2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Daha önceki aşılamaları yazmıştımda yaa kan versem çıkar mı bişey acaba normalde salı doktor randevum ama
Bende salıyı bekle canım hayırlısı olsun inşallah
2. Gün mü onu ilk defa duydum. Taze transfer o zaman demi. Ahh ahh inşallah rabbim gönlümüze göre versin.
Bende ilk defa duydum yok dondurulmuş şimdi bu deneyeceğim de 2 ci gün hakkımızda hayırlısı olsun en kısa zamanda inşallah

Benimde yasim 39 ve ilk d3nemem olacak 2 tane dondurulmus embriyom var biri orta kalite digeri 1. Kalite ve ikiside 3. Gun neden bilmiyorum umutsuz gibiyim daha transfer olmadim

Merhabalar. 5.gün embriyosu transferin 4.günü idrar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Biliyorum çok erken yaptım öylesine. Hormonlar yanıltabilir mi

Ayy valla ikisindede gözüküyo hayırlı sonuçlar inşallah kaçıncı günün

8.günüm 3.gün embriyosu dün hiçbr şey çıkmamıştı sabah idrarıyla. Bugün saat 3 te yaptım ikiside öyle çıktı ya ümitlenmekte istemiyorum ama inşallah pozitiftir
Cnm git kan tahlili yaptır.. bende de erken gebelik testinde dün çıktı, hatta bugün de çıktı.. ama dün sağlık ocağında verdiğim kan testi sonucu negatif..

Cnm git kan tahlili yaptır.. bende de erken gebelik testinde dün çıktı, hatta bugün de çıktı.. ama dün sağlık ocağında verdiğim kan testi sonucu negatif..
Evet benimde aşılamada senin gibi olmuştu canım pozitifti hep kanda negatifti. Ama kaset testimde az biraz çizgi var sanki dün hiç yoktu mesela kanımda randevum salı günü şimdi evin burda biryere gitsem çıkar mı 8.gün erken mi bilemedim

Eklentiler

• 5341326D-713E-437C-A7B2-C0BD72EAF859.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 41
Aşılamada yanılma payı normal.. onda çatlatma iğne vuruluyor ya onun etkisi olabilir ama tüp bebekte çatlatma iğnesi de vurulmadım.. kaç test daha yanılacak merakla bekliyorum..o yüzden sen de üzülme diye kan testi yaptır dedim.. idrar testlerine güvenmiyorum artık ama inş senin testler yanıltmaz..

Kafanda ki negatifleri bi kenara at kuzum psikoloji de bu dönemde çok önemli oldumu acaba olmadı mı bu düşünceler de etkiliyo rahat ol güzel düşün kimi 10. Gün öğreniyo kimi daha erken herkes bir değil benim bi arkadaşım vardı 7. Gün testi kanda negatif çıkmıştı 10.gün pozitife döndü.. İnşallah sende bu mucizeleri yaşarsınn Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ben çatlatma iğnesi ovitrelle 3te 1 ini vurdum iki tanede gonapetly gibi bi iğne vurdum ayın 25inde 13 gün oldu etkisi geçmiştir herhalde ama bilemedim oladabilir

Amin canım inşallah. Olumlu düşünmek istiyorum ama yine hüsran olacak diye korkumdan içim içimi yiyiyor işte nasipse olacak zatende beklemek çok sabır istiyor

8.günüm 3.gün embriyosu dün hiçbr şey çıkmamıştı sabah idrarıyla. Bugün saat 3 te yaptım ikiside öyle çıktı ya ümitlenmekte istemiyorum ama inşallah pozitiftir
Benimde 8. Günüm ama cesaret edemiyorum yapmaya ilkinde benimde 8.gün böyle çıkmıştı ama ilerlemedi kimyasal oldu busefer test günüme kadar yapmıcam diye söz verdim kendime zaten evde test de yok olsa yine dayanamaz yapardım erken gebelik testine çok güvenim yok ama senin normal kaset testte de çıkmış sağlıkla ilerlesin inşallah

Kandada bi göreyimde inşallah hayırlısıyla tutar canım benim ilk tüp bebek denemem. 2 kerede aşılama oldum ama hiç gebelik oluşmadı malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…