haftalıktım doktora gittim. 7+6 dedi. 8 olacaktı dedim. Yok dedi ilk haftalarda ölçüm tam olmayabilir ama şimdi ultrason ile tam ölçüyorum 7+6 dedi. Haftalar ilerledikçe yaklaşık olarak adet günüyle uyuşmaya başlıyor. Hesabı ultrasonun ölçüsü yapıyor yani.Hafta hesaplamasını nasıl yaptınız?
Amin canım inşallahInşallah görürsün yarın keseyi canım sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın bebeğini bende yarın kan vericem inşallah pozitif çıkar
İnşallah keselerimiz görünür sağlıklı bir şekilde ilerlemelerini görürüz hayırlısı ile canım
Cnm hayırlı olsunKızlaaarrr bugün hastaneye gittim minnoşum benimle henüz çok küçük 5+3 dedi iki hafta sonra kalp atışı için gidicez nasipse rabbim herkesin gönlüne göre versin
Aminnn Canım ben pozitif düşünemiyorumAmin canım inşallahgüzel haberlerini almak dileğiyle
İlk beta değerim %45 arttı sonra %80 oldu sonra da %105 oldu. İki embriyo transfer edilmişti biri tutunmaya çalıştı herhalde olmadı o yüzden az artış oldu dedi doktor. Zaten tek kese gördük 10 gün sonra kalp atışına çağırdı onu bekliyoruzKızlar kan da beta hcg değeri %55 artip sağlikli gebelik yaşayan var mı?
Ben dün doktordaydım , 7+6 da. Ben sormadım ama cinsel ilişki yok dediPozitif gören arkadaşlar doktor kaçıncı haftadan sonra cinsel ilişkiyi serbest bıraktı ? Doktora soracaktım ama unuttum bi dahakine soracağım
Peki ne zamana kadar yokBen dün doktordaydım , 7+6 da. Ben sormadım ama cinsel ilişki yok dedi
İyi düşünün iyi olsunAminnn Canım ben pozitif düşünemiyorum
Kanama alanı oldugu icin yasak dedi. Hemde tup bebek oldugu icin 3 ay gecsin riske gerek yok dediPozitif gören arkadaşlar doktor kaçıncı haftadan sonra cinsel ilişkiyi serbest bıraktı ? Doktora soracaktım ama unuttum bi dahakine soracağım
Benimde cift embryo koyulmustu.İlk beta değerim %45 arttı sonra %80 oldu sonra da %105 oldu. İki embriyo transfer edilmişti biri tutunmaya çalıştı herhalde olmadı o yüzden az artış oldu dedi doktor. Zaten tek kese gördük 10 gün sonra kalp atışına çağırdı onu bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?