- 14 Şubat 2021
- 8.424
- 22.489
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.621
Bende salıyı bekle canım hayırlısı olsun inşallahDaha önceki aşılamaları yazmıştımdayaa kan versem çıkar mı bişey acaba normalde salı doktor randevum ama
Bende ilk defa duydum yok dondurulmuş şimdi bu deneyeceğim de 2 ci gün hakkımızda hayırlısı olsun en kısa zamanda inşallah2. Gün mü onu ilk defa duydum. Taze transfer o zaman demi. Ahh ahh inşallah rabbim gönlümüze göre versin.
yaaa ben de korkuyorum yapmaya sizin tek embriyo mu benim tek idrarda çıkmaz moralim bozulur diye yapmadım bence biraz daha beklemeliyiz pazartesi kan verelim bu haftasonu nasıl geçecekse artıkDün yaptım evde kocaman bi negatif
HaklısınBence yapma geç tutunma olabiliyormuş bazı durumlarda bebeğine zarar verir sitres gününü bekle
Benimde yasim 39 ve ilk d3nemem olacak 2 tane dondurulmus embriyom var biri orta kalite digeri 1. Kalite ve ikiside 3. Gun neden bilmiyorum umutsuz gibiyim daha transfer olmadimBende 50 mg alıyordum ama 5 çıktı.. bilmiyorum ki bende bebek düşününce baktırmistim yüksek çıkinca kadın doğum Dr u dahiliye uzmanına yonlendirmisti...
Bu arada yaşı ilerlemis arkadaşlar için benim yaşım 39.. ve ilk denemem asla umutsuz olmayın hakkımızda hayırlısı....
taze transfer için çatlatma iğnesi yüzünden yalancı pozitifler olabiliyor.Merhabalar. 5.gün embriyosu transferin 4.günü idrar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Biliyorum çok erken yaptım öylesine. Hormonlar yanıltabilir mi
taze transfer için çatlatma iğnesi yüzünden yalancı pozitifler olabiliyor.
Ayy valla ikisindede gözüküyo hayırlı sonuçlar inşallahAmin canım inşallah pozitifi görürüm bende her bekleyen gibi. Kanda görmeden inanamıyor insan eskidende böyle olumsuz tecrübem olunca. Hayırlısı allahtan erken testin arkasından birde kaset test yaptım sizce bunda var mı bir şey dün hiçbir şey yoktu şimdi biraz çizgi var gibi ya da ben öyle görüyorum
Amin canım inşallahBende salıyı bekle canım hayırlısı olsun inşallah
Bende ilk defa duydum yok dondurulmuş şimdi bu deneyeceğim de 2 ci gün hakkımızda hayırlısı olsun en kısa zamanda inşallah
8.günüm 3.gün embriyosu dün hiçbr şey çıkmamıştı sabah idrarıyla. Bugün saat 3 te yaptım ikiside öyle çıktı ya ümitlenmekte istemiyorum ama inşallah pozitiftirAyy valla ikisindede gözüküyo hayırlı sonuçlar inşallahkaçıncı günün
Cnm git kan tahlili yaptır.. bende de erken gebelik testinde dün çıktı, hatta bugün de çıktı.. ama dün sağlık ocağında verdiğim kan testi sonucu negatif..8.günüm 3.gün embriyosu dün hiçbr şey çıkmamıştı sabah idrarıyla. Bugün saat 3 te yaptım ikiside öyle çıktı ya ümitlenmekte istemiyorum ama inşallah pozitiftir
Evet benimde aşılamada senin gibi olmuştu canım pozitifti hep kanda negatifti. Ama kaset testimde az biraz çizgi var sanki dün hiç yoktu mesela kanımda randevum salı günü şimdi evin burda biryere gitsem çıkar mı 8.gün erken mi bilemedimCnm git kan tahlili yaptır.. bende de erken gebelik testinde dün çıktı, hatta bugün de çıktı.. ama dün sağlık ocağında verdiğim kan testi sonucu negatif..
