- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.021
Hoşbuldum sizler hangi evredesiniz transfer ne zamanHoşgeldin aramızabiz de adet bekleyen çok inşallah hepimiz hemencik adet oluruz başlarız eğer dondurulan hastaneye güveniyorsanız yılın önemi yok 10 sene bile dondurulmuş embriyodan hamile kalanlar olmuştu. Hayırlı olsun şimdiden
İnşallah bizlerinde o günü çabuk gelir adet bile olmadım ama şimdiden gerginim bekleyis süresi heralde hiç gecmicek hayırlısıKızlar minnoşu aldımbir saat dinlenicem.sonra eve hepberaber gidicez inş
Ben yaptıracağım doktorum destekledi canım . Hicbir zararı olmadığını söyledi. Benim ilki normal olmustu zor zorlandım . Çok idrara sıkışıktım sanırım çok ağrım oldu . O kadar agri oldu ki kendimi ağrıdan titrerken buldum transfer aşaması çok kötü geçmişti maalesefsonrasında da negatif oldu beni çok etkiledi. Bu sefer anestezili olacak
Sağol cnmHayir
Hayirli olsun inşallah pozitif haberlerini alırız hep birlikteçift transfer miydi
Benim kadın doğum doktorum özeldi yapılcak testi kağıda yazdı verdi ben direk araştırma hastanesine genetik bölümüne randevu alıp gittim ve baktılar bende pıhtılaşma eşimle ikimizede kromozom testi bakıldı sonuçta birbuçuk ayda çıktıMerhaba devlette genetik test yaptıranlar yardımcı olabilir mi birkaç sorum olacak. Devlette önce kadın doğum bölümüne gidip o mu genetik bölümüne yönlendiriyor yoksa direk genetik bölümüne gitsek pıhtılaşma vs testleri yapıyor mu? birde eşimin de yaptırması gerekiyor mu ona da mı randevu almam gerek aynı zamanda? özelde doktora gitmiştim benden genetik test eşimde sperm testi istedi sizce eşimde genetik test yaptırmalı mı?
Mrb canım hoşgeldin dondurma süresinin etkileyeceğini sanmıyorum tvde haberde görmüştüm 10 yıl sonra dondurulmuş ile hamile kalan birini Rabbim ol dedikten sonra olur inşallahMerhaba kizlar bende bu ay tüp bebek için adet bekliyorum size katılmak isterim umarım hepimizin olumlu sonuclanir yaşım 32 2.transferim olucak ilkinden bir oglum var iki tane dondurulmuş 3.gun embriyom var diye hatırlıyorum 6 yıl oldu dondurulali benim de aklıma bu takılıyor dondurma süreci tutma oranını etkiler mi acaba
Hadi bakalım hayırlısı olsun pozitif sonucunu bekliyoruzKızlar minnoşu aldımbir saat dinlenicem.sonra eve hepberaber gidicez inş
Ben de adet bekliyorum canım iki tane dondurulmuş transfer olacak. Adetle birlikte rahim hazırlama aşamasına geçeceğimHoşbuldum sizler hangi evredesiniz transfer ne zaman
Tutunmayı etkileyen bir şey değilmiş zaten ağır bir anesteziye gerek yok. 10 dk uyutacaklar sanki endoskopi falan olur gibi bir anestezi ağır degil. Sanırım yine biraz idrara sıkışık olmak gerekiyor ama onlar idrarı boşaltıyorlarmış sen uyanmadan önce ben de çok bilmiyorum artık olunca öğreneceğim canım bu ay sonunda insallah.Ben daha önce hiç yaptırmadım bir de o spekulum denen aletten korkuyorum.
Anestezili olunca idrara sıkışıklık durumu ve idrarı boşaltma durumu nasıl oluyor acaba ?
Bebeğin tutunmasını engellemez dediler bana ama sizede öyle dediler mi anestezi için ?
Birde bu yumurta toplama işlemleri bizim yumurtalık rezervimizi olumsuz etkiliyor mu ? ( AMH: 6 ay önce 2,77 idi güncel durumu bilmiyorum)
5.gün embriyosu demek canım . 4BB de blast gelişmiş embriyo iyi kalitesiKizlar blast embrio ne demek? 4BB kategoriydi benimki.
Sağlıklı olsunda tek çift hiç farketmezSağol cnmçözülme esnasında biri deformasyona uğramış.sadece sağlıklı olanı transfer ettiler.
Cok sukur, tutunma sansida yuksek ozaman. Hadi insallah. Gozumu kapatip acsamda test degil ultrason gununde bulsam kendimi5.gün embriyosu demek canım . 4BB de blast gelişmiş embriyo iyi kalitesi
Biraz önce doktordan geldim bugün başladık yani ilaç yazdı onları kullanmaya başlayacağımMerhaba benimde Aralık sonu adetinle transfer aşamasına geçeceğiz bir aksilik çıkmazsa siz basladiniz mi
Güzel haberlerini bekliyoruz canım bol bol dinlenKızlar minnoşu aldımbir saat dinlenicem.sonra eve hepberaber gidicez inş
Hadi hayırlı olsun hangi ilaçları yazdıBiraz önce doktordan geldim bugün başladık yani ilaç yazdı onları kullanmaya başlayacağım
Blast embriyo 5. Güne ulaşmış hücrelerini tamamlamış ve artık transfer edildiğinde rahme en iyi tutunan embriyo demek canım. 4bb de gayet iyiKizlar blast embrio ne demek? 4BB kategoriydi benimki.
Estrofem coraspirin folik asit canımHadi hayırlı olsun hangi ilaçları yazdı
Bana da iki transfer olucak ikiz olabilirligi gözümü korkutmuyor değil ama rabbim ne dilerse başımın üstünde yeri varBen de adet bekliyorum canım iki tane dondurulmuş transfer olacak. Adetle birlikte rahim hazırlama aşamasına geçeceğim
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırızkızlarr transferim oldu şükürRabbim kucaklarımızı boş bırakmasın dualarımdasınız
Muhtemelen 14 inden itibarende ignelere başlar ama aralarda rahim kalınlığı için gidecek misin peki? Çünkü ona göre ilaçlarla oynama yapması lazım.Estrofem coraspirin folik asit canım
14ünde tekrar muayeneye çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?