2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Muhtemelen 14 inden itibarende ignelere başlar ama aralarda rahim kalınlığı için gidecek misin peki? Çünkü ona göre ilaçlarla oynama yapması lazım.
yok canım 14ün de gideceğim ondan önce gitmicem ilaçları kullan 14ünde kalınlığına göre karar verecem dedi 7 ile 12 arasında olması lazım transfer döneminde dedi

Benimde bu ay sonu gibi İnşAllah.

Siz nerde yaptırıyorsunuz ?

yok canım 14ün de gideceğim ondan önce gitmicem ilaçları kullan 14ünde kalınlığına göre karar verecem dedi 7 ile 12 arasında olması lazım transfer döneminde dedi
Evet aynen ki o zamana kadar da kalinlasiyor zaten hadi inşallah heyecanlı zamanlar başladı daha önce peki denemiş mıydın tüp bebek ? Özel değilse sorun neydi sizde

Amin canım inşallah hepimiz anne oluruz. Tahmini söylediler herkeste değişiyor o an ki duruma göre hareket ediyorlarmış canım. Yokbendaha iğne kullanıyorum. Yarın da catlamasin diye iğneye basliycam.

Evet aynen ki o zamana kadar da kalinlasiyor zaten hadi inşallah heyecanlı zamanlar başladı daha önce peki denemiş mıydın tüp bebek ? Özel değilse sorun neydi sizde
Bu ikinci denemem canım ilkini 2018 yılında yaptırmıştım negatifle sonuçlandı 3 yıldır başlamaya anca cesaret ettim tekrardan. Erkek faktörü bizim sorun canım harekette sıkıntı var. Güzel sonuca ulaşacağız inşallah bu sefer

folik asiti ve cor aspirini ve devit3 ü en basta yazdı bana tedaviye başladığımızda hala kullanıyorum ben onları.
Tedavi öncesi bir ay vitamin ilaçları folik asit kullanmıştım. Sonra iğneler opu oldu. Opudan sonra bişey kullanmadım rahim dinlendirme yapıldı ikinci adet bu bugün gittiğim de estrofem coraspirin folik asit verdi Aralığın 14ün de tekrar muayeneye çağırdı

Hadi hayırlısı olsun bakalım

İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlara ulaşalım ve artık burda bizde bebek odası, kıyafetleri konuşalım

Bi sey daha danismak istiyorum size, az once domates rendeliyodum ama guc kullanmadan. Karnimin altindan sanki bisey koptu, cok korktum hemen uzandim. Ondan beri bi qurlama bi bisey, bu gecen sure zulum oldu resmen. Henuz 4.gun

Bi sey daha danismak istiyorum size, az once domates rendeliyodum ama guc kullanmadan. Karnimin altindan sanki bisey koptu, cok korktum hemen uzandim. Ondan beri bi qurlama bi bisey, bu gecen sure zulum oldu resmen. Henuz 4.gun
Korkma ondan bişey olmaz kendini yorma ama gene de yat dinlen canım boşver takma kafana stres yapma kendine

Hiçbir şey olmaz ama yine de 4. Gün daha henüz riskli bir gün o yüzden boşver rendeleme işleri, dolaba uzanma yere eğilme işleri yapma olabildiğince uzan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…