2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben 2 yıl önce cikolata kisti ameliyatı oldum Recai Pabuccu da. Ayni zamanda myomum da vardi. Kendisi kisti alıp myomu unutmuş. Ameliyat sonrasi kendisi soyledi. Ameliyattan sonra 1 sene geçti, hamile kalamadim. Sonra dedim ki recai hoca nasilsa beni biliyor, myomu da unutmus ya, daha bi ilgili olur düşüncesiyle centrum da tup bebek yaptırdım onunla. 3. Gün taze transfer yaptı. Bi anda oldu bitti hersey sonuc negatif tabiki.. bide bize hep sizin olur sorun yok falan yapti ümitlendik haliyle. 1 sene de ara verdim hem maddi hem manevi cok yıprandık.. sonra cok araştırdım. Berfu hoca ve tolga hoca arasinda kaldim. Berfu hoca ya görüşmeye gittim. Cok soguk geldi ısınamadım. Tolga hocaya görüşmeye gittim Allah razi olsun 6 ay uğraştı emek verdi. Recai hoca birde ameliyat olduğum tarafa cok zarar vermis. O tarafta hic yumurtam oluşmuyordu.. yas 32. Amh düşük. Birde sadece soldan yumurta toplandi ve myomum duruyor. Son olarak da cikolata kistim tekrarladi. Ona ragmen tolga hocanin ilk transferinde pozitifi gördüm cok şükür. Insallah saglikla da ilerler

Centrium da ticarethane malesef.. neyseki mutlu sona ulasmissiniz sağlıkla ilerlesin insallahh

Sanırım bu nasip meselesi biraz da kızlar , benim ilk denediğim merkezde arkadaşım ilk denemeyle hamile kaldı, ama merkez için iyi diyemiyorum ne yazıkki
O yüzden nasibinin vakti gelince geliyor bu bebişler
Çok haklısın nasip herşey ama insan doktorunun en azından ilgili güler yüzlü güvenilir olmasını bekliyor hani şunu diyebilmeliyiz evet sonuç negatif ama doktorum elinden geleni yaptı.. Benimde yarın ön görüşmem var bakalım nasıl geçicek

Kesinlikle haklısın canım , o elektrik ve iletişim çok önemli , bazılarıyla o elektiriği yakalayamıyoruz sosyal hayatımızda
İnşallah görüşmen çok güzel geçer canımHangi doktora gideceksin?

İnşallahh canım ya çok kararsızım iki dr arasında kaldım birisi bahçeci fulyada Mehmet Asoğlu diğeride bahçelievler medical parkta Gürkan hoca.. varmı önerebilceğin bi dr ??

İnşallahh canım ya çok kararsızım iki dr arasında kaldım birisi bahçeci fulyada Mehmet Asoğlu diğeride bahçelievler medical parkta Gürkan hoca.. varmı önerebilceğin bi dr ??
Canım sen istanbuldasın sanırım , tam olarak problemin ne
Eğer düşük rezerv sıkıntın varsa bahçecinin bu konuda iyi olduğunu biliyorum arkadaşımdan , Cem Çeliğe gitti o , doğum yaptı , Mehmet Asoğluyu da duymuştum o da iyi demişti arkadaşım
Ama istanbulda olan arkadaşlar da yazar belki şimdi onlar daha iyi bilirler

1 ay oldu istanbula taşınalı daha önce ankarada gittim
Ben ankaradaydım orda gittim bi kliniğe bana pcos tanısı birde yarım rahim tanısı konuldu amh değerim 3,48di sınırda demişti dr ne kadar doğru bilmiyorum eşimde sorun yok şükür 3 ay ilaç tedavisi uygulayacaklardı tutmazsa histereskopi ile rahmimi büyütüp tüp bebeğe geçeceklerdi ama devam edemedim femara ilacına başlamadan istanbula geldim malesef yüksek riskli gebelik kategorisindeymişim rahim küçük olunca erken doğum düşük riski varmış hamileliğin 3. Ayı rahim ağzına dikiş atılması gerekiyor dediler yani hamilelikte sıkıntılı geçicek gibi duruyo

Merhaba, ayın kaçında transfer olmultunuz siz. ? Bir de tek mi çift miydi . Benimde var yarın kese kontrolü. Ama değerim ne durumda bilmiyorum
20aralik transfer oldum dondurulmus 3uncu gün embriyosu
Merhaba, ayın kaçında transfer olmultunuz siz. ? Bir de tek mi çift miydi . Benimde var yarın kese kontrolü. Ama değerim ne durumda bilmiyorum
Hiç kan vermediniz mi 1500lerden snra kese ye bakılıyor cuma 1026ydi bugün pazar sabah verdim 2406 çıktı yarın kese bakılır büyük ihtimal

yaaa kese kontrolü çok erken değil mi benim de pozitif çıkarsa hemen bakacaklar mı çok heyecanlı inşallah bebeşin ve kesesi sağlıkla görünür.

Canım ozaman senin doktor seçimin çok önemli gerçekten, inşallah hakkında en güzel pozitif ve kolaycacık gerçekleşecek sonucu alacağın bir doktor olur seçimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…