- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.041
Yaa çok üzüldüm canımBenim negatif kızlar bir dahaki denemeye artık anlamıyorum neyi yanlış yapıyoruz
YaaKızlar çıktı sonucum kurtardık galiba artış oranı tam 2 kat olduönceki sonuçları da yazayım bilmeyenler için . Doktor artık test istemez umarım
10.gün 129
12.gün 188
14.gün 348
16.gün 711
Gözünüz aydınİki kese var ama içlerinde Bebek görünmedi. 31 ocakta bakacak. Sağlıklı olsunlar inşallah
Çok teşekkür ederim canımAyyy hadi hayırlı olsun saglıkla canım çok sevindim
Çoook sevindimKızlar çıktı sonucum kurtardık galiba artış oranı tam 2 kat olduönceki sonuçları da yazayım bilmeyenler için . Doktor artık test istemez umarım
10.gün 129
12.gün 188
14.gün 348
16.gün 711
Daha çok küçük oldukları için görünmemiştir canım merak etme .seni zaten çok erken çağırmıştı sanki kese için onun için şimdi iyi görünmeleri için de erken bence daha geç bir tarihe çağırmış onu için de. İnşallah o zaman geldiğinde ikisini de göreceksinKese çift ,transfer de çiftriama bebekler görünmedi. Net olarak 31 inde balacak. Dua edin kızlar iyi olsunlar
Ben bugün gittim cnm görüşmeye.. şubattaki adetle ikinci transfer için hazırlığa başlayacağız.. ilk transfer içinde bütün testleri yaptırmıştık zaten bi tek embriyoda genetiğe bakılmamıştı.. bi tek o ihtimalden dolayı olmamış olabilir diyor doktor.. moral bozmadan aynen olana kadar devam edeceğiz..sen de sıkma canını bi Şubat topiği açıver orda şubatta beraber görürüz inş pozitifleri..Kızlar çok üzülerek soruyorum negatif alan arkadaşlarımız var mı acaba hem liste için hemde nasıl bir yol izleyecekler bilgi edinmek amaçlı sormak istiyorum ben adetin 3.cü günü gittim görüşmeye diye Şubat ayına kaldım oradaki son şansımı da değerlendirip başka merkezler araştırmaya başlayacağım her sohbetimiz oluyor burada belki kendinize hazırladığınız yeni bir yol vardır ve bize de faydası olur diye düşündüm ne dersiniz yardımcı olurmusunuz
Evet , nasıl geçer şimdi 3 hafta :)Daha çok küçük oldukları için görünmemiştir canım merak etme .seni zaten çok erken çağırmıştı sanki kese için onun için şimdi iyi görünmeleri için de erken bence daha geç bir tarihe çağırmış onu için de. İnşallah o zaman geldiğinde ikisini de göreceksin
Çift olması ve değerin yüksek olması ile alakalı galibaç ama zorla göründü ve çok minikti.Gözünüz aydınne güzel erkenden görmüssunuz,benim doktorum cumartesi çağırdı
Beni de Cuma çağırdı, çok heycanlıyım. Normalde 3 hafta sonra çağırıyorum dedi ama 2. Testimden 1 hafta sonraya çağırdı,hayırlısı bakalımGözünüz aydınne güzel erkenden görmüssunuz,benim doktorum cumartesi çağırdı
Tekrar beta mı istedi? Başka bir tahlil mi?Çift olması ve değerin yüksek olması ile alakalı galibaç ama zorla göründü ve çok minikti.
Aslında bende haftaya gitmeliydim. Tahlil istemek için çağırmış esasen. 3 hafta sonra ancak büyüdüğünü göreceğiz. Bebek görmedik içinde
Bugün test vermiş olsaydın canım ikiye katlaması durumunda beta degerin kaç oluyordu ? Beni de cuma gününe muayeneye çağırdı doktor. Bu hızla artmaya devam ederse 3000 civarı oluyor kese görülür diye düşünüyorum . Bi de doktor dedi ki kese kalp atışı görmeden hamilesin diyemem diyor ya sanırım bekleyiş hiç bitmeyecek.Çift olması ve değerin yüksek olması ile alakalı galibaç ama zorla göründü ve çok minikti.
Aslında bende haftaya gitmeliydim. Tahlil istemek için çağırmış esasen. 3 hafta sonra ancak büyüdüğünü göreceğiz. Bebek görmedik içinde
Canım senin kimyasalmı oldu?benim öyle oldu ilk denemem bugün netleşti aklımda çok soru var ondan sordumBen bugün gittim cnm görüşmeye.. şubattaki adetle ikinci transfer için hazırlığa başlayacağız.. ilk transfer içinde bütün testleri yaptırmıştık zaten bi tek embriyoda genetiğe bakılmamıştı.. bi tek o ihtimalden dolayı olmamış olabilir diyor doktor.. moral bozmadan aynen olana kadar devam edeceğiz..sen de sıkma canını bi Şubat topiği açıver orda şubatta beraber görürüz inş pozitifleri..
Canım malesef ben varımKızlar çok üzülerek soruyorum negatif alan arkadaşlarımız var mı acaba hem liste için hemde nasıl bir yol izleyecekler bilgi edinmek amaçlı sormak istiyorum ben adetin 3.cü günü gittim görüşmeye diye Şubat ayına kaldım oradaki son şansımı da değerlendirip başka merkezler araştırmaya başlayacağım her sohbetimiz oluyor burada belki kendinize hazırladığınız yeni bir yol vardır ve bize de faydası olur diye düşündüm ne dersiniz yardımcı olurmusunuz
Hepsi olucak sırasıyla Allah'ın izniyleÇift olması ve değerin yüksek olması ile alakalı galibaç ama zorla göründü ve çok minikti.
Hayırlı olsun canım maşallah nasıl dolu dolu bir çizgi o git kan ver hemen yarın sabahEki Görüntüle 2985446
Kızlarrr şimdi test yaptım hemen çıktı bugün 11.gün çitf 4.gün embriyosuydu ay inanamıyorum ya bugun bianda modum düşmüştü olmucak gibi hissetmiştim sabah kan için geç kalmışım baktıramadım az önce test aldım yaptım korka korka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?