- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.281
Doktor sonuçların normal dedi. Ama ne olduklarını bilmiyorum.benimkiler böyle;Anti CMV IgM 1.05 pozitif
Anti CMV IgG 174 pozitif
Anti HAV IgM 1.07 pozitif çıkmışnormal mi ?
Hayırlı olsun canım kat kat artsın inşallahKizlar bugun pozitif sonuc aldim.
3.gun embryosuydu 12. Gun kan verdim sonucum 57 cikmis nasil sizce düşük mü?
Aminn insallah rabbim bekleyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım kat kat artsın inşallah
Tebrik ederim canım Allah'ım hayırlı artışlar nasip etsin inşallahKizlar bugun pozitif sonuc aldim.
Bunlarin negatif olmasi gerekiyor yanlis bilmiyorsam sendeki pihtilasma ile alakali eger yine pozitif cikarsa doguma kadar kan sulandirici igne kullandirir yanlissam kusura bakmayinKızlar merhabaa doktorum aşağıdaki test sonucundan şüphelendi ve tekrar istedi. Ne demek bu test ?
Aminnn canimmm .Tebrik ederim canım Allah'ım hayırlı artışlar nasip etsin inşallah
Sağol gülüm hayırlısı Allah'tan inşallahAminnn canimmm .
Rabbim sana da nasip etsin inşallah .
Olucak inan guzel haberler duyacağız senden de.
Beni de Cuma çağırdı muayene için 25.de transfer olmuştum hadi inşallah görürüz keseleri(24 Aralık 5. Gün transferi) Hoca beni ilk cuma gününe çağırmıştı dayanamadım az önce arayıp yarın gelsem olur mu dedim bir gün farkettirmez gel dedi cuma olmuyodu perşembe hiç olmaz şimdi banahayırlısını versin allah
Selam canım inş inşbenim farklı sorunlar da çıktı. Eşimde birkaç ay önceki test sonucunda clde 13 mio toplamda 45 mio olan sperm sayısı, transfer günü verilen spermde toplamda 20 binmiş. Test tekrarlayacağız. Sonuç aynı çıkarsa eşimde ağır oligospermi var demek oluyor. Doktor ilk sonuçlarımızla doğal yoldan imkansız değil gebelik demişti ama son sonuçlarımıza göre tek seçenek tüp bebek olarak kalıyor. Biz tüp bebeğe her türlü devam edecektik ama doğal yoldan şansımız olduğunu bilmek rahatlatıyordu yine de. Bende yumurta rezervi azlığı eşimde de ağır oligospermiyle devam ediyoruz yola bakalım.
Sen napacaksın hemen başlayacak mısın yeni tedaviye? @ZecmelNil Gunes @CevikKiz @hasretim0601 @Zeynepkur kızlar sizler ne zaman planlıyoruisunuz yeni tedavileri?
Hayırlı olsun canımKizlar bugun pozitif sonuc aldim.
Beni de Cuma çağırdı. İnş görürüz keseyiBeni de Cuma çağırdı muayene için 25.de transfer olmuştum hadi inşallah görürüz keseleri
Kan testimiKızlar 3.gün embriyosu için dokuzuncu gün test çokmu erkennegatif çıktı sonucum ilaçları bırakmalımıyım sizce
12.gün kan testini tekrarlayın belli olmaz kimisinde çıkıyor kimisinde çıkmıyor. Benim 8.gün çıkmıştı kandaKızlar 3.gün embriyosu için dokuzuncu gün test çokmu erkennegatif çıktı sonucum ilaçları bırakmalımıyım sizce
Kan testi evtKan testimi
Sizin demi üçüncü gün embriyosu12.gün kan testini tekrarlayın belli olmaz kimisinde çıkıyor kimisinde çıkmıyor. Benim 8.gün çıkmıştı kanda
Evet 3.günSizin demi üçüncü gün embriyosu
Hayır test gününüzde kan vermeden bırakmayın ilaçları sakınKızlar 3.gün embriyosu için dokuzuncu gün test çokmu erkennegatif çıktı sonucum ilaçları bırakmalımıyım sizce
Herkesin sekizinci günde belli olmuşHayır test gününüzde kan vermeden bırakmayın ilaçları sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?