- 27 Kasım 2019
- 355
- 330
- 103
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.941
Berfu Demir. Bilemiyorum artık bişeylere bahane bulucaz ya herkes biraz nasibini alıyorDoktorunuz kim bahçecide
Ümitsizliğe kapılmayın lütfen çünkü 6.gün çok erken
8.gün test yapıp negatifi gören sonra 10.günde pozitifi gören okadar çok kişi okudumki burada
Genelde sperm kaynaklı sorunlarda ne yazıkki kadına uygulanan tedavi değişmiyor
Çünkü ne kadar farklı bir iğne ilaç kullanasalarda sperm sorununa pek katkısı olmuyor
yarın kan veriyor muyuz canım 11. günMaşallah canım korkcak bişey yok enaz 2kat artması lazım senin daha fazlasıyla artmış inşallah böyle devam eder
İnş güzel sonuçlar almışsınızdır bizede yazarsınızKızlar biraz sonra progestan iğnemi yaptırmaya gitmişken kan testime de baktıracağım. Yarın baktıracaktım bugün 8. Günüm ama dayanamıyorumDua eder misiniz değerim iyi çıksın inşallah
İnş güzel sonlar almışsınızdır bizede yazarsınız
[/QUOTE
Benim test günüm 12 ocak ama iğne için gittiğimde verebilirimdeyarın kan veriyor muyuz canım 11. gün
Canım şimdilik pozitif görünüyor Allah’ıma çok şükürİnş güzel sonuçlar almışsınızdır bizede yazarsınız
Benimde bu şekilde idi şuan 2400 lerdeyim hiç endişelenmeyin bir hafta sürmeden böyle oldu yarın keseme bakılacakKızlar
8.gün 28,21
10.gün (bugün) 94,79
Tecrübeliler sizce nasıl ilk gebeliğim nedense azmış gibi hissediyorum kimyasaldan korkuyorum
benim 11 ocak ama ben yarın vercem. daha fazla dayanamıcam idrar testi de yapmadım.Benim test günüm 12 ocak ama iğne için gittiğimde verebilirimde
Gözünüz aydın maşallahCanım şimdilik pozitif görünüyor Allah’ıma çok şükür8. Gün 128 çıktı değerim. İnşallah katlanarak artar
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın maşallahKatlanarak artsın inş.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı başımaBenimde bu şekilde idi şuan 2400 lerdeyim hiç endişelenmeyin bir hafta sürmeden böyle oldu yarın keseme bakılacak
Canım benimde 30 aralıktı 8.gün çıktı bence verebilirsin çıkaryarın kan veriyor muyuz canım 11. gün
senin adına çok sevindim değerinde gayet güzel artmış inşallah ben de aynı mutluluğu yaşarımCanım benimde 30 aralıktı 8.gün çıktı bence verebilirsin çıkar
Yazdıklarınızı okuyunca ilk iki transferimde kendime üzüldüğüm kadar çok üzüldüm size. Bende ilk iki transferimi çok araştırıp labaratuvari ve doktor iyi diye bahceciye gittim. Berfu hanım ilk opuda 32 yumurta topladı 5. Güne 1 tane 6. Güne de 2 tane kaldı 32 yumurtadan. Ohss açısıyla günlerce yürüyemedim. Hasimato başlangıcı var dedi buna rağmen ilaç vermedi ve o kadar acı çekmeme rağmen transferim olumsuz oldu.( Onun değişime göre herşey çok iyiydi.). 2. Transferim için yine gittim ve yine anti tpo değerim çok yüksek çıktı hasimato var dediği halde ısrarla ilaç vermedi, ısrarla hocam bakın ilaç vermiyorsunuz a hasimatoda bebek tutmuyormus demem rağmen gerek yok gebe kalırsan veririm dedi herşey güzel dedi ısrarla yine vermedi ve benim 2. Transferimde olumsuz oldu... Çok yazık..o kadar acı çektim ama tamamen herkese uygulanan klasik yöntem uygulandı söyledikleri gibi kişiye özel bir tedavi filan yok.. sonra yine aynı merkezde calisan ama artık eşiyle birlikte çalışmak için bahceciden ayrılan Selen sakar ecemise gittim. Şuan transferimin 4. Günü inşallah olumlu sonuç alırım. Sizde üzülmeyin ama tereddütünüz varsa lütfen merkez degistirinBerfu Demir. Bilemiyorum artık bişeylere bahane bulucaz ya herkes biraz nasibini alıyor
Canım ben hiç duymadım orayı medova hastanesi Seçil hanımda yaptırdımKonya başkent unıversıte hastanesınde Mehmet ufuk cerana tup bebek yaptıran varmı acaba orda başlamayı düşünüyoruz da
Bende önce berfu hoca da muayene oldum. Selen hocanin eşi Tolga bey ve berfu hoca arasinda kalmistim. Berfu hocada muayene olduktan sonra vazgectim. Beni ilk muayenede tersledi. Dinlemedi bile. Tolga hocada 6 ay once basladim. Herseyimle teek tek ilgilendi Allah razı olsun. 31 aralikta transferimi yapti. 6. Gün idrarda pozitifi gördümYazdıklarınızı okuyunca ilk iki transferimde kendime üzüldüğüm kadar çok üzüldüm size. Bende ilk iki transferimi çok araştırıp labaratuvari ve doktor iyi diye bahceciye gittim. Berfu hanım ilk opuda 32 yumurta topladı 5. Güne 1 tane 6. Güne de 2 tane kaldı 32 yumurtadan. Ohss açısıyla günlerce yürüyemedim. Hasimato başlangıcı var dedi buna rağmen ilaç vermedi ve o kadar acı çekmeme rağmen transferim olumsuz oldu.( Onun değişime göre herşey çok iyiydi.). 2. Transferim için yine gittim ve yine anti tpo değerim çok yüksek çıktı hasimato var dediği halde ısrarla ilaç vermedi, ısrarla hocam bakın ilaç vermiyorsunuz a hasimatoda bebek tutmuyormus demem rağmen gerek yok gebe kalırsan veririm dedi herşey güzel dedi ısrarla yine vermedi ve benim 2. Transferimde olumsuz oldu... Çok yazık..o kadar acı çektim ama tamamen herkese uygulanan klasik yöntem uygulandı söyledikleri gibi kişiye özel bir tedavi filan yok.. sonra yine aynı merkezde calisan ama artık eşiyle birlikte çalışmak için bahceciden ayrılan Selen sakar ecemise gittim. Şuan transferimin 4. Günü inşallah olumlu sonuç alırım. Sizde üzülmeyin ama tereddütünüz varsa lütfen merkez degistirin
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin insallahhBende önce berfu hoca da muayene oldum. Selen hocanin eşi Tolga bey ve berfu hoca arasinda kalmistim. Berfu hocada muayene olduktan sonra vazgectim. Beni ilk muayenede tersledi. Dinlemedi bile. Tolga hocada 6 ay once basladim. Herseyimle teek tek ilgilendi Allah razı olsun. 31 aralikta transferimi yapti. 6. Gün idrarda pozitifi gördümkan degerimde yuksek çıktı cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?