- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.261
3. Gun embriyosu icin bu sonuc cok erken degilmiGunaydin kizlar bugün transferimin 6. Günü sabah ilk idrarimla test yaptim hayali cizgi cikti fotografta pek belli olmuyor ama gözle daha net görülüyor sizde bakar misinizEki Görüntüle 2986475
3. Gun embriyosu icin bu sonuc cok erken degilmi
Pazartesi gününde batıracağımKan verip netleştirin derimm
Görebilirse karından, göremezse bana istersen bekleyelim istersen vajinal bakalim demistiKızlar tüp bebek için kese muayenesini karından mi bakıyor yoksa vajinal mi ? Yoksa kişiden kişiye değişiyor mu ?
Cok yeni oldugu icin karindan gorunmuyorKızlar tüp bebek için kese muayenesini karından mi bakıyor yoksa vajinal mi ? Yoksa kişiden kişiye değişiyor mu ?
Dun aksam verdim 110 a dusmusYeniden test verdin mi ?
Sanırım değişiyor bana hiç vajinal bakmadı hep karından bakıyor ama karından daha geç görünebiliyor kese de bebek de kalp atışı da.Kızlar tüp bebek için kese muayenesini karından mi bakıyor yoksa vajinal mi ? Yoksa kişiden kişiye değişiyor mu ?
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah artış önemli kafanıza takmayınKizlar bugun pozitif sonuc aldim.
3.gun embryosuydu 12. Gun kan verdim sonucum 57 cikmis nasil sizce düşük mü?
Tesekkur ederim haklisiniz.Kizlar bugun pozitif sonuc aldim.
Bana karından baktı. Değerim 2000+ idiKızlar tüp bebek için kese muayenesini karından mi bakıyor yoksa vajinal mi ? Yoksa kişiden kişiye değişiyor mu ?
Anti CMV IgM 1.05 pozitifKızlar merhabaa doktorum aşağıdaki test sonucundan şüphelendi ve tekrar istedi. Ne demek bu test ?
Canım kalp atışı için bir şey dedi mi hcg kaçken belli oluyor acabaBana karından baktı. Değerim 2000+ idi
Çok üzgünüm canım dondurulmuşun var mıydı başka ?Dun aksam verdim 110 a dusmus
Pozitifsin canım tebrikler. Kaç çıktığından çok iki günde bir %60tan fazla artış hatta iki kat artış olması önemli olan. Bol bol katlasın değerin sağlıkla inşallahKizlar bugun pozitif sonuc aldim.
Cuma’ya benim de 2000 üzeri olacak gibi hesaplamalara göre hayırlısıyla. İlk karından bakar bana da o zamanBana karından baktı. Değerim 2000+ idi
Bazı hastalıkları daha önce geçirip geçirmediğini gösteriyordu galiba bu değerler bağışıklık var mi gibisinden yanlış hatırlamıyorsamAnti CMV IgM 1.05 pozitif
Anti CMV IgG 174 pozitif
Anti HAV IgM 1.07 pozitif çıkmışnormal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?