- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.081
Amin canım en kısa sürede tüm herkesin pozitifi görmesi pozifit olanlarında sağlıkla ilerlemesini temenni ediyorumÜzüldüm mü çoooook ama iyiyim şimdi hamd olsun yaradana diyorum ve devam ediyorum yoluma mevlam yardımcımız olsun inşallah
Teşekkür ederim canım inşallahGözün aydın canım hcgde yüksek çıkacaktır baya koyu çünkü
Canım Allah hayırlısıyla en kısa zamanda en güzel şekilde nasip etsin umudunuzu yitirmeyin ben 2 aşılama oldm 3. iptal oldu eşimden kaynaklı ilk tüp bebek kimyasal oldu 2. Natural tedavim iptal oldu yumurtam büyümediği için 3. Tekrar ilaçlı yaptık 8sene sonunda çitf çizgiyi gördüm Allah tamamına erdirir inşallah buda olmasaydı eşimle çok problem yaşıcaktık hep hayırlısını diledim Allah'tan demem o ki gücünüzü kaybetmeyin çabanızı elden bırakmayın hep hayırlısını dileyin
Amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiin çok amiiiiiiiiiinAmin canım en kısa sürede tüm herkesin pozitifi görmesi pozifit olanlarında sağlıkla ilerlemesini temenni ediyorum
Doktoruna sordun mu canım belki erken olursun bu ay ?Toplanmadı canım covid olduğum için bakmadı doktor. Geçen ay 25 inde adet oldum adet olmam içinde çok erken. 17. Gün bugün adet gibi de değil bi kan geldi şimdi karın ve bel ağrısı var adet olacak gibi
1.2 çıktı canım ilaçları kesti hekim direkYaa çok üzüldüm canımsöylemesi zor ama nasip değilmiş demekki kaç çıktı değerin ben veremedim bugün geç gitmişim sağlık ocağına kanları göndermişler almadılar kan
Sormadım canım ama bitmezse yazıcam yani adet gibi de değil ama kanama var acaba dedim bazı arkadaşlar yazıyordu yumurta çatlayınca da kanama vs olabiliyor ya ondan mı dedim çünkü çatlatma iğnesi De yapılmadı kendi kendine çatlıyorlar şu anDoktoruna sordun mu canım belki erken olursun bu ay ?
Can benim değerim guzelce arttı hamile olarak yazabilirsin benim de2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.” “Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!” isim yaş şehir deneme sebep embriyo transfer sonuç @lightbrown 30 Adana 1. Sperm sayısı ve hareketlilik düşük 5. gün 14 Ocak 🌺 @1nbahar 26 2. 3...www.kadinlarkulubu.com
Buraya da gelin kızlar arada
Ben aşılamada kimyasal gebelik yaşamıştım.. onda ilaçları bıraktıktan tam 6 gün sonra regl oldum..kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar, ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet gördünüz?
Ben 4gün sonra olmuştumkimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar, ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet gördünüz?
Hadi bakalım yaz bizlere de baya yğkskw çıkacak inşallahSağolun kızlar Allah razı olsun yarın ilk işim kan vermek olcak inşallah güzel ilerler ilk kez böyle bukadar koyu gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hadi hayırlısı bakalımMerhaba herkese iyi haftalardoktora gittim bugün dondurulmuş embriyo transferi için ilk kontrol. Ayın 22sinde büyük ihtimal transferim olacak
İnşallah canım sağol 11.30 da randevum var öğleden çıkar inşallah sonuçHadi bakalım yaz bizlere de baya yğkskw çıkacak inşallah
Tüm sürecin çok güzel geçsinMerhaba herkese iyi haftalardoktora gittim bugün dondurulmuş embriyo transferi için ilk kontrol. Ayın 22sinde büyük ihtimal transferim olacak
AminnnTüm sürecin çok güzel geçsinHayırlı haberle gel inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?