- 6 Mayıs 2021
- 146
- 191
- 53
- 32
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.081
2. Gün bugün canım evde dinleniyosun dimiBilmiyorum nasıl gittiğini çok güzel şuan da kaptırmadan kendimi günleri geçirmeye çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Gün bugün canım evde dinleniyosun dimiBilmiyorum nasıl gittiğini çok güzel şuan da kaptırmadan kendimi günleri geçirmeye çalışıyorum
Bende öyleydim uyurken dönemiyodum bile eczaneden aldım 49 lira fiyatı. Bi kaö eczane gezdim yoktu en son depodan istediler. Dün kullanmaya başladım gece çok rahat uyudumBen gece sürekli uykumdan uyandım ağrılardan eczaneden mi aldiniz
hadi hakkında hayırlısı olsun.. güzel haberlerle gel inşBugün 9.gunum kizlar kan verdim bekliyorum yarım saate çıkar dua edin olur mu
Çok sağolun ya bende alıyım bukadar çok agriyabilir çünküBende öyleydim uyurken dönemiyodum bile eczaneden aldım 49 lira fiyatı. Bi kaö eczane gezdim yoktu en son depodan istediler. Dün kullanmaya başladım gece çok rahat uyudum
Yaa ben de sabah kalktım kan vermeye gitmekten vazgeçtim.. perşembe ya da cuma giderim.. cesaret edemiyorum bi türlü..Ben Perşembe akşam vermeue karar verdim. Mutlaka yazın sonucunuz olumlu olsun inşallah
Günaydın canısı neşem bol olsunGünaydınnn
Amin canım hayırlısıyla regl olsam mutlu olacağım Yarın olmam lazım Opu sonrası 15. gün.Günaydın canısı neşem bol olsun
Yok valla olmadım hala ne gelen var ne giden normal olsa derim hamilemiyim acaba ama malum durumlarAmin canım hayırlısıyla regl olsam mutlu olacağım Yarın olmam lazım Opu sonrası 15. gün.
Sen nasılsın regl oldun mu?
Canım 28 aralık transfer günüm işte ikimizin aynı sanırım günü23 çıktığında 6.günümdü işte inşallah artmıştır1 embriyo transfer edildi ben bugün eczaneden idrar testide alacağım sen yaptınmı idrar testi?Kaçıncı gününüz ve kaç embriyo ? İnşallah katlanır
Ya normal şartlarda regl öncesi bekleyiş ne sıkıntılı, hiç sevmiyordum belirtiler aramayı. Son günler iş bile yapmıyordum hamileysem dursun diye.Yok valla olmadım hala ne gelen var ne giden normal olsa derim hamilemiyim acaba ama malum durumlar
Evet bugunu de yatarak geçiricem senin yarın kaçta transferin2. Gün bugün canım evde dinleniyosun dimi
Şuan adet olacak belirtisi yok resmen bende çok acayip bişey yaaaa kan testi vermesem hamileyim diye umut edeceğim resmen Allah'ım sen benim aklıma mukayet ol lütfenYa normal şartlarda regl öncesi bekleyiş ne sıkıntılı, hiç sevmiyordum belirtiler aramayı. Son günler iş bile yapmıyordum hamileysem dursun diye.
1 seferinde de tam bu tedaviye başlayacağım sıra yani, baya ağır kaldırdım o ay meğerse hamileymişim Sonrasında ne sebepten bilmiyorum kimyasal gebelik yaşadım.
Neyse tedavinin akışına bırakmak kendini, büyük bir nimet. Boşuna beklemek daha zor.
O günler de gelecek, bazen sayfalarda eski tüp bebek sayfalarına bakıyorum 3-5 senelik. Negatifi görmüş nice insan, bıkmış çok kadının hamile günlüğünün tamamlandığını gördüm. Hepsi anne şu an. Bizim de olacağımız günler yakın ben inanıyorum.Şuan adet olacak belirtisi yok resmen bende çok acayip bişey yaaaa kan testi vermesem hamileyim diye umut edeceğim resmen Allah'ım sen benim aklıma mukayet ol lütfen
Benim öyleydi e2 değeri yumurta sayısı ve kalitesiyle doğru orantılı aslında çok takılma ona amaKızlar selamlar yine bi soruyla geldimm E2 değerim 1800 civarı çıkmış; progresteron 1.15 cuma günü yumurta toplama olacak nasıl sizce? E2 fazla yüksek geldi burada okuduklarımdan
İnşallah canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Amin gülüm amin Rabbim bizlere de nasip etsin o duyguyu yatmayıO günler de gelecek, bazen sayfalarda eski tüp bebek sayfalarına bakıyorum 3-5 senelik. Negatifi görmüş nice insan, bıkmış çok kadının hamile günlüğünün tamamlandığını gördüm. Hepsi anne şu an. Bizim de olacağımız günler yakın ben inanıyorum.
Hadi güzel sonuçlarını bekliyoruz canimBugün 9.gunum kizlar kan verdim bekliyorum yarım saate çıkar dua edin olur mu