- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.121
Bende akşam vericem inşallah güzel haberler yazarız burayaSüphan Allah ... Çok sevindim
Benim de 28 Aralık. Bugün 8. Günüm çift embriyo. Gidiyorum o zaman akşam iş çıkışı teste dua edin ne olur kızlar 3 senedir uğraşıyoruz
Yaaaaaaa ne güzelSelam kızlar , biraz önce miniğimin kalp atışını duydum çok şükürAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallah.
Maşallah.. size sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun..Selam kızlar , biraz önce miniğimin kalp atışını duydum çok şükürAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallah.
Ah canım hayırlı olsun isteyen herkese bizde içimde rabbim bu duyguları yaşatsın inşallahSelam kızlar , biraz önce miniğimin kalp atışını duydum çok şükürAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallah.
Valla burada ezan okunuyor. Allah'ın izni ile hepimiz patır patır sağlıkla gebe kalalım inşallah. Bende karar verdim akşam 17:00' da işten çıkıp gideceğim. 7 gibi çıkar bence sonucum :)Ay denedim idrar coook silik bı çizgi çıktı resmi ekleyemedim bencede verelim ya
Ederim tabii,bizler anlarız birbirimizin halinden panik,merak,heyecan hepsi karıştı sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberini bende akşamüstü idrar testi yapıcam hadi bakalım bugün herşey pozitif olsun hepimizeSüphan Allah ... Çok sevindim
Benim de 28 Aralık. Bugün 8. Günüm çift embriyo. Gidiyorum o zaman akşam iş çıkışı teste dua edin ne olur kızlar 3 senedir uğraşıyoruz
Kaçıncı gün bugün siizn amaaan kalkın gidelim varsa seviniriz topluca. İnşallah vardır.Yaa ben de sabah kalktım kan vermeye gitmekten vazgeçtim.. perşembe ya da cuma giderim.. cesaret edemiyorum bi türlü..
Benim OPU sonrası ilk reglim normal zamnında oldu, 2. reglim 17 gün gecikti. Olabiliyor şimdiden bilginiz olsun. Sonra benim gibi şaşkaloz ollursunuz .Amin canım hayırlısıyla regl olsam mutlu olacağımYarın olmam lazım Opu sonrası 15. gün.
Sen nasılsın regl oldun mu?
Amin amin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeValla burada ezan okunuyor. Allah'ın izni ile hepimiz patır patır sağlıkla gebe kalalım inşallah. Bende karar verdim akşam 17:00' da işten çıkıp gideceğim. 7 gibi çıkar bence sonucum :)
ikinci testiniz ne zaman ? ay ben neden bu kadar heyecan yaptımCanım 28 aralık transfer günüm işte ikimizin aynı sanırım günü23 çıktığında 6.günümdü işte inşallah artmıştır 1 embriyo transfer edildi ben bugün eczaneden idrar testide alacağım sen yaptınmı idrar testi?
Sizinle aynı 28 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer oldu.. 8. Günüm bugün ama doktor bana test tarihi olarak 10 Ocak dedi..az önce aradım dayanamıyorum test yaptırmak istiyorum dedim, en azından 10. Günü bekleyin dedi.. beklemeye çalışacağım bakalımKaçıncı gün bugün siizn amaaan kalkın gidelim varsa seviniriz topluca. İnşallah vardır.
Yazalım inşallah buradan , iyiki gaza geldik diyelim.Amin amin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizebizim biraz daha geç olur esim gelince gideriz ,değişik duygular içindeyim
Şu anda erken gebelikte görünen bir şeyler var mı ?Sizinle aynı 28 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer oldu.. 8. Günüm bugün ama doktor bana test tarihi olarak 10 Ocak dedi..az önce aradım dayanamıyorum test yaptırmak istiyorum dedim, en azından 10. Günü bekleyin dedi.. beklemeye çalışacağım bakalımzaten durmadan erken gebelik testi yapıyorum..
Bence yine de bi en azından idrar testi yapYok kızlar test vermedim teste yok evde ta 31 Aralık cuma günü test verdim değer sadece 2 çıktı doktor bırak ilaçları dedi bende bıraktım daha adet olmayı bekliyorum hiç bir belirtim de tok ne adetten ne hamilelikten umudum da yok açıkcası
Benimde oyleSurekli kasiklarimda batmalar oldu ve tam yerlesme kanamasinin olmasi gerektigi zamanda kahverengi lekelenmem oldu. Yerlesme kanamasi 6 ve 12. gunler arasinda olurmus benimki 6. gun basladi 9. gune kadar minik minik sürdü.
Aynı gün transferimiz benimde 5. Gün size neden 12 . Gün test vermenizi söyledi doktorunuz aceba,zor bekleniyor zatenSizinle aynı 28 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer oldu.. 8. Günüm bugün ama doktor bana test tarihi olarak 10 Ocak dedi..az önce aradım dayanamıyorum test yaptırmak istiyorum dedim, en azından 10. Günü bekleyin dedi.. beklemeye çalışacağım bakalımzaten durmadan erken gebelik testi yapıyorum..
Deger dusuk cikar tribe girerim diye gitmiyorn icim icimi yiyo kahvr lekelenmem var dinleniyorm28 ARALIK TRANSFERLERİ, kalkın test vermeye gidelim yahu kalbime inecek ? Kimse denemedi mi ya kan ya idrar.
İnşallah çok güzel değerler yazarız ,ilk negatifte çok üzülmüştümYazalım inşallah buradan , iyiki gaza geldik diyelim.
kaçıncı gün başladı lekelenmeniz ve ne zamandır sürüyor ? benim 6. günde 2 seferde oldu sonra olmadıDeger dusuk cikar tribe girerim diye gitmiyorn icim icimi yiyo kahvr lekelenmem var dinleniyorm
Kaçıncı gün 2 çıktı e belki geç tutunmuştur . hem 2 nasıl çıkabiliyor benim yıllarıdr olmadığında hep 0 çıktıBence yine de bi en azından idrar testi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?