• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Günaydın hanımlar liste düzenlemesi için güzel haberlerşnizi bekliyorum listemiz hamilerle dolsun inşallah sizin hamişliğinizin uğuru bizlere de bulaşsın inşallah demi kızlar @Dfn1903 Z Zecmel Katre_g Katre_g @akyaa Nil Gunes Nil Gunes @akyaa H hasretim0601 Z Zeynepkur @Duru_ sude CevikKiz CevikKiz 💖💖💖💖🥰🥰🥰🥰😇😇😇🌹🌹🌹
Selam canım inş inş 🙏🏻 benim farklı sorunlar da çıktı. Eşimde birkaç ay önceki test sonucunda clde 13 mio toplamda 45 mio olan sperm sayısı, transfer günü verilen spermde toplamda 20 binmiş. Test tekrarlayacağız. Sonuç aynı çıkarsa eşimde ağır oligospermi var demek oluyor. Doktor ilk sonuçlarımızla doğal yoldan imkansız değil gebelik demişti ama son sonuçlarımıza göre tek seçenek tüp bebek olarak kalıyor. Biz tüp bebeğe her türlü devam edecektik ama doğal yoldan şansımız olduğunu bilmek rahatlatıyordu yine de. Bende yumurta rezervi azlığı eşimde de ağır oligospermiyle devam ediyoruz yola bakalım.

Sen napacaksın hemen başlayacak mısın yeni tedaviye? Z Zecmel Nil Gunes Nil Gunes CevikKiz CevikKiz H hasretim0601 Z Zeynepkur kızlar sizler ne zaman planlıyoruisunuz yeni tedavileri?

kaçıncı gün başladı lekelenmeniz ve ne zamandır sürüyor ? benim 6. günde 2 seferde oldu sonra olmadı
6. Gunumde basladi yani cok degil ama minik minik damla seklinde gunluk ped koydum o sekilde takip ediyorum dun 7. Gunumdu yine oldu bugun 8. Gunum azaldi biraz ama tamamen kesilmedi

efsunn210102 efsunn210102 canım senin gebeliğinde sıkıntı yok di mi? Takip edemedim topici de. Gözün aydın olsun tekrardan 🤗😍
Çok şükür şuanlık bir proglem yok gözüküyor canım muayaneye gitmedim daha darısı sizlere inşallah sağ sağlim evlatlarınız olsun.

Bence yine de bi en azından idrar testi yap
Negatif çıkar canım adet beklicem yapmak istemiyorum
Selam canım inş inş 🙏🏻 benim farklı sorunlar da çıktı. Eşimde birkaç ay önceki test sonucunda clde 13 mio toplamda 45 mio olan sperm sayısı, transfer günü verilen spermde toplamda 20 binmiş. Test tekrarlayacağız. Sonuç aynı çıkarsa eşimde ağır oligospermi var demek oluyor. Doktor ilk sonuçlarımızla doğal yoldan imkansız değil gebelik demişti ama son sonuçlarımıza göre tek seçenek tüp bebek olarak kalıyor. Biz tüp bebeğe her türlü devam edecektik ama doğal yoldan şansımız olduğunu bilmek rahatlatıyordu yine de. Bende yumurta rezervi azlığı eşimde de ağır oligospermiyle devam ediyoruz yola bakalım.

Sen napacaksın hemen başlayacak mısın yeni tedaviye? Z Zecmel Nil Gunes Nil Gunes CevikKiz CevikKiz H hasretim0601 Z Zeynepkur kızlar sizler ne zaman planlıyoruisunuz yeni tedavileri?
Evet canım ben bunda deneyip başka merkez bakmak istiyorum hazır kaptırmışken kendimi hiç durmim yoksa bir daha kalkamam nasibimiz de ne varsa o tabiki ama bizde yola devam bakalım hayırlısı Allah'tan 🥰🥰🥰🥰

Benim dondurulmuş 2tane var ama ne zaman olacak belli değil bi tane yumurta ve bi tane sperme bağlı herşey

Ben evde 2 tane normal test 1 tane erken test yaptım biri boş biri kurutma çizgili erkende boş çıktı ona sebep adet beklemedindeyim canısı Z Zecmel 🥰🌹

Back