- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.141
deme deme öyleli şeyler. Çok kez gördük malesef negatif sonuçları. İnşallah yeni yıl ugur getirsinİnşallah çok güzel değerler yazarız ,ilk negatifte çok üzülmüştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deme deme öyleli şeyler. Çok kez gördük malesef negatif sonuçları. İnşallah yeni yıl ugur getirsinİnşallah çok güzel değerler yazarız ,ilk negatifte çok üzülmüştüm
Doktora göre beklemeye ne var ? Burada ana olacağız diye kalp krizi geçiriyoruz nerdeyseValla ben de yapmadim idrar testi. Normalde 9. gun bile kan da cikarken doktor 14. gun test olmami istedi ve ben de o gunu bekledim. Acikcasi her iki sonucta suan tedirgin ediyor beni
Selam kızlar , biraz önce miniğimin kalp atışını duydum çok şükür Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallah.
Amin canım hepimiz inşallahGözünüz aydın sağ saglim kucağınıza aldığınız gunleride görürsünüz inşallah
Selam canım inş inş benim farklı sorunlar da çıktı. Eşimde birkaç ay önceki test sonucunda clde 13 mio toplamda 45 mio olan sperm sayısı, transfer günü verilen spermde toplamda 20 binmiş. Test tekrarlayacağız. Sonuç aynı çıkarsa eşimde ağır oligospermi var demek oluyor. Doktor ilk sonuçlarımızla doğal yoldan imkansız değil gebelik demişti ama son sonuçlarımıza göre tek seçenek tüp bebek olarak kalıyor. Biz tüp bebeğe her türlü devam edecektik ama doğal yoldan şansımız olduğunu bilmek rahatlatıyordu yine de. Bende yumurta rezervi azlığı eşimde de ağır oligospermiyle devam ediyoruz yola bakalım.
BU ilacı 5 gün kullandırdı baan transferden sonra uzun süreli ilaç değil buMerhabalar prednol 16 mg kullanıyorum acaba kaç haftaya kadar devam ettiniz
6. Gunumde basladi yani cok degil ama minik minik damla seklinde gunluk ped koydum o sekilde takip ediyorum dun 7. Gunumdu yine oldu bugun 8. Gunum azaldi biraz ama tamamen kesilmedikaçıncı gün başladı lekelenmeniz ve ne zamandır sürüyor ? benim 6. günde 2 seferde oldu sonra olmadı
Kaç haftada duydun canım gözün aydın.Selam kızlar , biraz önce miniğimin kalp atışını duydum çok şükür Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallah.
En hayırlı zamanda darısı başına olsun insallah canımYaaaaaaa ne güzel
Çok şükür şuanlık bir proglem yok gözüküyor canım muayaneye gitmedim daha darısı sizlere inşallah sağ sağlim evlatlarınız olsun.efsunn210102 canım senin gebeliğinde sıkıntı yok di mi? Takip edemedim topici de. Gözün aydın olsun tekrardan
Çok teşekkür ederim canım, çok şükür Doktor 6+4 dedi canım.Kaç haftada duydun canım gözün aydın.
Negatif çıkar canım adet beklicem yapmak istemiyorumBence yine de bi en azından idrar testi yap
Evet canım ben bunda deneyip başka merkez bakmak istiyorum hazır kaptırmışken kendimi hiç durmim yoksa bir daha kalkamam nasibimiz de ne varsa o tabiki ama bizde yola devam bakalım hayırlısı Allah'tanSelam canım inş inş benim farklı sorunlar da çıktı. Eşimde birkaç ay önceki test sonucunda clde 13 mio toplamda 45 mio olan sperm sayısı, transfer günü verilen spermde toplamda 20 binmiş. Test tekrarlayacağız. Sonuç aynı çıkarsa eşimde ağır oligospermi var demek oluyor. Doktor ilk sonuçlarımızla doğal yoldan imkansız değil gebelik demişti ama son sonuçlarımıza göre tek seçenek tüp bebek olarak kalıyor. Biz tüp bebeğe her türlü devam edecektik ama doğal yoldan şansımız olduğunu bilmek rahatlatıyordu yine de. Bende yumurta rezervi azlığı eşimde de ağır oligospermiyle devam ediyoruz yola bakalım.
Sen napacaksın hemen başlayacak mısın yeni tedaviye? Z Zecmel Nil Gunes CevikKiz H hasretim0601 Z Zeynepkur kızlar sizler ne zaman planlıyoruisunuz yeni tedavileri?
Ayyýyyy çok çok çok amin olsunEn hayırlı zamanda darısı başına olsun insallah canım
Amin canım insallah, Allah hepimize nasip etsin insallahMaşallah.. size sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun..
Rabbim hayırlı ve güzel son olmasını nasip etsin sağlıklı şekilde alın kucağınıza inşallahAmin canım insallah, Allah hepimize nasip etsin insallah
Ben hala kullaniyorum ama katil hücre yüzünden sanırımBU ilacı 5 gün kullandırdı baan transferden sonra uzun süreli ilaç değil bu
Benim dondurulmuş 2tane var ama ne zaman olacak belli değil bi tane yumurta ve bi tane sperme bağlı herşeySelam canım inş inş benim farklı sorunlar da çıktı. Eşimde birkaç ay önceki test sonucunda clde 13 mio toplamda 45 mio olan sperm sayısı, transfer günü verilen spermde toplamda 20 binmiş. Test tekrarlayacağız. Sonuç aynı çıkarsa eşimde ağır oligospermi var demek oluyor. Doktor ilk sonuçlarımızla doğal yoldan imkansız değil gebelik demişti ama son sonuçlarımıza göre tek seçenek tüp bebek olarak kalıyor. Biz tüp bebeğe her türlü devam edecektik ama doğal yoldan şansımız olduğunu bilmek rahatlatıyordu yine de. Bende yumurta rezervi azlığı eşimde de ağır oligospermiyle devam ediyoruz yola bakalım.
Sen napacaksın hemen başlayacak mısın yeni tedaviye? Z Zecmel Nil Gunes CevikKiz H hasretim0601 Z Zeynepkur kızlar sizler ne zaman planlıyoruisunuz yeni tedavileri?
Aslında yoktu.. ama bu sabah sanki silik bi çizgi var gibi ama hayal mi görüyorum diye kendimi sorguluyorum..Şu anda erken gebelikte görünen bir şeyler var mı ?
Ay vallahi bilmiyorum.. hatt 10 Ocak 13. Gün oluyor.. ama bekleyeceğim mecbur napimAynı gün transferimiz benimde 5. Gün size neden 12 . Gün test vermenizi söyledi doktorunuz aceba,zor bekleniyor zaten