2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Maşallah değerin çok güzel.
Canım kendini en hazır hissettiğin de gelip seni bulacak inş bebeğin. Dualarım seninle Allah hepimizin tüm sürecini kolaylaştırsın, güzelleştirsin inş

testleri bir sabah yapıp sonra birde öğleden sonra mı yapıyorsun canım? Değişiyor mu öyle yada çizgi belirmeye başlıyor mu? Benim transferim mesela öğleden sonra 2 buçukta yapıldı sabah yaptım bende bugün 2. çizgi yoktu Tekrar yapsam mı acaba? :/

Yaa inşallah belkide öyledir birde normal testti. Şimdi erken test yaptım böyle çıktı ama aşılamada da böyle görmüştüm kanda negatifti bilemedim

Eklentiler

• 5BB9C3C7-C3A7-4A17-BD62-C4C2F18D5441.jpeg
    104,5 KB · Görüntüleme: 54
Şeydoşşş ben senin tedavisiz de hamile kalacağına inanıyorum içini ferah tut zaten şubata 1 ay var bakalım bu adetten sonra belki birşeyler olur canım dua ediyorum hep senin için ..
Allah razı olsun bebeğim sen artık cici annesin ona göre davran bak ahahahhashhs eşermeyi unutma sakin hahajsnfkxmskfmf 10.09.2022 bekle bizi
İnşallah diğer transferinde pozitifi görürsün çok zor gerçekten. Rabbim hepimize güç kuvvet sabır versin. Sonra da sağlıklı hayırlı bir evlat
Amin canım inşallah benim 2.ci gün embriyosuydu birde yazmayı unuttum moral bozmak yok minik seninle inşallah
Canım kendini en hazır hissettiğin de gelip seni bulacak inş bebeğin. Dualarım seninle Allah hepimizin tüm sürecini kolaylaştırsın, güzelleştirsin inş
Yaaaaa daha çok duygulandım ben ne güzel dostluk ve destek var burada her birinizin kalbine sağlık

Yaa inşallah belkide öyledir birde normal testti. Şimdi erken test yaptım böyle çıktı ama aşılamada da böyle görmüştüm kanda negatifti bilemedim
Ne zamandı kan verme gününüz erken mi verdiniz kan yoksa gününüzmüydü kaç çıktı kanda değeriniz

Eveett doğru ya fitil vardı ben onu tamamen unutmuşum ondan kaynaklıdır büyük ihtimalle evet.Kafa kalmadı valla
Hepimiz bu aşamalara gelince öğrendik ve öğrenmeye devam ediyorum kendi adıma ama çok şey öğrendim artık. Allah’ıma dua ediyorum artık bu okuldan mezun olayım öğreneceğimi öğrendim diye

2. Gün mü onu ilk defa duydum. Taze transfer o zaman demi. Ahh ahh inşallah rabbim gönlümüze göre versin.

Normal test gününü bekle bence sitres yapma daha erken 7. Gün ben bekleyeceğim 17 ocak test günüm

Benim transfer sabah 11.45 civarı olmustu.. ben 4. Günden itibaren test yapmıştım...
7.gun sabah yaptım çıkmadı geri uyudum kalkınca hafif çizgi vardı bende beklediğinden mi oldu diye hemen tekrar yaptım bu sefer silik çizgi hemen görünmüştü.. büyük ihtimal değerde arttığı içindi.

Hayırlısı ins.. gayet net görünüyor.. ins kandada çıkar.. Allah gönlünüzdeki yaşatır ins.. çok sevindim.sizin adınıza..
Amin canım inşallah pozitifi görürüm bende her bekleyen gibi. Kanda görmeden inanamıyor insan eskidende böyle olumsuz tecrübem olunca. Hayırlısı allahtan erken testin arkasından birde kaset test yaptım sizce bunda var mı bir şey dün hiçbir şey yoktu şimdi biraz çizgi var gibi ya da ben öyle görüyorum

Eklentiler

• 8EE2CCEE-5FC6-4E56-A157-407460CA4A46.jpeg
    104,5 KB · Görüntüleme: 60
  • B51E4CAE-981A-4D05-957A-7CC707F1D96D.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 63
Evet bende gördüm ins hayırlısı güzel haberlere diyelim

hıımm anladım benim 6. gün çıkmadı ikisinde de biraz önce tekrar yaptım testte erken heralde inşallah :/ yarın sabah olsun da inşallah 7. gün nasıl çıkacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…