Bize umut oluyoo pozitifleri görmek canım benim inşallahh sağlıklı kucağına alırsınMaşallah şimdi öğrrndim. Kızlar çıktı sonuç 985 ikiye katlanmış hamd olsun. Çift embriyo idi 5. Gün embriyosu
Aşılamada yanılma payı normal.. onda çatlatma iğne vuruluyor ya onun etkisi olabilir ama tüp bebekte çatlatma iğnesi de vurulmadım.. kaç test daha yanılacak merakla bekliyorum..o yüzden sen de üzülme diye kan testi yaptır dedim.. idrar testlerine güvenmiyorum artıkEvet benimde aşılamada senin gibi olmuştu canım pozitifti hep kanda negatifti. Ama kaset testimde az biraz çizgi var sanki dün hiç yoktu mesela kanımda randevum salı günü şimdi evin burda biryere gitsem çıkar mı 8.gün erken mi bilemedim
Kafanda ki negatifleri bi kenara at kuzum psikoloji de bu dönemde çok önemli oldumu acaba olmadı mı bu düşünceler de etkiliyo rahat ol güzel düşün kimi 10. Gün öğreniyo kimi daha erken herkes bir değil benim bi arkadaşım vardı 7. Gün testi kanda negatif çıkmıştı 10.gün pozitife döndü.. İnşallah sende bu mucizeleri yaşarsınn Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinEvet benimde aşılamada senin gibi olmuştu canım pozitifti hep kanda negatifti. Ama kaset testimde az biraz çizgi var sanki dün hiç yoktu mesela kanımda randevum salı günü şimdi evin burda biryere gitsem çıkar mı 8.gün erken mi bilemedim
Ben çatlatma iğnesi ovitrelle 3te 1 ini vurdum iki tanede gonapetly gibi bi iğne vurdum ayın 25inde 13 gün oldu etkisi geçmiştir herhalde ama bilemedim oladabilirAşılamada yanılma payı normal.. onda çatlatma iğne vuruluyor ya onun etkisi olabilir ama tüp bebekte çatlatma iğnesi de vurulmadım.. kaç test daha yanılacak merakla bekliyorum..o yüzden sen de üzülme diye kan testi yaptır dedim.. idrar testlerine güvenmiyorum artıkama inş senin testler yanıltmaz..
Amin canım inşallah. Olumlu düşünmek istiyorum ama yine hüsran olacak diye korkumdan içim içimi yiyiyor işte nasipse olacak zatende beklemek çok sabır istiyorKafanda ki negatifleri bi kenara at kuzum psikoloji de bu dönemde çok önemli oldumu acaba olmadı mı bu düşünceler de etkiliyo rahat ol güzel düşün kimi 10. Gün öğreniyo kimi daha erken herkes bir değil benim bi arkadaşım vardı 7. Gün testi kanda negatif çıkmıştı 10.gün pozitife döndü.. İnşallah sende bu mucizeleri yaşarsınn Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benimde 8. Günüm ama cesaret edemiyorum yapmaya ilkinde benimde 8.gün böyle çıkmıştı ama ilerlemedi kimyasal oldu busefer test günüme kadar yapmıcam diye söz verdim kendime zaten evde test de yok8.günüm 3.gün embriyosu dün hiçbr şey çıkmamıştı sabah idrarıyla. Bugün saat 3 te yaptım ikiside öyle çıktı ya ümitlenmekte istemiyorum ama inşallah pozitiftir
Kandada bi göreyimde inşallah hayırlısıyla tutar canım benim ilk tüp bebek denemem. 2 kerede aşılama oldum ama hiç gebelik oluşmadı malesef.Benimde 8. Günüm ama cesaret edemiyorum yapmaya ilkinde benimde 8.gün böyle çıkmıştı ama ilerlemedi kimyasal oldu busefer test günüme kadar yapmıcam diye söz verdim kendime zaten evde test de yokolsa yine dayanamaz yapardım erken gebelik testine çok güvenim yok ama senin normal kaset testte de çıkmış sağlıkla ilerlesin inşallah
Tabiki beklemek de zor ama ama az kalmışş dayaannAmin canım inşallah. Olumlu düşünmek istiyorum ama yine hüsran olacak diye korkumdan içim içimi yiyiyor işte nasipse olacak zatende beklemek çok sabır istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?