- 23 Ocak 2021
- 1.027
- 859
- 73
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.741
Erkeninden aldim keske 5 liralik alsaymisimBen erken testlerle hiç yapmadım. 5 liralık testlerle 8. günüm yapmaya başlıyordum. O zamanlar görmüştüm. Pahalıya gerek yok onlarda iş görüyor.
Aynı yerde yaptirdim canımAynı yerde aynı saatte yaptırmalısınız
canım panikleme 6 ve 7. gün oldu kırmızıya dönmüyorsa sorun yok. kan sulandırıcıyı kes dedi bana da kestim o günden beri yapmıyorum dua et ve 8. gün idrar testi yap :)Kızlar benim lekelenme devam ediyor. Enox kan sulandırıcı iğneni kes dedi. Normal bi sabah çok azdı şimdi artmış. Korkuyorum. Lütfen gören duyan varsa yazsın. 6. Günüm tarnsfer 5. Gün embriyosu
Peki bu progestan iğneyi kullanıyo musun canımBenimde ilkti sıkışık olduğun için onun ağrısı oluyor onun dışında bir ağrı yok full gaz
benim de 10. Günüm bugün. 7den sonra alışıyorsunPeki bu progestan iğneyi kullanıyo musun canım3. Günüm bugün çok kötü
Kaçıncı gün embriyosu acabaAminncuma gecesi idrarda silik çizgi gördüm yani transferden sonra 7. Gün oluyo. 8. Gün sabahta(cumartesi) kan verdim 88 çıktı bugün de 205 işte
Kullanıyorum sıkıntısını görmedim canım yavas yavas yap sonra da ovalaPeki bu progestan iğneyi kullanıyo musun canım3. Günüm bugün çok kötü
Evet devlette tedavi görüyorum ben hem eşim hemde benim için sebepsiz infertelite yazıyordu kağıtta yaşım 25 evet 5 yıllık evlilik 3 aşılama sonrası tüp bebek rapor oluyorİnşallah bu sefer her şey gönlünüzce olurSiz devletten rapor mu çıkarttınız erkek infertilitesi mi var ben sizi özelde yaptırdınız sanmıştım.Yaşınız küçük diye hatırlıyorum devlet 5 yıllık evlilik mi karşılıyordu üç aşılama mı öyle bir şey miydi prosedür?
Canım peki krem felan bişey kullanıyo musun.
benim de 10. Günüm bugün. 7den sonra alışıyorsun
İnşallah gönlünüze göre olur her şeyEvet devlette tedavi görüyorum ben hem eşim hemde benim için sebepsiz infertelite yazıyordu kağıtta yaşım 25 evet 5 yıllık evlilik 3 aşılama sonrası tüp bebek rapor oluyor
Kalçadan oluyorum canım valla mahvoldum 3 günde.. devamını düşünemiyorumKullanıyorum sıkıntısını görmedim canım yavas yavas yap sonra da ovalakalçadan mı oluyorsun yoksa sen
Amin Rabbim herkesin hakkında güzel yollar lütfetsin inşallah kimseyi çaresiz bırakmasın hamd olsun bu günümeİnşallah gönlünüze göre olur her şey
Benim iki kalçamda kafam kadar mosmor oldu oda ne kiKalçadan oluyorum canım valla mahvoldum 3 günde.. devamını düşünemiyorum
Yaa kıyamam vuran kişiyi uyar bence böyle olmaz ki hep kullanacaksınKalçadan oluyorum canım valla mahvoldum 3 günde.. devamını düşünemiyorum
Benimde ilk transferim bugün 4.gün. Göğüs ağrılarım kasılmalarım şiş hissim yeni geçti opudan beri olan.İnşallah önce siz güzel haber verirsiniz sonra benbenim ilk tramsferim çok heycanlıyım.. agrı oldu mu canım hiç
11. Gün mü güzel canım 2 günde bir artış önemli hayırlı olsunkızlar bugün kan verdim 116 çıktı düşük mü nasıl*?
aynen 11. gün ya 2 embriyo olunca değer düşük gibi geldi bana :)11. Gün mü güzel canım 2 günde bir artış önemli hayırlı olsun
Çok saol canım biraz olsun rahatladım bugün neden böyle oldum bilmiyorum sabahtan beri hiç pozitif olamadım hormonlardan heraldeHiç moral bozmayın kramplar ağrılar vsler hepsi ilaçtanmış hemşire öyle dedi bana. Yerleşme kanaması olduysa bile ben farketmedim o konuda birşey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?