- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.241
Benim taze transferdi belki ondan farklıdır bilemedim bendeŞöyle , transfer 28 Aralık'ta oldum. 23 Aralık'ta istedi 0.87 kabul etti. Zaten sonrasında progesteron takviyesi yapıyoruz. Bana öyle demişti bende anlamadım.
Her doktorun tekniği farklı galiba bende taze oldum çünküAma şöyle olabilir, değere göre transfer zamanını söylüyordur belki.
Bir de taze transfer için bu koşul demişti.
Benim üç transfer hazırlığımda da e2 300lerdeydi.Düşükse bile ek bant fitil falan verip yükseltiyorlar.Progesteron daha önemli çatlamamış yumurtayı gösteriyor diye biliyorum.Kızlar merhaba size bir soru sorucam
Ben sonunda başladım transfer kısmına 12 gün sonra kontrol var dediler transfer günü verilcek sanırım sizin kontrol gününüzde e2 değeriniz kaçtı kaç olması gerekiyor transfer olması için
Benim taze transferim progesteron 30 olduğu için iptal edilmişti.Her merkezin kan değer aralığı farklı olabiliyor belki bununla alakalıdır.Canım progesteron değeri yüksek olması iyi değil mi benim doktorum 36.6 çıktığı için transfer yaptı ve 10un altına yapmıyorum dedi hatta transferdeki yardımcı ebelerede söyledi oo çok iyi progesteronu dediler kafam karıştı
Benim de Mayıs-Temmuz-Aralık ayı transfer hazırlıklarımda hep progesteronun 1 in altında olmasına bakıldı.Şöyle , transfer 28 Aralık'ta oldum. 23 Aralık'ta istedi 0.87 kabul etti. Zaten sonrasında progesteron takviyesi yapıyoruz. Bana öyle demişti bende anlamadım.
Canim daha önce 2 denemem var onlar negatif dir direk. Bu sefer embriyoma genetik ngs inceleme yapıldı bu seferde böyle oldu ...Üzüldüm senin adına. Daha önce de böyle olumsuzların oldu mu. Bende ngs ye gönderiyorum. Düşük olasılığı az diye biliyorum.
Şimdi pozitif mi insalhh NGS yapıldı ne olduCanim daha önce 2 denemem var onlar negatif dir direk. Bu sefer embriyoma genetik ngs inceleme yapıldı bu seferde böyle oldu ...
Her şeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında hayırlısı olsunBenim üç transfer hazırlığımda da e2 300lerdeydi.Düşükse bile ek bant fitil falan verip yükseltiyorlar.Progesteron daha önemli çatlamamış yumurtayı gösteriyor diye biliyorum.
Benim taze transferim progesteron 30 olduğu için iptal edilmişti.Her merkezin kan değer aralığı farklı olabiliyor belki bununla alakalıdır.
Benim de Mayıs-Temmuz-Aralık ayı transfer hazırlıklarımda hep progesteronun 1 in altında olmasına bakıldı.
Amin inşallah.İnşallah gönlünüze göre olur her şey transferiniz de sonrası da sıkıntısız olurHer şeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında hayırlısı olsun
teşekkür ederim canım sağolÇok geçmiş olsun.Opu sonrası progesteron ve östrojen bakılıyor ve eğer çok yüksekse ohss olabilir diye transfer iptal ediliyor sizde bakılmadı mı? Benim transferim progesteron 30 östrojen de 3000 üzerinde olduğu için iptal edilmişti.Dondurulmuşa kalmıştım.Transfer olmadığım halde opu sonrası baya karın şişliği sıkıntı yaşamıştım adet olmadan rahat edememiştim.
Bu arada pozitif haberi alan tüm arkadaşlar sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.Negatif olanlara da rabbim en en tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
İnşallah canım inşallahCanım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olursun çok şükür bebeğin seninle bu günlerde geçecek
Canim kimyasal gebelik oldu malesefŞimdi pozitif mi insalhh NGS yapıldı ne oldu
Ngs li embriyonun kimyasal olmasi çok düşük ihtimal cok üzüldüm canımCanim kimyasal gebelik oldu malesef
Yok btnm tekti evet degerlerim cok guzeldi sok oldum inanamadm doktor birsey demiyor sagliksiz gebelikmis diyorÇift embriyo muydu ? Belki teki bırakmıştır ??
Günaydın canım hayırlı olsun kuruma çizgisi değilse bende gördümGunaydin kizlar bugün transferimin 6. Günü sabah ilk idrarimla test yaptim hayali cizgi cikti fotografta pek belli olmuyor ama gözle daha net görülüyor sizde bakar misinizEki Görüntüle 2986475
Amin inşallah üzülmeyin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız zaten tedaviniz de yapılıyor hiçbir sıkıntı yok bence iyi ki fark edip gitmişsinizteşekkür ederim canım sağolyok bir sorun çıkmadı denilmişti.benim de ilk denemem o yüzden bilmiyordum bir şey, duymamıştım da. Transferin üçüncü gününde çatlatma iğnesi vuruldum, bu iğne tetikledi. Allah sağlıkla hayırla kısmet etsin hepimize inşallah
Tesekkur ederim insallah dogrudurGünaydın canım hayırlı olsun kuruma çizgisi değilse bende gördümçok erken yapmışsın kaçıncı gün embriyosu
Amin rabbim bu zorlu yollards yürüyen uğraşan herkesin yardımcısı olsunAmin inşallah.İnşallah gönlünüze göre olur her şey transferiniz de sonrası da sıkıntısız olur
Yeniden test verdin mi ?Yok btnm tekti evet degerlerim cok guzeldi sok oldum inanamadm doktor birsey demiyor sagliksiz gebelikmis diyorben bu arada sanki covid olmus gbiyim oksuruyorn usuyorm atesim var sitma tuttu test vericem bunla alakali olma ihtimali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?