2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Şuan adet olacak belirtisi yok resmen bende çok acayip bişey yaaaa kan testi vermesem hamileyim diye umut edeceğim resmen Allah'ım sen benim aklıma mukayet ol lütfen
Canım sen ikinci testini vermedin di mi ? Her ihtimale karşı bir test daha mi versen acaba yada evde kaldı mi hiç idrar testin ?

Tesekkur ederim kizlar, doktor birakmami soyledi. Hatta 8haftan doldu, tum ilaclari birak sadece vitamin al dedi, ama hafif kanama alanim ve ara sira sancilarim oluyor. Yarin kontrolum var, bakalim insallah hersey yolundadir
Hangi ilacları kullanıyosun.hepsini birden bırakmak nasıl olcak. Hem kanama alanıda varmıs. Benim estrofemde 4 gunluk kaldi. Baska almıcam

Canım sen ikinci testini vermedin di mi ? Her ihtimale karşı bir test daha mi versen acaba yada evde kaldı mi hiç idrar testin ?

Valla bende aynı şeyi düşünüyom Iron Butterfly bencede bitest daha vermelisin
Yok kızlar test vermedim teste yok evde ta 31 Aralık cuma günü test verdim değer sadece 2 çıktı doktor bırak ilaçları dedi bende bıraktım daha adet olmayı bekliyorum hiç bir belirtim de tok ne adetten ne hamilelikten umudum da yok açıkcası

Süphan Allah ... Çok sevindim
Benim de 28 Aralık. Bugün 8. Günüm çift embriyo. Gidiyorum o zaman akşam iş çıkışı teste dua edin ne olur kızlar 3 senedir uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…