- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.601
Maşallah değerin çok güzel.
Canım kendini en hazır hissettiğin de gelip seni bulacak inş bebeğin. Dualarım seninleFitil kullanıyorsan ondan oluyordur canım
Ben son 2 günüme kadar yapmadım mesela test ama sonra yaptım kocaman bir tek çizgi kanla avuttum kendimi ondada sadece 2 görünce yine içim de bi bekleme oldu ama ilaçlar falan iptal tabi derken adet oldum bu 3.cü günüm hatta ama inşallah Rabbim sizlere pozitif görmeyi nasip etsin amiiiiiiiiiin
testleri bir sabah yapıp sonra birde öğleden sonra mı yapıyorsun canım? Değişiyor mu öyle yada çizgi belirmeye başlıyor mu? Benim transferim mesela öğleden sonra 2 buçukta yapıldı sabah yaptım bende bugün 2. çizgi yoktuBazıları bikac gün sonra çizgiyi görmüş İlk yedi gün bütün sayfaları gezmistim.. genelde 9. ve 10.gunde çıkmış.. umutsuz olmayın tutanmaya çalışıyordur..
Bende sabah kalktim 7.gunu hemen test yaptım bekledim bişey çıkmadı bende sizin gibi dedim yine negatif sonra iki üç saat uyanınca baktım silik çizgi olmuş tekrar bir tane daha yaptim ondada silik çizgi vardı.
Bende umutsuz olmuştum oyuzden heran sonuç değisebiliyor... İns sizdede en kısa zamanda pozitifi goruruz
Yaa inşallah belkide öyledir birde normal testti. Şimdi erken test yaptım böyle çıktı ama aşılamada da böyle görmüştüm kanda negatifti bilemedimBazıları bikac gün sonra çizgiyi görmüş İlk yedi gün bütün sayfaları gezmistim.. genelde 9. ve 10.gunde çıkmış.. umutsuz olmayın tutanmaya çalışıyordur..
Bende sabah kalktim 7.gunu hemen test yaptım bekledim bişey çıkmadı bende sizin gibi dedim yine negatif sonra iki üç saat uyanınca baktım silik çizgi olmuş tekrar bir tane daha yaptim ondada silik çizgi vardı.
Bende umutsuz olmuştum oyuzden heran sonuç değisebiliyor... İns sizdede en kısa zamanda pozitifi goruruz
Allah razı olsun bebeğim sen artık cici annesin ona göre davran bak ahahahhashhs eşermeyi unutma sakinŞeydoşşş ben senin tedavisiz de hamile kalacağına inanıyorum içini ferah tut zaten şubata 1 ay var bakalım bu adetten sonra belki birşeyler olur canım dua ediyorum hep senin için ..
Amin canım inşallah benim 2.ci gün embriyosuydu birde yazmayı unuttum moral bozmak yok minik seninle inşallahİnşallah diğer transferinde pozitifi görürsünçok zor gerçekten. Rabbim hepimize güç kuvvet sabır versin. Sonra da sağlıklı hayırlı bir evlat
Yaaaaa daha çok duygulandım benCanım kendini en hazır hissettiğin de gelip seni bulacak inş bebeğin. Dualarım seninleAllah hepimizin tüm sürecini kolaylaştırsın, güzelleştirsin inş
Ne zamandı kan verme gününüz erken mi verdiniz kan yoksa gününüzmüydü kaç çıktı kanda değerinizYaa inşallah belkide öyledir birde normal testti. Şimdi erken test yaptım böyle çıktı ama aşılamada da böyle görmüştüm kanda negatifti bilemedim
Kan vermedim canım salı vericemNe zamandı kan verme gününüz erken mi verdiniz kan yoksa gününüzmüydü kaç çıktı kanda değeriniz
Hepimiz bu aşamalara gelince öğrendik ve öğrenmeye devam ediyorum kendi adıma ama çok şey öğrendim artık. Allah’ıma dua ediyorum artık bu okuldan mezun olayım öğreneceğimi öğrendim diyeEveett doğru ya fitil vardıben onu tamamen unutmuşum ondan kaynaklıdır büyük ihtimalle evet.Kafa kalmadı valla
Allah razı olsun bebeğim sen artık cici annesin ona göre davran bak ahahahhashhs eşermeyi unutma sakinhahajsnfkxmskfmf 10.09.2022 bekle bizi
Amin canım inşallah benim 2.ci gün embriyosuydu birde yazmayı unuttum moral bozmak yok minik seninle inşallah
Yaaaaa daha çok duygulandım benne güzel dostluk ve destek var burada her birinizin kalbine sağlık
Yanlış yeri kan verdm diye okumuşumKan vermedim canım salı vericem
