- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.061
28 ARALIK TRANSFERLERİ, kalkın test vermeye gidelim yahu kalbime inecek ? Kimse denemedi mi ya kan ya idrar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemedim canım doktor öyle istedi bende kizimdada pozitif kan haberini 8 ocakta almıştım o yüzden aynı güne denk gelince tamam dedim daha önce yaptırmak da istemedimSizin kan testi neden geç ? Doktorlar 9-10 gün sonra istiyor normalde ama
Benim de ilki kimyasal olmuştu. Arkasından dondurulmuşla hamile kalmıştım Rabbim sana da nasip etsin inşallah canımBenimde 2tane 3.gün dondurulmuş var adet olup bittiğinde doktor çağırdı bi sonraki transferi konuşmak için. Artık ne olur bilmiyorum tüp bebekte bile kimyasal gebelik oldu
Yaa ne güzel sayımız artıyor inşallah hepimiz pozitifi görürüz benimde sol taraf ağırlıklı kasık batmalarım var benim ilki kimyasaldı ondada hep sol taraftaydı evde test yapmayı düşünüyomusun ben bukez yapmıcam gecenkinde 7.gün silik gördüm ama sevinemedimben de 30 aralıkta transfer oldum sadece kasık ağrım var biraz
Valla ben de yapmadim idrar testi. Normalde 9. gun bile kan da cikarken doktor 14. gun test olmami istedi ve ben de o gunu bekledim. Acikcasi her iki sonucta suan tedirgin ediyor beniBenim yarın akşam testim. Ay çok heyecanlı . Hiç idrar testi yapmadım korkumdan
Benim normalde de hep kimyasal ya da dış gebelik oluyor inşallah tutunur bir sonrakindeBenim de ilki kimyasal olmuştu. Arkasından dondurulmuşla hamile kalmıştım Rabbim sana da nasip etsin inşallah canım
İnşallah canım çok isterim dileğinin gerçekleşmesiniBenim normalde de hep kimyasal ya da dış gebelik oluyor inşallah tutunur bir sonrakinde
Dualarım seninle o en güzel sesi duy gelGünaydın kızlar. Birazdan kalp atışı için doktora gidicem, çok heyecanlıyım. Daha önce kötü bir tecrübem var, Dua edin benim için.
Hadi bismillah dualarım seninle sakin ol güzel olsun her seyBugün 9.gunum kizlar kan verdim bekliyorum yarım saate çıkar dua edin olur mu
Ya e nabizdan bakıyorum ama sonuç çıkınca mi düşecek kayıt gozukmuyorHadi bismillah dualarım seninle sakin ol güzel olsun her sey
Bilmiyorum nasıl gittiğini çok güzel şuan da kaptırmadan kendimi günleri geçirmeye çalışıyorumAylis16 canıım nasıl gidiyo
Öyle olur eğer çıkmazsa ara hemenYa e nabizdan bakıyorum ama sonuç çıkınca mi düşecek kayıt gozukmuyor
Ay denedim idrar coook silik bı çizgi çıktı resmi ekleyemedim bencede verelim ya28 ARALIK TRANSFERLERİ, kalkın test vermeye gidelim yahu kalbime inecek ? Kimse denemedi mi ya kan ya idrar.
İnşallah coook güzel değer çıkar inşallahBugün 9.gunum kizlar kan verdim bekliyorum yarım saate çıkar dua edin olur mu
Ben gece sürekli uykumdan uyandım ağrılardan eczaneden mi aldinizKızlar günaydın, progestan igneden dolayı agrılarım vardı biliyosunuz :) hemşire arnica jel kullanmamı söyledi agrılarım baya azaldı