- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 23
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.761
ben 6. gündü sanırım ishal oldum. kabızlık sorunum yoktu ama niye ishal olduğumu anlayamadım bir gün sürdü sadece belirti olabilir mi bilmem :)Arkadaşlar ben transfer gününden beri kabızlık çekiyordum(7.günüme giriyoruz),az önce baya kötü ishal başladıishal yaşayan varmı hiç?
Hayir kullanmiyorum. Ben merdiven bile çıkamiyordum. Alıştım bayagi. Aksamlari esim masaj yapiyor kolonyayla. Igneden sonra 5 dk iyice bastır sonra da ovala igne yerini. Suanda da agrisi var tabiki ama ilk günlerdeki gibi degil canımCanım peki krem felan bişey kullanıyo musunoturamıyorum kalkamıyorum inşallah alışırım
Tek tutmuş olabilir boşverin sağlıklı olsun artış daha önemli eğer 3 kat falan artarsa ikiz.aynen 11. gün ya 2 embriyo olunca değer düşük gibi geldi bana :)
Sancın agrın oldumu hıc.. Ben dun aksam cok sancım ve agrım vardı gece cok kotuydum.. Neysekı bugun cok olmadı ama ilk defa boyle Bır sancı yasadım...Bende adet oldum kızlar Çarşamba çapaya görüşmeye gidicem nasipse sonrada ordan başka merkeze ön bilgi almaya
Benim de bi gün iahal oldu canım inş iyiye işarettirben 6. gündü sanırım ishal oldum. kabızlık sorunum yoktu ama niye ishal olduğumu anlayamadım bir gün sürdü sadece belirti olabilir mi bilmem :)
Benim iki kalçamda kafam kadar mosmor oldu oda ne kigözün korkmasın ama geçer bunlar tatlı acı
Buguün bende bi kolonya ile masaj deniyim canım bakalım inşallah bende de işe yararHayir kullanmiyorum. Ben merdiven bile çıkamiyordum. Alıştım bayagi. Aksamlari esim masaj yapiyor kolonyayla. Igneden sonra 5 dk iyice bastır sonra da ovala igne yerini. Suanda da agrisi var tabiki ama ilk günlerdeki gibi degil canım
Ay benim o adet sancısı çeken ama bilemiyorum.. tutmadı heralde ondan diyorummerhaba mesajlari okudum adet sancısı çeken biri vardi bende adet sancısı cekiyordm ama pozitif cikti değerimde cok yüksek hatta doktora sordum adet dönemin cok normal gebelik belirtileri korkma dedi sende içini rahat tut insallah ilk belirtisi kendini sana gösteriyor bebisin:)
Canım sıcak su torbası koymayı dene ben dün yaptım faydasını gördüm yumuşatıyo sertliği dağıtıyoBuguün bende bi kolonya ile masaj deniyim canım bakalım inşallah bende de işe yarar
Yaaaa okuduğum en rahatlatıcı mesajdı.... Allah da sizi ferahlatsın. O zaman Allah'ın izni ile yarın da kırmızıya vs. Dönmez ise öbür gün test yapabilirim . Sizin öyle mi oldu ?canım panikleme 6 ve 7. gün oldu kırmızıya dönmüyorsa sorun yok. kan sulandırıcıyı kes dedi bana da kestim o günden beri yapmıyorum dua et ve 8. gün idrar testi yap :)
2. Sorum neden iğneyi kesiyoruz acaba ? Ne etkisi olur ki?canım panikleme 6 ve 7. gün oldu kırmızıya dönmüyorsa sorun yok. kan sulandırıcıyı kes dedi bana da kestim o günden beri yapmıyorum dua et ve 8. gün idrar testi yap :)
Taze transfer mi olmuştunuzBenimde ilk transferim bugün 4.gün. Göğüs ağrılarım kasılmalarım şiş hissim yeni geçti opudan beri olan.
Devlette ki kaçıncı gün embriyosu. Sen neden tüp bebek yaptırmıştın. Sebebi neydi özel olmazsa.Amin inşallah
Ayyyy evet şükür ben korkuyordum çok beklerim olmaz uzun sürer diye tamda budün adet günüm dü hiç geçmedi desem yeridir hatta normalde devlette tedavi oluyorum 1 embriyom kaldı orada ya onu transfer yaptıracağım yada bahçeci ve GOP tüp bebek merkezi düşünüyorum biraz karışık ama öncelik bakalım devlet bu sefer nasıl ilgi gösterecek neler yapacak
Bende ishal olmuştum. Kabız olmamıştım çok şükür. İshal de bir gün sürdü. Bunlar normal olan şeyler.Arkadaşlar ben transfer gününden beri kabızlık çekiyordum(7.günüme giriyoruz),az önce baya kötü ishal başladıishal yaşayan varmı hiç?
Şimdi sıcak suyla banyo yapmayın diyorlar. O yüzden bu bana soru işareti bırakıyor.Canım sıcak su torbası koymayı dene ben dün yaptım faydasını gördüm yumuşatıyo sertliği dağıtıyo
Sancim hic gecmediki, ilk gunden taa ultrasona kadar. Her an adet bu sefer oldum die tualete kosdum.Adet sancısı gibi ağrınız oldu mu hiç bu süreçte? Benim de transferin 6. Günü ama bildiğiniz adet sancısı gibi sancım var.. tutmadı mı acaba?
Iyiyim simdilik cok sukur, asiri bulantim vardi ya bi ara baya azaldi simdi, acikinca geliyo sadece. Bide kanama alanim var, dikkat et dedi doktor. Haftaya kontrolum var, bakalim insallah hersey yolundadir. Ilaclara devam ediyorum.AminKendini nasıl hissediyosun.bulanti, halsizlik agri falan belirtiler varmı
ben de görür görmez çok panik olmuştum sizi anlıyorum ama panik yok :) yani istersen bir yap etkilenmeyeceksen erken çünkü negatifte çıkabilir, benim çok silik çıkmıştı mesela :) yerleşme kanaması ise inşallah çıkar diyelim :)Yaaaa okuduğum en rahatlatıcı mesajdı.... Allah da sizi ferahlatsın. O zaman Allah'ın izni ile yarın da kırmızıya vs. Dönmez ise öbür gün test yapabilirim . Sizin öyle mi oldu ?
kan sulandırıcı iğne kanın pıhtılaşmadan dolaşmasını sağlıyor, kan akışını hızlandırıyor. lekelenme olunca kan akışı daha da hızlanmasın diye iğneyi kestiriyor. iğneyi kesince lekelenmen de kesilecek zaten2. Sorum neden iğneyi kesiyoruz acaba ? Ne etkisi olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?