- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.901
Doktor kalp atışında ultrasonda bakarken ölçüyor, ölçüsüne göre haftasını söylüyor, kağıtta da yazıyor hatta.Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğüm için doktora soramiyorum da hemen ters cevap veriyorlar özelde tedavi görenler soran felan vardır inşallah bizde öğrenmiş oluruz
Rabbim evladını sana nasip etmişse korkma canım ben ilk kızıma 6 aylık hamileyken mutfak tezgahından düşmüştüm karnımıda vurdum düşerken 2 gün oynamadı çocuk karnımda çok ağlamıştım korkudan ama sonra tekrar oynamaya başladı ve sağlıklı doğdu şuan 19 yaşında ve ben transfer oldum test için gün bekliyorum kızım bakıyor bana hapsirmayla bişey olmaz korkma dünyada içeceği su varsaKızlar günaydın. Ben genelde hep çok şiddetli hapşıran biriyim biliyorum doktorların dediklerine göre bir şey olmaz falan diyorlar ama 4-5 gün önce yatakta yatarken o kadar şiddetli hapşırdum ki karnıma çok kötü ağrı saplandı. Şimdi de hapşırıyorum her gün karnımı tutup hafif hapşırmaya çalışıyorum korkuyorum valla çokacaba diyorum minnoşlardan birini o ağrıyla hapşırınca mi kaybettim
Evet kullanıyorum onuProgestan kapsül kullanıyor musun
ya inşallah hep birlikte güzel anılarımızı anlatacağımız zamanları yaşayalım çok istiyorum. Allahım hepimize nasip etsin.Şimdi verseniz de çıkar :) inşallah vardır. Ben 8. Gün öğrenmiştim varlığını
Evet fazlası geliyor bendede aynıEvet kullanıyorum onuondan dolayı imiş sanırım
Inşallah sende görürsün canım pozitif ve sağlıklı kucağına alırsın bebeğiniYok canım bizim işler karışık biraz sen inşallah pozitif görürsün sağlıklı bir şekilde
Hadi ver ver. .ben burada kaç kişiyi erkenden ayaklandırıp gitmiştim pozitif çıkmıştık maşallah hepimizya inşallah hep birlikte güzel anılarımızı anlatacağımız zamanları yaşayalım çok istiyorum. Allahım hepimize nasip etsin.
Ama niye bu kadar erkenden kendinize teşhis koyuyorsunuz kiBugün 6. Günümdü duramadım yine test yaptım tek çizgii hayalet çizginin h si ypk 6. Gün embriyosu olsa çıkardı herhalde çok mutsuzum ilaçları bırakayım diyorum zaten hiçbir belirti de yok4. Deneme de başarız çok yoruldum gerçekten. Burda pozitifi gören herkese okadar sevindim ki o kaset testlerde birgün pozitifi görecekmiyim acaba
Bir de yani ilk denemeniz olsa neyse diyeceğim tecrübeniz yoktur. Tecrübeli olarak daha bilinçli ve moralli olmanız gerekir bence bozmayın moraliniziBugün 6. Günümdü duramadım yine test yaptım tek çizgii hayalet çizginin h si ypk 6. Gün embriyosu olsa çıkardı herhalde çok mutsuzum ilaçları bırakayım diyorum zaten hiçbir belirti de yok4. Deneme de başarız çok yoruldum gerçekten. Burda pozitifi gören herkese okadar sevindim ki o kaset testlerde birgün pozitifi görecekmiyim acaba
Erken mi diyorsunuz yani ne bileyim 6. Gün embriyosu herkesin 6. Günde çıkmış herhangi bir belirti de olmayınca bende olumsuz düşündüm gereksiz yıpratıyorum kendimi şuan belki de ay ne bileyim bekleyip test gününe kadar test yapmıcam bidaha moralim bozuluyor. Siz idrar testi yapmadınız mı hiç?Bir de yani ilk denemeniz olsa neyse diyeceğim tecrübeniz yoktur. Tecrübeli olarak daha bilinçli ve moralli olmanız gerekir bence bozmayın moralinizi
Herkesin bünyesi aynı degil ki bazen geç tutunmalar olabiliyor. İlk denememde 7.gün yapmıştım negatifi görüp çok üzülmüştüm kafamda olmayacak diye kodladım olmadı da . 2.denememde elime bile sürmedim idrar testini 10.gün gidip kan verdim. Çok şükür şimdilik pozitif. Yani idrar testleri hatalı da olabiliyor pozitif çıkınca kanda negatifte olabiliyor. Erken bence 6.gün idrarda pozitif gören çok az kişi duydum benErken mi diyorsunuz yani ne bileyim 6. Gün embriyosu herkesin 6. Günde çıkmış herhangi bir belirti de olmayınca bende olumsuz düşündüm gereksiz yıpratıyorum kendimi şuan belki de ay ne bileyim bekleyip test gününe kadar test yapmıcam bidaha moralim bozuluyor. Siz idrar testi yapmadınız mı hiç?
