- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.061
Merhabalar , hayırlı olsun maşallah. Benimde böyle çıkmıştı. Kan ver hemen çıkart yaz bizeEki Görüntüle 2985446
Kızlarrr şimdi test yaptım hemen çıktı bugün 11.gün çitf 4.gün embriyosuydu ay inanamıyorum ya bugun bianda modum düşmüştü olmucak gibi hissetmiştim sabah kan için geç kalmışım baktıramadım az önce test aldım yaptım korka korka
Çok geçmiş olsun.. yok kimyasal değil direk negatif.. ama ben de ilk aşılama yaptırdığımda kimyasal gebelik yaşamıştımCanım senin kimyasalmı oldu?benim öyle oldu ilk denemem bugün netleşti aklımda çok soru var ondan sordum
Hayırlı olsun canım maşallah nasıl dolu dolu bir çizgi o git kan ver hemen yarın sabah
Sağolun kızlar Allah razı olsun yarın ilk işim kan vermek olcak inşallah güzel ilerler ilk kez böyle bukadar koyu gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhabalar , hayırlı olsun maşallah. Benimde böyle çıkmıştı. Kan ver hemen çıkart yaz bize
Allah tamamına erdirsin inşArkadaşlar selam, ben sizi çok geç buldum ama çok destek oldu buradaki olumlu yorumlarınız. Hepinize teşekkür ederim.,
Benim de transferimin 11. günü bugün, bhcg 334 çıktı, az önce test sonucumu aldım.
Umarım hayatın bize sunduğu her şeyi layiki ile yaşarız, alnımız ak çıkarız her zorluktan. Sevgiler.
MaşallahEki Görüntüle 2985446
Kızlarrr şimdi test yaptım hemen çıktı bugün 11.gün çitf 4.gün embriyosuydu ay inanamıyorum ya bugun bianda modum düşmüştü olmucak gibi hissetmiştim sabah kan için geç kalmışım baktıramadım az önce test aldım yaptım korka korka
Yaaaa maşallah hayırlı olsunEki Görüntüle 2985446
Şubat topiği aklımda canım burası hamiş doldu maşallahBen bugün gittim cnm görüşmeye.. şubattaki adetle ikinci transfer için hazırlığa başlayacağız.. ilk transfer içinde bütün testleri yaptırmıştık zaten bi tek embriyoda genetiğe bakılmamıştı.. bi tek o ihtimalden dolayı olmamış olabilir diyor doktor.. moral bozmadan aynen olana kadar devam edeceğiz..sen de sıkma canını bi Şubat topiği açıver orda şubatta beraber görürüz inş pozitifleri..
Rabbim yardımcımız olsun gülüm inşallah olumlu ve güzel sonuçlar alıp ilerlemek nasip olur Allah'ım yardımcımız olsun süreçlerimiz çok zor kokaylaşsın bu vesile ile inşllahCanım malesef ben varımpozitif ama kimyasal olduğu netleşti bugün
Şimdi karyotif testi denilen genetik testi yaptıracağız ona göre yol izlenecek,çok merak ediyorum ilk denemede kimyasal gören oldumu ve ne yaptılar nasıl bir yol izlendi ne olur bilenler anlatsın
Aminnn :)Allah tamamına erdirsin inşTek emriyo muydu?
Sağol canımm Aminn inşallahMaşallahAllah tamamına erdirsin. Sağlıkla gelsin inş
Teşekkür ederimYaaaa maşallah hayırlı olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım adet mi oldun yani? Eğer toplanmamışsa adetle atılır büyüyen yumurtalardaKızlar merhaba
Bir şey soracağım bilgisi olan var mıdır ? Ben iğne ile vs büyüttüm yumurtaları fakat covid testim pozitif çıktığı için toplama yapılmadı. Biraz önce adet sancısı gibi karın ağrısı oldu ve hafif kan gelmeye başladı. Yumurtaları toplanmayıpta bu durumu yaşayan var mı acaba? Neden olmuş olabilir ?
