- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.381
Gözünaydın sağlıkla büyüsünlerBenim bugün kanamam oldu normalde yarın kese görmeye gidecektik ama kanama olunca apar topar gittik. Ama ne vajina ağzında ne kese alanında hiç bir yerde kanama görmedi. Çift kese gördükÖnlem amaçlı iğne oldum. Ama kanı görünce çok korktum. Çok şükür iyiler İkisinin de içi dolu dedi.2 hafta sonra kalp atışına gidicez inş.
Teşekkür ederim canımmMaşallah canım negüzel darısı kese ve kalp atışına inşallah
Çok teşekkür ederim, amin hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız inş sağlıklaGözünaydın sağlıkla büyüsünler
Sadece ıgm istemişİgg de mi negatif ?
Benim kalp atışından sonra; prednolü kesti. Litunus kesti, progestan hap verdi. Estrofemi 5 gün sonra kesti. Kalçadan proluton depotu önce 3 günde bir 4 defa, sonra 4 günde bir 4 defa vurdurup bırakıcam. Protulex göbekten 2 hafta sonra bırakıcam. Prograf 2 hafta sonra bırakıcam. Aspirin 30. haftaya kadar. Enox doğuma kadar dedi.Kese ve kalp atışı gören arkadaşlarım doktorunuz ilaçların hangilerini kesip hangilerini devam ettirdi veya yeni ilaç başladımı bu progestan kalçadan olan artık çok canımı yakıyo oksaparı yine bişekilde kendim yapıyorum okadar acımıyo
Teşekkür ederimBenim kalp atışından sonra; prednolü kesti. Litunus kesti, progestan hap verdi. Estrofemi 5 gün sonra kesti. Kalçadan proluton depotu önce 3 günde bir 4 defa, sonra 4 günde bir 4 defa vurdurup bırakıcam. Protulex göbekten 2 hafta sonra bırakıcam. Prograf 2 hafta sonra bırakıcam. Aspirin 30. haftaya kadar. Enox doğuma kadar dedi.
Enox doğuma kadar mıBenim kalp atışından sonra; prednolü kesti. Litunus kesti, progestan hap verdi. Estrofemi 5 gün sonra kesti. Kalçadan proluton depotu önce 3 günde bir 4 defa, sonra 4 günde bir 4 defa vurdurup bırakıcam. Protulex göbekten 2 hafta sonra bırakıcam. Prograf 2 hafta sonra bırakıcam. Aspirin 30. haftaya kadar. Enox doğuma kadar dedi.
Benim doktorum kalp atısından sonra takip etmiyor. Zaten farkli bi sehirdeydi bulundugum yerde hem ozele hem devlete gitmeyi planliyorum. Devlette henuz ilgili birini bulamadımKızlar doktorunuzu değiştirdiniz mi aynı doktorla mı devam ediyorsunuz ben özel muayenesi olan bir doktorda tüp bebek yaptırdım ama devamında özel hastanede bir doktora geçiş yapmak istiyorum doğum sigortam var çünkü ücretsiz olacak. Ortalama kaç haftalıkken değiştirdiniz acaba
Herhangi bir test yaptırmadım pıhtılaşma ile ilgiliEnox doğuma kadar mıpıhtılaşma sorununuz var mı
enox 12.haftaya kadarEnox doğuma kadar mıpıhtılaşma sorununuz var mı
Efsun sana ozel msj atamiyorummmenox 12.haftaya kadar
progestan proluton estrofem 10.haftaya kadar
diğer vitamin devit3 felan filan doğurana kadar.
Silik bişey var ama sanki kuzum yaBu dünkü testim bugunku tek cizgi zaten
Evet bunda var ama ertesi günkü teste yokSilik bişey var ama sanki kuzum ya
Benim tüp bebek doktorumunda özel kliniği var , gebe takipte yapıyor, ben kendisinde devam ediyorum.Kızlar doktorunuzu değiştirdiniz mi aynı doktorla mı devam ediyorsunuz ben özel muayenesi olan bir doktorda tüp bebek yaptırdım ama devamında özel hastanede bir doktora geçiş yapmak istiyorum doğum sigortam var çünkü ücretsiz olacak. Ortalama kaç haftalıkken değiştirdiniz acaba
Ben attım canım yaz bakalımEfsun sana ozel msj atamiyorummm
Bende yaptırmadım, ama genelde zaten ilaçlar herkese kullanılıyor önemli olan kullanılması pıhtılaşma olmasa bile kullanmanda zarar yok fakat pıhtılaşman var ve kullanmadıysan durum kötü.Herhangi bir test yaptırmadım pıhtılaşma ile ilgili
İstemez canım artış güzelse 2 kere yeteli.Kızlar ikigün önce 421 di bugünkü değerim 14.gün 929 çıktı çok şükürbidaha istermiki iki gün sonra
Oyyyyy maşallah hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun.Kızlaaarrr bugün hastaneye gittim minnoşum benimle henüz çok küçük 5+3 dedi iki hafta sonra kalp atışı için gidicez nasipse rabbim herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?