Arkadaşım hiç bir teselli cümlesi kuramıyorum. Ama 3 sene bende hep bu cümleyi kurdum. Her ay ağlayarak çıktım o testi yaptığım yerden. Ama bir şekilde Allah nasip etti. Sizler böyle deyince çok üzlüyorumç rabbimm kucagını boş koymasın ve inşallah bu yazdığın günü kısa sürede tebessümle hatırla. Başarısızlık sbenei belli mi ? Ki bir de günün erken .Bugün 6. Günümdü duramadım yine test yaptım tek çizgii hayalet çizginin h si ypk 6. Gün embriyosu olsa çıkardı herhalde çok mutsuzum ilaçları bırakayım diyorum zaten hiçbir belirti de yok4. Deneme de başarız çok yoruldum gerçekten. Burda pozitifi gören herkese okadar sevindim ki o kaset testlerde birgün pozitifi görecekmiyim acaba
kendimi bırakmayayım hemen çok saolun motive oldum. Tecrübesiz de değilim evet ama çok sabırsızım embriyo kalitem de çok iyi olmayınca böyle umutsuzluğa kapıldım sabırla beklicem teşekkür ediyorum cevabınız içinHerkesin bünyesi aynı degil ki bazen geç tutunmalar olabiliyor. İlk denememde 7.gün yapmıştım negatifi görüp çok üzülmüştüm kafamda olmayacak diye kodladım olmadı da . 2.denememde elime bile sürmedim idrar testini 10.gün gidip kan verdim. Çok şükür şimdilik pozitif. Yani idrar testleri hatalı da olabiliyor pozitif çıkınca kanda negatifte olabiliyor. Erken bence 6.gün idrarda pozitif gören çok az kişi duydum ben
Bugün 6. Günümdü duramadım yine test yaptım tek çizgii hayalet çizginin h si ypk 6. Gün embriyosu olsa çıkardı herhalde çok mutsuzum ilaçları bırakayım diyorum zaten hiçbir belirti de yok4. Deneme de başarız çok yoruldum gerçekten. Burda pozitifi gören herkese okadar sevindim ki o kaset testlerde birgün pozitifi görecekmiyim acaba
Bak şimdi , benle birlikte transfere giren biri vardı. 32 yaşında imiş. Yumurta üretmiyormuş vücudu. Şans eseri bir yumurta bulunuyor ve sayısız ilaçla sadece 2 tane elde ediyorlar. Birisi olgun çıkmadı bir tanesi olgun çıktı. Yollar sonra tek yumurta . Öyle umutsuzdu ki. Geçen gün doktordan öğrendim o tek yumurtası , tek yumurta ikizi olmuş. Ben bunu duyduğumda beri hep umutla bakıyorum süreçlerimize. İnşalakh mucize olsunOzaman
kendimi bırakmayayım hemen çok saolun motive oldum. Tecrübesiz de değilim evet ama çok sabırsızım embriyo kalitem de çok iyi olmayınca böyle umutsuzluğa kapıldım sabırla beklicem teşekkür ediyorum cevabınız için
Kan testi yapmadan ilac bırakılırmı hic, bekle bi kac gundaha. Cok zor ama baska care yokBugün 6. Günümdü duramadım yine test yaptım tek çizgii hayalet çizginin h si ypk 6. Gün embriyosu olsa çıkardı herhalde çok mutsuzum ilaçları bırakayım diyorum zaten hiçbir belirti de yok4. Deneme de başarız çok yoruldum gerçekten. Burda pozitifi gören herkese okadar sevindim ki o kaset testlerde birgün pozitifi görecekmiyim acaba
Canım çok sevindim senin ikizdi değil mi maşallah baya yüksek çıkmış. Benim bugün 10.gün eşim baktıralım yine diyor doktora gidesiye elimizde 8.gün ve 10.gün testi olur doktorda 12.gün yapar kıyaslar diyorHepinize olsun. Yarın bakılacak inşallah iyidir
AA olur mu hiç öyle şey erken daha çok. ilaçları kafana göre ve daha günü gelmeden kanda görmeden bırakılır mı eğer sizi idrar testi etkiliyorsa kan testine kadar yapmayın lütfen emek veriyorsunuz strese girmişsiniz yazık etmeyinBugün 6. Günümdü duramadım yine test yaptım tek çizgii hayalet çizginin h si ypk 6. Gün embriyosu olsa çıkardı herhalde çok mutsuzum ilaçları bırakayım diyorum zaten hiçbir belirti de yok4. Deneme de başarız çok yoruldum gerçekten. Burda pozitifi gören herkese okadar sevindim ki o kaset testlerde birgün pozitifi görecekmiyim acaba
Eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az benim de sol tüpüm kapalı. Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla. İnsanı yıpratan bir süreç en çok biz anne adaylarını sizin adınıza sevindim sağlıkla gelsin miniklerinizArkad
Arkadaşım hiç bir teselli cümlesi kuramıyorum. Ama 3 sene bende hep bu cümleyi kurdum. Her ay ağlayarak çıktım o testi yaptığım yerden. Ama bir şekilde Allah nasip etti. Sizler böyle deyince çok üzlüyorumç rabbimm kucagını boş koymasın ve inşallah bu yazdığın günü kısa sürede tebessümle hatırla. Başarısızlık sbenei belli mi ? Ki bir de günün erken .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?