- 29 Kasım 2020
- 896
- 1.642
- 63
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.101
Yaaa çok teşekkürler <3 lh ve progestron için ideal aralıklar ne acaba yumurta toplama öncesi biliyor musunuzBenim öyleydi e2 değeri yumurta sayısı ve kalitesiyle doğru orantılı aslında çok takılma ona ama
Daha aramadılar canım belli değil.. embriyolog arayıp bilgi vericekEvet bugunu de yatarak geçiricemsenin yarın kaçta transferin
Hepimizin olsun inşallah artık güzel haberler yazmak nasip olsunİnşallah canım çok isterim dileğinin gerçekleşmesini
Canım sen ikinci testini vermedin di mi ? Her ihtimale karşı bir test daha mi versen acaba yada evde kaldı mi hiç idrar testin ?Şuan adet olacak belirtisi yok resmen bende çok acayip bişey yaaaa kan testi vermesem hamileyim diye umut edeceğim resmenAllah'ım sen benim aklıma mukayet ol lütfen
Sonucum negatif çıktı kizlar ama Dr erken olduğunu cuma tekrar yapmam gerektiğini ilaçlara devam etmemi söyledi değişmeyecek ama 2 gün daha devam edicem hayırlısı olsun hakkımızda
Çok geçmiş olsunn.. inş 2 gün sonra artar değerinn..Sonucum negatif çıktı kizlar ama Dr erken olduğunu cuma tekrar yapmam gerektiğini ilaçlara devam etmemi söyledi değişmeyecek ama 2 gün daha devam edicem hayırlısı olsun hakkımızda
Amiiinn hemde çok bulaşsınGünaydın hanımlar liste düzenlemesi için güzel haberlerşnizi bekliyorum listemiz hamilerle dolsun inşallah sizin hamişliğinizin uğuru bizlere de bulaşsın inşallah demi kızlarDfn1903 Z Zecmel @Katre_g @akyaa @Nil Gunes @akyaa @hasretim0601 @Zeynepkur @Duru_ sude @CevikKiz
Kaç çıktı sonucunSonucum negatif çıktı kizlar ama Dr erken olduğunu cuma tekrar yapmam gerektiğini ilaçlara devam etmemi söyledi değişmeyecek ama 2 gün daha devam edicem hayırlısı olsun hakkımızda
Ne güzel inşallah benimde öyle olur :) sızı hissi baya vardı gece uyandırdı ara ara yaEvet ilk deneme
Amin canım inşallahHepimizin olsun inşallah artık güzel haberler yazmak nasip olsun
Valla bende aynı şeyi düşünüyomCanım sen ikinci testini vermedin di mi ? Her ihtimale karşı bir test daha mi versen acaba yada evde kaldı mi hiç idrar testin ?
Hangi ilacları kullanıyosun.hepsini birden bırakmak nasıl olcak. Hem kanama alanıda varmıs. Benim estrofemde 4 gunluk kaldi. Baska almıcamTesekkur ederim kizlar, doktor birakmami soyledi. Hatta 8haftan doldu, tum ilaclari birak sadece vitamin al dedi, ama hafif kanama alanim ve ara sira sancilarim oluyor. Yarin kontrolum var, bakalim insallah hersey yolundadir
Canım sen ikinci testini vermedin di mi ? Her ihtimale karşı bir test daha mi versen acaba yada evde kaldı mi hiç idrar testin ?
Yok kızlar test vermedim teste yok evde ta 31 Aralık cuma günü test verdim değer sadece 2 çıktı doktor bırak ilaçları dedi bende bıraktım daha adet olmayı bekliyorum hiç bir belirtim de tok ne adetten ne hamilelikten umudum da yok açıkcasıValla bende aynı şeyi düşünüyomIron Butterfly bencede bitest daha vermelisin
Benim de 28 Aralık. Bugün 8. Günüm çift embriyo. Gidiyorum o zaman akşam iş çıkışı teste dua edin ne olur kızlar 3 senedir uğraşıyoruzCanım 28 aralık transfer günüm işte ikimizin aynı sanırım günü23 çıktığında 6.günümdü işte inşallah artmıştır 1 embriyo transfer edildi ben bugün eczaneden idrar testide alacağım sen yaptınmı idrar testi?
İnş güzel haberler verirsiniz akşam grubaSüphan Allah ... Çok sevindim
Benim de 28 Aralık. Bugün 8. Günüm çift embriyo. Gidiyorum o zaman akşam iş çıkışı teste dua edin ne olur kızlar 3 senedir uğraşıyoruz
Gözünüz aydın sağ saglim kucağınıza aldığınız gunleride görürsünüz inşallahSelam kızlar , biraz önce miniğimin kalp atışını duydum çok şükürAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?