- 2 Aralık 2015
- 4.523
- 18.509
- 208
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de gelmedi hala kızlar sadece kahverengi akıntım oldu azıcıkİyiyim canım benim bugün ilk muayenem var gelsin seninki de artık beraber aynı süreçlere girelim ya
Valla keşke doktoruna sirup tarlusal baslasaydun benim 8 gun gecikince kanda gebelik negatif çıkınca dr tarlusal basla gunde 2 yasa 3tu başladıktan 4 gun sonra söküldüİnşallah ya ama ağrım bile yok ne olacak bana bilmiyorum
İnşallah canım senin adetin kaçıncı günü transfer olmuştu önce hap transferden 5 gün önce iğne demiştin değil mi yanlış hatırlamıyorumHayirli uğurlu olsun guzel hanerlerle gell
O zaman eli kulağında gelirBenim de gelmedi hala kızlar sadece kahverengi akıntım oldu azıcık
Senin kaç gün oldu canım doktorunla görüştün müBenim de gelmedi hala kızlar sadece kahverengi akıntım oldu azıcık
Canim cok sagolHastanedeyim birazdan transfere alicaklar.Heyecanlı gün bugün güzel haberlerini bekliyoruz canım
Neden bilmiyorum ama p.tesi kan verip sonra da ilaç yazdırmak istiyorum ,Valla keşke doktoruna sirup tarlusal baslasaydun benim 8 gun gecikince kanda gebelik negatif çıkınca dr tarlusal basla gunde 2 yasa 3tu başladıktan 4 gun sonra söküldü
Cok sagol cnmBirazdan transfere alicaklar.benim minnoslardan biri çözdürme aşamasında deforme olmuş.diğeri iyiymiş embriyolog bilgi verdi.tek transfer oluyorum
Merhaba benimde Aralık sonu adetinle transfer aşamasına geçeceğiz bir aksilik çıkmazsa siz basladiniz miMerhaba hangi aşamadasın bende selen ecemişe gidiyorum transfer aşamasına başlayacağız bugün
Evet canim ikinci gun estrofem başladım 15. Gün iğne 20.günde de transfer oldu cnmİnşallah canım senin adetin kaçıncı günü transfer olmuştu önce hap transferden 5 gün önce iğne demiştin değil mi yanlış hatırlamıyorum
İnşallah canım senin adetin kaçıncı günü transfer olmuştu önce hap transferden 5 gün önce iğne demiştin değil mi yanlış hatırlamıyorum
Canim cok sagolHastanedeyim birazdan transfere alicaklar.
Hadi bakalım hayırlısı inşallah benimki aşı sorası gecikmeydiNeden bilmiyorum ama p.tesi kan verip sonra da ilaç yazdırmak istiyorum ,
Neden olmadığınız için bir sebep söylediler mi peki ?
Tek olsun bizim olsun Rabbım can versin kan versin hayırlı sağlıklı evlat olarak döndürsünnCok sagol cnmBirazdan transfere alicaklar.benim minnoslardan biri çözdürme aşamasında deforme olmuş.diğeri iyiymiş embriyolog bilgi verdi.tek transfer oluyorum
Amin canim Allah tamamina erdirsin insallah.En kısa zaman da seninde güzel haberleriji almak nasip olur inşallah
3 kere histerekopi yapıldı cmm ilki 2016da 3.deneme öncesi rahim dar genisletecez dendi histereskopi yapıldı herşey yolunda rahim genişletildi dendi bu sene şubatta 6.deneme öncesi rahim filmi cekildim ve hayatımın şoku rahim cok dar ortadan ikiye bölen kocaman perde car bu rahimle hamile kalamazsin kalsanda ya düşer yada erken doğum yaparsın dendi ankarayla görüştüm histereskopi ile düzelir dediler yani ilkinde ne yazıkki hiçbir şey yapılmamış ameliyat şart dendi ameliyat oldum yine yazın 6.denemeyi yaptık negatif oldu yine dr degistirdik bu doktorum histereskopiyi kesmek icin degil sadece cizik atmak bebeğin kolay tutunmasini kolaylastirmak için yapalim dedi ve öylece 3.histereskppi yapıldı
Rabbim güzel haberler vermeni nasip etsin inşallah al gel kuzucuklaridualarım seninle
5.5.gun embriyosu transferin 6.gunu rabbim hepinize nasip etsin inşallah
5.gün canım yok görüşmedim ya biraz soguk algınlığı var üzerimde belki ondandır diyorum mevsim geçişi falan olurum herhalde 1-2 gune :)) bu arada birkaç arkadaşımla görüştüm onlar tup bebek sürecinde değiller ama onların da adetlerinde biraz gecikme olmuş bu aySenin kaç gün oldu canım doktorunla görüştün mü
Hayırlısı olsun canım benim ilk başta belli olması daha iyi olmuş diğer minnoşun enerjisi yüksek olur sıkı sıkı tutunsun sanaCok sagol cnmBirazdan transfere alicaklar.benim minnoslardan biri çözdürme aşamasında deforme olmuş.diğeri iyiymiş embriyolog bilgi verdi.tek transfer oluyorum
Transfer günü 0 olarak kabul görüyor canımKizlar bi sey sorucam, gununuzu transfer oldugunuz gundenmi sayiyosunuz? Yoksa transfer gununu 0. olarakmi kabul edeyim?
Yaa ne gerek var, ben hic bi sey hiss etmedim. Ama hic. Ilkinde saniyelik bi sey hiss etmistim ama 1 saniyelik. Transferi canli nasil dustuyunu gozunuzle gormek bile mutluluk ve umut veriyor.Kızlar anestezili tüp bebek transferi yaptıran var mı ? Daha mı rahat ?
Ben yaptıracağım doktorum destekledi canım . Hicbir zararı olmadığını söyledi. Benim ilki normal olmustu zor zorlandım . Çok idrara sıkışıktım sanırım çok ağrım oldu . O kadar agri oldu ki kendimi ağrıdan titrerken buldum transfer aşaması çok kötü geçmişti maalesef sonrasında da negatif oldu beni çok etkiledi. Bu sefer anestezili olacakKızlar anestezili tüp bebek transferi yaptıran var mı ? Daha mı rahat ?