- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.581
Peki o güne kadar hiç idrar testi yaptın mı8. Günde ben pozitif görmüştüm. Kanda baktırabilirsin. Transfer günü hariç 8. Gün akşam çıkmıştı
Hayır. O günkü idrarım da çok net çıkmamıştı.Peki o güne kadar hiç idrar testi yaptın mı
Dün yaptım evde kocaman bi negatifsiz test yaptırdınız mı ben de 30 aralık transferiyim test yapmadım hiç korkuyorum
Canım fitil kullanıyor musun ? Eğer kullanıyorsan o fitilin artan kısmıdır bende öyle oluyordukızlar ayıp olmazsa bir şey soracağım :) belki aynı durumu yaşayan vardır. İdrarda beyaz tortular oldu mu hiç sizlerde de böyle kireç gibi ? benim transferin 3. gününden beri oluyor hep bugün 6. günü yine olıuyor. Doktoruma sordum bol bol su iç dedi sadece hiç rahatlatmadı beni cevabı iltihap yada başka bir rahatsızlık değildir inşallah
Haklısın canım. Çok yüksek beklemiyorum bugünn versem de çünkü 7. Gün ama bi değer görmek beni rahatlatabilir. 2 gün sonra da hastanede veririm diye düşünüyorum.Biliyorum beklemek çok zor ama test gününüzü bekleyin . İdrarlar hep şaşırtıyor pozitif olup negatif çıkanlar gördüm. Aynı şekilde idrar negatif kan pozitif. Şuan bir değer görseniz bile yine test vermeniz gerekecek bu sefer de yok değerim katlandı mi yok başka bir şey mi oldu diye düşünüyor insan
Kan verin kızlar üzülmeyin evdeki testler yüzündenDün yaptım evde kocaman bi negatif
Kendini hiç üzme canım Allah'ım en güzel ve en hayırlı zamanda kavuşturacaktır bebeğini sana. Bizim de bu Dünyadaki sınavlarımızdan birisi bu sabredip şükredip zamanını bekleyeceğiz sadece.
Kız ne bu acele hele bekle mübarek belki mizmiz kana saklıyor kendiniArkadaşlar merhaba. Benim 5. Gün embriyosu bugün 7. Gün. Dün 6. Günde erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim.bugün Kaset test yaptım gene bişey yok. Akşama kan versem bugün çıkar mı acaba bilemedm. Bazen diyorum doktor embriyoyu koyduğuna emin mı acabapsikolojim bozuldu gerçekten. Bakıyorum 4.5. gün idrar testi pozitif olan var benim 7. Gün gene silik de olsa yok. Biliyorum herkeste farklı biliyorum daha erken ama nedense böyle bile bile içim içimi yiyor ve saçma sapan şeyler düşünüyorum. Transfer in ilk 3 4 günü hiç bişey düşünmedim hissetmedim de ama gün yaklaştıkça merak arttı. Eşim biliyorum hissediyorum pozitif diyor ama bana nedense hep negatif gibi geliyor. Ya da ben kendimi kaptırmak istemiyorum.
İlk günü de sayıyoruz ya Sayılmıyor mu? Dr 13 ünde test yap yani 10 gün sonra dedi5.gün diyince 4.gününüz
Salıyı bekliyorum canım randevum o zamanKan verin kızlar üzülmeyin evdeki testler yüzünden
Anladım. Ben evdeki testleri bitirdim resmen. En iyisi kanHayır. O günkü idrarım da çok net çıkmamıştı.
Transfer günü 0.gün sayılıyor sonraki gün 1İlk günü de sayıyoruz ya Sayılmıyor mu? Dr 13 ünde test yap yani 10 gün sonra dedi
Yaaaaaaa inşallah amin.
Kız ne bu acele hele bekle mübarek belki mizmiz kana saklıyor kendini
Eveett doğru ya fitil vardıCanım fitil kullanıyor musun ? Eğer kullanıyorsan o fitilin artan kısmıdır bende öyle oluyordu
Fitil kullanıyorsan ondan oluyordur canımkızlar ayıp olmazsa bir şey soracağım :) belki aynı durumu yaşayan vardır. İdrarda beyaz tortular oldu mu hiç sizlerde de böyle kireç gibi ? benim transferin 3. gününden beri oluyor hep bugün 6. günü yine olıuyor. Doktoruma sordum bol bol su iç dedi sadece hiç rahatlatmadı beni cevabı iltihap yada başka bir rahatsızlık değildir inşallah
Ben son 2 günüme kadar yapmadım mesela test ama sonra yaptım kocaman bir tek çizgi kanla avuttum kendimi ondada sadece 2 görünce yine içim de bi bekleme oldu ama ilaçlar falan iptal tabi derken adet oldum bu 3.cü günüm hatta ama inşallah Rabbim sizlere pozitif görmeyi nasip etsin amiiiiiiiiiinYaaaaaaa inşallah amin.Ben acayip sabırsız oldum. Transfer olmadan önce de olan arkadaşlara sakın test yapma gününü bekle diye akıl veriyordum
Şeydoşşş ben senin tedavisiz de hamile kalacağına inanıyorum içini ferah tut zaten şubata 1 ay var bakalım bu adetten sonra belki birşeyler olur canım dua ediyorum hep senin için ..Fitil kullanıyorsan ondan oluyordur canım
Ben son 2 günüme kadar yapmadım mesela test ama sonra yaptım kocaman bir tek çizgi kanla avuttum kendimi ondada sadece 2 görünce yine içim de bi bekleme oldu ama ilaçlar falan iptal tabi derken adet oldum bu 3.cü günüm hatta ama inşallah Rabbim sizlere pozitif görmeyi nasip etsin amiiiiiiiiiin
Aa çok şaşırdım ben bugün 5. Gün sanıyordum oh oh az kaldı diye yüreğime su serpiyordum. Şimdi yine strese girdim teşekkür ederimTransfer günü 0.gün sayılıyor sonraki gün 1
Bazıları bikac gün sonra çizgiyi görmüş İlk yedi gün bütün sayfaları gezmistim.. genelde 9. ve 10.gunde çıkmış.. umutsuz olmayın tutanmaya çalışıyordur..Yaa sizin 7.gün çıkmış ne güzel bende direk negatif çıktı
İnşallah diğer transferinde pozitifi görürsünFitil kullanıyorsan ondan oluyordur canım
Ben son 2 günüme kadar yapmadım mesela test ama sonra yaptım kocaman bir tek çizgi kanla avuttum kendimi ondada sadece 2 görünce yine içim de bi bekleme oldu ama ilaçlar falan iptal tabi derken adet oldum bu 3.cü günüm hatta ama inşallah Rabbim sizlere pozitif görmeyi nasip etsin amiiiiiiiiiin
Sağol canım aminTebrikler Canım :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. hayırlısı olsun çok güzel haber darısı başımıza inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?