2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hamile arkadaslar oksapara rapor cıkardınızmi. Eczaneci bana rapor cıkar kadın dogumdan dedi. Kadın dogum biz cıkarmıyoruz kardiyoloji belki cıkarır dedi. Cıkıyomuki rapor bilgisi olan

Benimde yasim 39 ve ilk d3nemem olacak 2 tane dondurulmus embriyom var biri orta kalite digeri 1. Kalite ve ikiside 3. Gun neden bilmiyorum umutsuz gibiyim daha transfer olmadim
Benimde 3. Gün embiryosu ve ilk deneme. hakkımızdaki herşeyin hayırlısı.. Dr bana tam kalite olarak soylemedi ama 6 tanesinden 5 inde embiryo oluşmuştu ikisini transfer etti. 8,8,7,7,6 demişti sanki bende ozamanlar tam bilmediğim için yanlış hatırlıyorda olabilirim..
ins sizinde transfer bitiminde pozitif haberini alırız..Allah gönlünüzdekini yaşatsın...

Hamile arkadaslar oksapara rapor cıkardınızmi. Eczaneci bana rapor cıkar kadın dogumdan dedi. Kadın dogum biz cıkarmıyoruz kardiyoloji belki cıkarır dedi. Cıkıyomuki rapor bilgisi olan
Ben sağlık ocağında aile hekimine yazdırdım iki gün önce.. eczaneden aldım rapor istemediler benden.. hatta bu ikinci alışım..

Benimde yasim 39 ve ilk d3nemem olacak 2 tane dondurulmus embriyom var biri orta kalite digeri 1. Kalite ve ikiside 3. Gun neden bilmiyorum umutsuz gibiyim daha transfer olmadim
Hiç umutsuz olacak bir şey yok daha transfer bile olmamışsınız büyük ihtimal iki tane yerleştirilecek baştan moralleri yüksek tutalım her sey güzel gider inşallah iyiyi çağıralım iyi olsun

1 3 5 en guzel gunler insallah guzel sonuclar alirsnz

Hiç umutsuz olacak bir şey yok daha transfer bile olmamışsınız büyük ihtimal iki tane yerleştirilecek baştan moralleri yüksek tutalım her sey güzel gider inşallah iyiyi çağıralım iyi olsun
Dr um cift embriyoya karsi tek koyilacak buyuk ihtimal iyi kaliteyi koyacak hakkimizda hayirlisi artik bekleyip gorecegiz

İlk 4 5 gun transfer den sonra hic bir his yok 5. 6. Gunden sonra basliyor benim cok sancm oldu kahve lekelenmem oldu 9. Gunde gordum idrar testinde pozitifi oyle kan verdim canim belli olmuyor olumsuz dusunme

Asla umutsuz olmayın, ben 43 yaşındayım çok şükür bu denememde pozitifi gördüm, Allah devamını getirsin insallah.

Ben dün hem endokrine gittim. Gitmişken kadın doğuma gittim , gebelik rutin testlerimi yaptırdım. Oksapari doğuma kadar kullanacakmışım acaba raporu oluyor mu dedim. Doktor buradaki doktorlar uğraşıp çıkarmaz ama şanslı günündesin çıkarayım dedi. 5 dakikada çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…