- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.921
Ben bu kez hiç yapmadım yarın 11. Günüm kan vercem moral çok önemli çok erken zamanda test yapmışsınız en azından 10. Günü görseydinizErken mi diyorsunuz yani ne bileyim 6. Gün embriyosu herkesin 6. Günde çıkmış herhangi bir belirti de olmayınca bende olumsuz düşündüm gereksiz yıpratıyorum kendimi şuan belki de ay ne bileyim bekleyip test gününe kadar test yapmıcam bidaha moralim bozuluyor. Siz idrar testi yapmadınız mı hiç?
Ne güzel çok sevindim mucize gerçektenBak şimdi , benle birlikte transfere giren biri vardı. 32 yaşında imiş. Yumurta üretmiyormuş vücudu. Şans eseri bir yumurta bulunuyor ve sayısız ilaçla sadece 2 tane elde ediyorlar. Birisi olgun çıkmadı bir tanesi olgun çıktı. Yollar sonra tek yumurta . Öyle umutsuzdu ki. Geçen gün doktordan öğrendim o tek yumurtası , tek yumurta ikizi olmuş. Ben bunu duyduğumda beri hep umutla bakıyorum süreçlerimize. İnşalakh mucize olsun
AmamrEşimin sperm sayısı ve hareketliliği az benim de sol tüpüm kapalı. Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla. İnsanı yıpratan bir süreç en çok biz anne adaylarını sizin adınıza sevindim sağlıkla gelsin miniklerinizrabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben bu kez hiç yapmadım yarın 11. Günüm kan vercem moral çok önemli çok erken zamanda test yapmışsınız en azından 10. Günü görseydiniz
Ne güzel çok sevindim mucize gerçektenBenim embriyolarımın gelişimleri duruyor aşırı yumurta çıkıyor ama 5. Güne zorla 1 tane geldi 29 tane yumurtadan garip gerçekten yanlış dr seçimi yaptığımı düşünüyorum
Ankara bahçeciye gidiyorum labartuvarlarını çok araştırdım iyiydi doktoruma başımdan geçenleri anlatmama rağmen tedavide farklı bir metod uygulamadı gonal f verdi gönderdi hepsi bunu yapıyor zaten. Eğer olumsuz olursa memorial şişli Semra Kahramana giderim direk yılmak yokDoktordan ziyade embriyolog ve merkez başarısı sanırım. Bende çok araştırmıştım
inşallah canım seninki de sağlıkla devam etsin inşallahGüzel haberlerinizi duyarız inşallah
Doktorunuz kim bahçecideNe güzel çok sevindim mucize gerçektenBenim embriyolarımın gelişimleri duruyor aşırı yumurta çıkıyor ama 5. Güne zorla 1 tane geldi 29 tane yumurtadan garip gerçekten yanlış dr seçimi yaptığımı düşünüyorum
3 katından fazlası artmış çok iyi bence canımKızlar
8.gün 28,21
10.gün (bugün) 94,79
Tecrübeliler sizce nasıl ilk gebeliğim nedense azmış gibi hissediyorum kimyasaldan korkuyorum
Önemli olan az olması değil değerin artması içinizi ferah tutun lütfenKızlar
8.gün 28,21
10.gün (bugün) 94,79
Tecrübeliler sizce nasıl ilk gebeliğim nedense azmış gibi hissediyorum kimyasaldan korkuyorum
Yaa inşallah öyledir artar3 katından fazlası artmış çok iyi bence canımMaşallah katlanarak artmaya devam etsin inşallah ❤
Az olunca kimyasaldan korkuyorum inşallah dahada artar salı gününe kadarÖnemli olan az olması değil değerin artması içinizi ferah tutun lütfen
Cok iyi bence 3 katından fazla artmisKızlar
8.gün 28,21
10.gün (bugün) 94,79
Buraya yazanlar hep 100üstü oluyor genelde ya o yüzden korkuyorum bende işte inşallah sağlıkla ilerlerCok iyi bence 3 katından fazla artmis
gayet iyi artmış bence canım 12. günde de ikiye katlarsa tamamdır çok şükür.Kızlar
8.gün 28,21
10.gün (bugün) 94,79
Maşallah canım korkcak bişey yok enaz 2kat artması lazım senin daha fazlasıyla artmış inşallah böyle devam ederKızlar
8.gün 28,21
10.gün (bugün) 94,79
Ayy inşallah ya geceleri ağrı oluyor onun dışında çok iyiyim gündüzleri korkuyorum ondangayet iyi artmış bence canım 12. günde de ikiye katlarsa tamamdır çok şükür.
Amin canım inşallah iyi ilerlerMaşallah canım korkcak bişey yok enaz 2kat artması lazım senin daha fazlasıyla artmış inşallah böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?