Öyle tuhaf bir şey ki sifonu cekiyorsun yine gitmiyor o beyaz tortular sinir ediyordu beniEveett doğru ya fitil vardıben onu tamamen unutmuşum ondan kaynaklıdır büyük ihtimalle evet.Kafa kalmadı valla
Daha önceki aşılamaları yazmıştımdaYanlış yeri kan verdm diye okumuşum
2. Gün mü onu ilk defa duydum. Taze transfer o zaman demi. Ahh ahh inşallah rabbim gönlümüze göre versin.Allah razı olsun bebeğim sen artık cici annesin ona göre davran bak ahahahhashhs eşermeyi unutma sakinhahajsnfkxmskfmf 10.09.2022 bekle bizi
Amin canım inşallah benim 2.ci gün embriyosuydu birde yazmayı unuttum moral bozmak yok minik seninle inşallah
Yaaaaa daha çok duygulandım benne güzel dostluk ve destek var burada her birinizin kalbine sağlık
Hayırlısı ins.. gayet net görünüyor.. ins kandada çıkar.. Allah gönlünüzdeki yaşatır ins.. çok sevindim.sizin adınıza..Yaa inşallah belkide öyledir birde normal testti. Şimdi erken test yaptım böyle çıktı ama aşılamada da böyle görmüştüm kanda negatifti bilemedim
Normal test gününü bekle bence sitres yapma daha erken 7. Gün ben bekleyeceğim 17 ocak test günümArkadaşlar merhaba. Benim 5. Gün embriyosu bugün 7. Gün. Dün 6. Günde erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim.bugün Kaset test yaptım gene bişey yok. Akşama kan versem bugün çıkar mı acaba bilemedm. Bazen diyorum doktor embriyoyu koyduğuna emin mı acabapsikolojim bozuldu gerçekten. Bakıyorum 4.5. gün idrar testi pozitif olan var benim 7. Gün gene silik de olsa yok. Biliyorum herkeste farklı biliyorum daha erken ama nedense böyle bile bile içim içimi yiyor ve saçma sapan şeyler düşünüyorum. Transfer in ilk 3 4 günü hiç bişey düşünmedim hissetmedim de ama gün yaklaştıkça merak arttı. Eşim biliyorum hissediyorum pozitif diyor ama bana nedense hep negatif gibi geliyor. Ya da ben kendimi kaptırmak istemiyorum.
Benim 10 Ocak test günüm. Ama çok sabırsızım. 7. Günde çıkan varmış bakalm akşama gidicem inşallah çıkarNormal test gününü bekle bence sitres yapma daha erken 7. Gün ben bekleyeceğim 17 ocak test günüm
Benim transfer sabah 11.45 civarı olmustu.. ben 4. Günden itibaren test yapmıştım...testleri bir sabah yapıp sonra birde öğleden sonra mı yapıyorsun canım? Değişiyor mu öyle yada çizgi belirmeye başlıyor mu? Benim transferim mesela öğleden sonra 2 buçukta yapıldı sabah yaptım bende bugün 2. çizgi yoktuTekrar yapsam mı acaba? :/
Amin canım inşallah pozitifi görürüm bende her bekleyen gibi. Kanda görmeden inanamıyor insan eskidende böyle olumsuz tecrübem olunca. Hayırlısı allahtan erken testin arkasından birde kaset test yaptım sizce bunda var mı bir şey dün hiçbir şey yoktu şimdi biraz çizgi var gibi ya da ben öyle görüyorumHayırlısı ins.. gayet net görünüyor.. ins kandada çıkar.. Allah gönlünüzdeki yaşatır ins.. çok sevindim.sizin adınıza..
Evet bende gördümAmin canım inşallah pozitifi görürüm bende her bekleyen gibi. Kanda görmeden inanamıyor insan eskidende böyle olumsuz tecrübem olunca. Hayırlısı allahtan erken testin arkasından birde kaset test yaptım sizce bunda var mı bir şey dün hiçbir şey yoktu şimdi biraz çizgi var gibi ya da ben öyle görüyorum
hıımm anladım benim 6. gün çıkmadı ikisinde de biraz önce tekrar yaptım testte erken heralde inşallah :/ yarın sabah olsun da inşallah 7. gün nasıl çıkacak bakalımBenim transfer sabah 11.45 civarı olmustu.. ben 4. Günden itibaren test yapmıştım...
7.gun sabah yaptım çıkmadı geri uyudum kalkınca hafif çizgi vardı bende beklediğinden mi oldu diye hemen tekrar yaptım bu sefer silik çizgi hemen görünmüştü.. büyük ihtimal değerde arttığı içindi.
Bence yapma geç tutunma olabiliyormuş bazı durumlarda bebeğine zarar verir sitres gününü bekleBenim 10 Ocak test günüm. Ama çok sabırsızım. 7. Günde çıkan varmış bakalm akşama gidicem inşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?