İnşallah canım bir an önce yerlerine yerleşirlerİki kese var ama içlerinde Bebek görünmedi. 31 ocakta bakacak. Sağlıklı olsunlar inşallah
Pes etme canım kendinide harap etme her şeyin bir vakti vardır en nasipli vakitte gelecek emin ol24 pozitif anne
14 negatif sonuç alan arkadaşlarım olmuş
Çok zorlu süreçlerden geçiyoruz hepimiz kimimiz güzel sonuçlar alırken kimimiz hala tamamlayamadık masalımızı diye devam ediyoruz yolumuza Allah'ım ki bize en güzel ve en hayırlı zamanda nasip etsin anneliği ve doyasıya yaşamayı da nasip etsin bu duyguyu bi kaç zamandır çok rahatsızım ben hem bedenen hemde ruham çoğu arkadaşım bilir durumumu ağladım çok ağldım hemde ama sonra bir çok şey geldi gözümün önüne kalktıp yeniden denemem yeniden pes etmeden yapmam gerek bazı şeyleri hayatım da dedim bu ilk denememdi hemen olacak yada okur sandım ama olmadı hala zamanı mı gelmedi zamanı değil mi onu bile bilemedim çok karmaşık bi yazdı oldu sanırım ama ne desem bilemedimAllah'ım herkesin sonunu da yolunu da açık etsin inşallah
Üzüldüm mü çoooook ama iyiyim şimdi hamd olsun yaradana diyorum ve devam ediyorum yoluma mevlam yardımcımız olsun inşallahPes etme canım kendinide harap etme her şeyin bir vakti vardır en nasipli vakitte gelecek emin ol
Toplanmadı canım covid olduğum için bakmadı doktor. Geçen ay 25 inde adet oldum adet olmam içinde çok erken. 17. Gün bugün adet gibi de değil bi kan geldi şimdi karın ve bel ağrısı var adet olacak gibiCanım adet mi oldun yani? Eğer toplanmamışsa adetle atılır büyüyen yumurtalarda
Gözün aydın canım hcgde yüksek çıkacaktır baya koyu çünküEki Görüntüle 2985446
Canım Allah hayırlısıyla en kısa zamanda en güzel şekilde nasip etsin umudunuzu yitirmeyin ben 2 aşılama oldm 3. iptal oldu eşimden kaynaklı ilk tüp bebek kimyasal oldu 2. Natural tedavim iptal oldu yumurtam büyümediği için 3. Tekrar ilaçlı yaptık 8sene sonunda çitf çizgiyi gördüm Allah tamamına erdirir inşallah buda olmasaydı eşimle çok problem yaşıcaktık hep hayırlısını diledim Allah'tan demem o ki gücünüzü kaybetmeyin çabanızı elden bırakmayın hep hayırlısını dileyin24 pozitif anne
14 negatif sonuç alan arkadaşlarım olmuş
Çok zorlu süreçlerden geçiyoruz hepimiz kimimiz güzel sonuçlar alırken kimimiz hala tamamlayamadık masalımızı diye devam ediyoruz yolumuza Allah'ım ki bize en güzel ve en hayırlı zamanda nasip etsin anneliği ve doyasıya yaşamayı da nasip etsin bu duyguyu bi kaç zamandır çok rahatsızım ben hem bedenen hemde ruham çoğu arkadaşım bilir durumumu ağladım çok ağldım hemde ama sonra bir çok şey geldi gözümün önüne kalktıp yeniden denemem yeniden pes etmeden yapmam gerek bazı şeyleri hayatım da dedim bu ilk denememdi hemen olacak yada okur sandım ama olmadı hala zamanı mı gelmedi zamanı değil mi onu bile bilemedim çok karmaşık bi yazdı oldu sanırım ama ne desem bilemedimAllah'ım herkesin sonunu da yolunu da açık etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?