- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.361
Bunlar ne testi benden istenmedi hiç bir şeyKızlar bu doktor CMV Ig G ve Ig M testini yalnızca benden mi istedi ? Sizden istenmedi mi
Bir tür virüsmüş. Doktorların çoğu istemiyor. Benimki istedi içime kurt düşürdüBunlar ne testi benden istenmedi hiç bir şey
Yaa bende öyleyim regl ağrısı gibi oluyor özellikle akşamları olmayınca bi panikliyorumBırakmaz canım benim kendini de onu da üzme önce sen kendine iyi bak dinlen güzelceağrı olması daha iyi degil mi ya ben ağrı olmayınca diyorum acaba bir şey mi oldu diye çünkü vücudumuz değişiyor rahim büyüyor hormonlar coşuyor ağrı olacak elbet . Kanama vs olmadığı sürece içini ferah tut
Ben 30unda 3.gün olmuştum pzt kese için çağırdı beni 2000+ olunca gözüküyormuşBende 31inde oldum 5. Gün. Aramizda 1 hafta var. Demekki bende haftaya gidebilirim
Bak şimdi kanıma girdinBen 30unda 3.gün olmuştum pzt kese için çağırdı beni 2000+ olunca gözüküyormuş
Kanın kaç gelmişti ona göre çift katlanır gibi 2000e hesap yap bir gün sonrasına al benceBak şimdi kanıma girdinbenim 31i ama 5. Gün. Yarına bi randevu alsam mı ki bende
Canım keşke 3.gün yaptırsaydın mesela benim 15 tane vardı 3.gün iyi kalite transfer oldum diğerleri 5.güne orta kalite gitti. İnşallah ilerlerler kaliteleri bozulmadanMerhabalar,
Ben 30 aralıkta ilk tüp bebek tedavime başladım. 10 ocakta opu oldum, 11 yumurta toplandı, 7 tanesi kaliteli cıktı. 11 ocakta 6 tane embriyomuz oldgu bilgisi geldi. ama bugun 13.ocakta 2 adet kaliteli embriyomuz kalmış bilgisi geldi, ya bugun transfer yapalım yada bu ıkı tanesının 5.güne gitmesini bekleyelim dediler. bizde 5.günü bekleyelim dedik. tecrubeli arkadaslar vardır aranızda acaba , buna benzer başınıza geldi mi? 5.güne ulaşabildiniz mi? birden cok fazla embriyo kaybı benim bugun çok uzdu epey agladımdr um üzülme henuz herseyın sonu degıl dedı ama elimde değil
Pazartesi 500lerdeydi. Yarin cuma. Aldim bile hadi hayırlısıKanın kaç gelmişti ona göre çift katlanır gibi 2000e hesap yap bir gün sonrasına al bence
Canım üzülme olacaksa 1 sperm 1 yumurta yeterli biliyorsun hayırlısıyla sabırla bekle iki gün dahaMerhabalar,
Ben 30 aralıkta ilk tüp bebek tedavime başladım. 10 ocakta opu oldum, 11 yumurta toplandı, 7 tanesi kaliteli cıktı. 11 ocakta 6 tane embriyomuz oldgu bilgisi geldi. ama bugun 13.ocakta 2 adet kaliteli embriyomuz kalmış bilgisi geldi, ya bugun transfer yapalım yada bu ıkı tanesının 5.güne gitmesini bekleyelim dediler. bizde 5.günü bekleyelim dedik. tecrubeli arkadaslar vardır aranızda acaba , buna benzer başınıza geldi mi? 5.güne ulaşabildiniz mi? birden cok fazla embriyo kaybı benim bugun çok uzdu epey agladımdr um üzülme henuz herseyın sonu degıl dedı ama elimde değil
Ben de değişik bir keyif alıyorum o ağrılardanYaa bende öyleyim regl ağrısı gibi oluyor özellikle akşamları olmayınca bi panikliyorum
Hadi inşallah canım haberdar etPazartesi 500lerdeydi. Yarin cuma. Aldim bile hadi hayırlısı
Aynen aynenBen de değişik bir keyif alıyorum o ağrılardansabah uyandığımda ağrı hissetmeyince huzursuz oluyorum
CMV IGM benden de istendi, negatif benimKızlar bu doktor CMV Ig G ve Ig M testini yalnızca benden mi istedi ? Sizden istenmedi mi
Üzülme 17 olgun yumurtamdan 10 tanesi gidememişti. Bu kayıplar çok normal 4 tanesi iyiydi.Merhabalar,
İgg de mi negatif ?CMV IGM benden de istendi, negatif benim
Maşallah canım negüzel darısı kese ve kalp atışına inşallahKızlar Allah’ıma çok şükür bebeğim beni bırakmadıhaftaya cuma kontrol var.
8.Gün 128,9
10.gün 277,5
12.gün 598,1 değerlerim bu şekilde Allah’a çok şükür❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?