- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.641
Nerde tedavi görüyorsun canım hangi ilKandada bi göreyimde inşallah hayırlısıyla tutar canım benim ilk tüp bebek denemem. 2 kerede aşılama oldum ama hiç gebelik oluşmadı malesef.
İlk tüp bebek canım ben izmirde ersöz ince’ye gidiyorum muayenehanesi var. İşlemleride medicalpark hastanesinin tüp bebek merkezinde yaptıNerde tedavi görüyorsun canım hangi il
Benimde 3. Gün embiryosu ve ilk deneme. hakkımızdaki herşeyin hayırlısı.. Dr bana tam kalite olarak soylemedi ama 6 tanesinden 5 inde embiryo oluşmuştu ikisini transfer etti. 8,8,7,7,6 demişti sanki bende ozamanlar tam bilmediğim için yanlış hatırlıyorda olabilirim..Benimde yasim 39 ve ilk d3nemem olacak 2 tane dondurulmus embriyom var biri orta kalite digeri 1. Kalite ve ikiside 3. Gun neden bilmiyorum umutsuz gibiyim daha transfer olmadim
13 günde geçmiştir diye düşünüyorum..Ben çatlatma iğnesi ovitrelle 3te 1 ini vurdum iki tanede gonapetly gibi bi iğne vurdum ayın 25inde 13 gün oldu etkisi geçmiştir herhalde ama bilemedim oladabilir
Bencede geçmese dünde pozitifi görürdüm bence13 günde geçmiştir diye düşünüyorum..
Ben sağlık ocağında aile hekimine yazdırdım iki gün önce.. eczaneden aldım rapor istemediler benden.. hatta bu ikinci alışım..Hamile arkadaslar oksapara rapor cıkardınızmi. Eczaneci bana rapor cıkar kadın dogumdan dedi. Kadın dogum biz cıkarmıyoruz kardiyoloji belki cıkarır dedi. Cıkıyomuki rapor bilgisi olan
Hiç umutsuz olacak bir şey yok daha transfer bile olmamışsınız büyük ihtimal iki tane yerleştirilecek baştan moralleri yüksek tutalım her sey güzel gider inşallah iyiyi çağıralım iyi olsunBenimde yasim 39 ve ilk d3nemem olacak 2 tane dondurulmus embriyom var biri orta kalite digeri 1. Kalite ve ikiside 3. Gun neden bilmiyorum umutsuz gibiyim daha transfer olmadim
1 3 5 en guzel gunler insallah guzel sonuclar alirsnzKızlar burada ne sorduysam iyi niyetiyle her zaman cevaplayan yüreklendiren biri oldu herkese çok teşekkğr ederim, herkesn süreci pozitif olur ve hayırlısı ile tamamlanır umarım
Ben bugun yumurta toplattım 15 tane çıktı, embriyologdan haber bekler durumdayım, dualar bizimle
Dr um cift embriyoya karsi tek koyilacak buyuk ihtimal iyi kaliteyi koyacak hakkimizda hayirlisi artik bekleyip gorecegizHiç umutsuz olacak bir şey yok daha transfer bile olmamışsınız büyük ihtimal iki tane yerleştirilecek baştan moralleri yüksek tutalım her sey güzel gider inşallah iyiyi çağıralım iyi olsun
İlk 4 5 gun transfer den sonra hic bir his yok 5. 6. Gunden sonra basliyor benim cok sancm oldu kahve lekelenmem oldu 9. Gunde gordum idrar testinde pozitifi oyle kan verdim canim belli olmuyor olumsuz dusunmeArkadaşlar merhaba. Benim 5. Gün embriyosu bugün 7. Gün. Dün 6. Günde erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim.bugün Kaset test yaptım gene bişey yok. Akşama kan versem bugün çıkar mı acaba bilemedm. Bazen diyorum doktor embriyoyu koyduğuna emin mı acabapsikolojim bozuldu gerçekten. Bakıyorum 4.5. gün idrar testi pozitif olan var benim 7. Gün gene silik de olsa yok. Biliyorum herkeste farklı biliyorum daha erken ama nedense böyle bile bile içim içimi yiyor ve saçma sapan şeyler düşünüyorum. Transfer in ilk 3 4 günü hiç bişey düşünmedim hissetmedim de ama gün yaklaştıkça merak arttı. Eşim biliyorum hissediyorum pozitif diyor ama bana nedense hep negatif gibi geliyor. Ya da ben kendimi kaptırmak istemiyorum.
Bana güne ve 3.gün embriyosuna göre değeriniz iyi geldi umarım katlanarak artar hep birlikte sevinirizKızlar kan 28,218. Gün 3.gün embriyosu tutmadı herhalde
Amin canım inşallah tek duam çok korkuyorum yükselmezse diyeBana güne ve 3.gün embriyosuna göre değeriniz iyi geldi umarım katlanarak artar hep birlikte seviniriz
3. Gün embriyosu ve 8. Gün gayet güzel bi değer bence.. tbrklerKızlar kan 28,218. Gün 3.gün embriyosu tutmadı herhalde
Asla umutsuz olmayın, ben 43 yaşındayım çok şükür bu denememde pozitifi gördüm, Allah devamını getirsin insallah.Benimde yasim 39 ve ilk d3nemem olacak 2 tane dondurulmus embriyom var biri orta kalite digeri 1. Kalite ve ikiside 3. Gun neden bilmiyorum umutsuz gibiyim daha transfer olmadim
Ben dün hem endokrine gittim. Gitmişken kadın doğuma gittim , gebelik rutin testlerimi yaptırdım. Oksapari doğuma kadar kullanacakmışım acaba raporu oluyor mu dedim. Doktor buradaki doktorlar uğraşıp çıkarmaz ama şanslı günündesin çıkarayım dedi. 5 dakikada çıkardıHamile arkadaslar oksapara rapor cıkardınızmi. Eczaneci bana rapor cıkar kadın dogumdan dedi. Kadın dogum biz cıkarmıyoruz kardiyoloji belki cıkarır dedi. Cıkıyomuki rapor bilgisi olan
12. günde kan vermeliydin, erken olmuş canım. Artar Allah’ın izniyle merak etmeKızlar kan 28,218. Gün 3.gün embriyosu tutmadı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?