2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Benim üç transfer hazırlığımda da e2 300lerdeydi.Düşükse bile ek bant fitil falan verip yükseltiyorlar.Progesteron daha önemli çatlamamış yumurtayı gösteriyor diye biliyorum.
Benim taze transferim progesteron 30 olduğu için iptal edilmişti.Her merkezin kan değer aralığı farklı olabiliyor belki bununla alakalıdır.
Şöyle , transfer 28 Aralık'ta oldum. 23 Aralık'ta istedi 0.87 kabul etti. Zaten sonrasında progesteron takviyesi yapıyoruz. Bana öyle demişti bende anlamadım.
Benim de Mayıs-Temmuz-Aralık ayı transfer hazırlıklarımda hep progesteronun 1 in altında olmasına bakıldı.

Her şeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Kizlar merabalar bende sonucumu almistim Bildiginiz üzere kanama sonucu düşük yapmişim.
Simdi adet gunumu bekliyorum biraz gecikme olur cok normal denildi. Sizlerin kacinci gunde adetiniz geldi ? 11 gunu geride biraktim bu hafta normalde olmam gerekiyordu karin agrilari var ama henuz olamadim 2.ci tedaviye baslanacak 2 embriyom daha var ❤
Rabbim gönlümüze göre versiin

teşekkür ederim canım sağol yok bir sorun çıkmadı denilmişti.benim de ilk denemem o yüzden bilmiyordum bir şey, duymamıştım da. Transferin üçüncü gününde çatlatma iğnesi vuruldum, bu iğne tetikledi. Allah sağlıkla hayırla kısmet etsin hepimize inşallah

İnşallah canım inşallah Allah razı olsun. çok güçlüydüm günlerdir ama az önce patladı duygularım. Ağlarken doktora yakalandım eşim de üzüldü ama tutamadım artık... hala da durduramıyorum kendimi... minik böceğim beni bırakmasın ben razıyım her şeye hepimize sağlıkla kucağımıza almak, güzel sağlıklı evlat sahibi olmak kısmet olsun hayırlısıyla...

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olursun çok şükür bebeğin seninle bu günlerde geçecek
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun. çok güçlüydüm günlerdir ama az önce patladı duygularım. Ağlarken doktora yakalandım eşim de üzüldü ama tutamadım artık... hala da durduramıyorum kendimi... minik böceğim beni bırakmasın ben razıyım her şeye hepimize sağlıkla kucağımıza almak, güzel sağlıklı evlat sahibi olmak kısmet olsun hayırlısıyla...

Çift embriyo muydu ? Belki teki bırakmıştır ??
Yok btnm tekti evet degerlerim cok guzeldi sok oldum inanamadm doktor birsey demiyor sagliksiz gebelikmis diyor ben bu arada sanki covid olmus gbiyim oksuruyorn usuyorm atesim var sitma tuttu test vericem bunla alakali olma ihtimali

Gunaydin kizlar bugün transferimin 6. Günü sabah ilk idrarimla test yaptim hayali cizgi cikti fotografta pek belli olmuyor ama gözle daha net görülüyor sizde bakar misinizEki Görüntüle 2986475
Günaydın canım hayırlı olsun kuruma çizgisi değilse bende gördüm çok erken yapmışsın kaçıncı gün embriyosu

Amin inşallah üzülmeyin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız zaten tedaviniz de yapılıyor hiçbir sıkıntı yok bence iyi ki fark edip gitmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…