2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yaa ne gerek var, ben hic bi sey hiss etmedim. Ama hic. Ilkinde saniyelik bi sey hiss etmistim ama 1 saniyelik. Transferi canli nasil dustuyunu gozunuzle gormek bile mutluluk ve umut veriyor.
Genel olarak böyle söylüyorlar ben de böyle olmasını umut ediyordum . Ama o aşamada bagris çağrıs kaldım bırakın gidicem ben diye ağladım masada Allah kimseye göstermesin çok kötüydü

Yaa demekki kisiden kisiye deyisiyomus.

Ne diyosun) Demekki bugun benim henuz 4.gunum Bu gece nasil bi adet sancisina uyandim, o korkuyu anlatamam. 10dk falan gecti, cok dua ettim adet olmayayim diye. Korkumdan kalkip bakmadim bile oylece uyudum Boyle sancili pozitif goren varmi?
Yok canım olmazsın zaten ilac kullanırken içimi ferah tut. O ilaçları bırakınca oluyorsun adet

Ne diyosun) Demekki bugun benim henuz 4.gunum Bu gece nasil bi adet sancisina uyandim, o korkuyu anlatamam. 10dk falan gecti, cok dua ettim adet olmayayim diye. Korkumdan kalkip bakmadim bile oylece uyudum Boyle sancili pozitif goren varmi?
Belki de tutundu o sırada minik annesine güzel düşünün güzel olsun psikoloji en önemlisi bu aşamada

Yok canım olmazsın zaten ilac kullanırken içimi ferah tut. O ilaçları bırakınca oluyorsun adet
Ya? Cok okudum kanamasi olanlarida etkiledi herhalde. O halde bu sancilari tutunma sancisi olarak kabul edelim, insallah tutunmusdur. Hepimiz 2022de burada bebeklerimizin ismini ne koydugumuzu yazalim insallah

Ya? Cok okudum kanamasi olanlarida etkiledi herhalde. O halde bu sancilari tutunma sancisi olarak kabul edelim, insallah tutunmusdur. Hepimiz 2022de burada bebeklerimizin ismini ne koydugumuzu yazalim insallah
Allahım sen nasip et isimlerini yazalım minnoşlarımızın

Merhaba kizlar bende bu ay tüp bebek için adet bekliyorum size katılmak isterim umarım hepimizin olumlu sonuclanir yaşım 32 2.transferim olucak ilkinden bir oglum var iki tane dondurulmuş 3.gun embriyom var diye hatırlıyorum 6 yıl oldu dondurulali benim de aklıma bu takılıyor dondurma süreci tutma oranını etkiler mi acaba

Hoşgeldin aramıza biz de adet bekleyen çok inşallah hepimiz hemencik adet oluruz başlarız eğer dondurulan hastaneye güveniyorsanız yılın önemi yok 10 sene bile dondurulmuş embriyodan hamile kalanlar olmuştu. Hayırlı olsun şimdiden

Dondurunca zaman duruyor. Etkilemez diye umuyorum ama bizim hastane en fazla 5 yillik donduruyordu. 6 yil da oluyormus, ne guzel. Allah tamamina erdirsin.

Merhaba biz embriyolarimiza genetik yaptırdığımızda sma vb hastalıkların incelenmedigini söylemişti hemşiremiz, yani Allah korusun genetikten sağlıklı gelse bile sma da görülüp tutabilirmis embriyo

Merhaba biz embriyolarimiza genetik yaptırdığımızda sma vb hastalıkların incelenmedigini söylemişti hemşiremiz, yani Allah korusun genetikten sağlıklı gelse bile sma da görülüp tutabilirmis embriyo
Evet SMA testi yeni evlenileceklere kadın ve erkekten sadece kan alınarak bakılıyor aslinda çok basit bir test. Bence bizler de yaptırabiliriz ama nasıl onu bilmiyorum. Diyelim bu kan testi sonucu ikimizden birinde SMA taşıyıcı geni var o çocuğa gitmesin diye genetikte sadece SMA genine bakıp o embriyoyu eliyorlarmış bunu da devlet karşılayacakmış

Çok iyiymis bu, bize dediğim gibi genetikte belirli kromozomlara bakıldığı sma gibi hastalıkların genetikte incelenmedigi söylenmişti inşallah o durumları yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…