• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ay denedim idrar coook silik bı çizgi çıktı resmi ekleyemedim bencede verelim ya 😃
Valla burada ezan okunuyor. Allah'ın izni ile hepimiz patır patır sağlıkla gebe kalalım inşallah. Bende karar verdim akşam 17:00' da işten çıkıp gideceğim. 7 gibi çıkar bence sonucum :)

Süphan Allah ... Çok sevindim

Benim de 28 Aralık. Bugün 8. Günüm çift embriyo. Gidiyorum o zaman akşam iş çıkışı teste dua edin ne olur kızlar 3 senedir uğraşıyoruz :KK43:
Ederim tabii,bizler anlarız birbirimizin halinden panik,merak,heyecan hepsi karıştı sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberini bende akşamüstü idrar testi yapıcam hadi bakalım bugün herşey pozitif olsun hepimize❤️

Valla burada ezan okunuyor. Allah'ın izni ile hepimiz patır patır sağlıkla gebe kalalım inşallah. Bende karar verdim akşam 17:00' da işten çıkıp gideceğim. 7 gibi çıkar bence sonucum :)
Amin amin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🤲bizim biraz daha geç olur esim gelince gideriz ,değişik duygular içindeyim

Kaçıncı gün bugün siizn amaaan kalkın gidelim varsa seviniriz topluca. İnşallah vardır.
Sizinle aynı 28 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer oldu.. 8. Günüm bugün ama doktor bana test tarihi olarak 10 Ocak dedi..az önce aradım dayanamıyorum test yaptırmak istiyorum dedim, en azından 10. Günü bekleyin dedi.. beklemeye çalışacağım bakalım😊🤗 zaten durmadan erken gebelik testi yapıyorum..

Sizinle aynı 28 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer oldu.. 8. Günüm bugün ama doktor bana test tarihi olarak 10 Ocak dedi..az önce aradım dayanamıyorum test yaptırmak istiyorum dedim, en azından 10. Günü bekleyin dedi.. beklemeye çalışacağım bakalım😊🤗 zaten durmadan erken gebelik testi yapıyorum..
Şu anda erken gebelikte görünen bir şeyler var mı ?

Yok kızlar test vermedim teste yok evde ta 31 Aralık cuma günü test verdim değer sadece 2 çıktı doktor bırak ilaçları dedi bende bıraktım daha adet olmayı bekliyorum hiç bir belirtim de tok ne adetten ne hamilelikten umudum da yok açıkcası 🤣🤣🤣🤣🤣
Bence yine de bi en azından idrar testi yap

Aynı gün transferimiz benimde 5. Gün size neden 12 . Gün test vermenizi söyledi doktorunuz aceba,zor bekleniyor zaten 😄

Back