2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Arkadaşlar ben transfer gününden beri kabızlık çekiyordum(7.günüme giriyoruz),az önce baya kötü ishal başladıishal yaşayan varmı hiç?
ben 6. gündü sanırım ishal oldum. kabızlık sorunum yoktu ama niye ishal olduğumu anlayamadım bir gün sürdü sadece belirti olabilir mi bilmem :)

Canım peki krem felan bişey kullanıyo musun oturamıyorum kalkamıyorum inşallah alışırım
Hayir kullanmiyorum. Ben merdiven bile çıkamiyordum. Alıştım bayagi. Aksamlari esim masaj yapiyor kolonyayla. Igneden sonra 5 dk iyice bastır sonra da ovala igne yerini. Suanda da agrisi var tabiki ama ilk günlerdeki gibi degil canım

Buguün bende bi kolonya ile masaj deniyim canım bakalım inşallah bende de işe yarar

Ay benim o adet sancısı çeken ama bilemiyorum.. tutmadı heralde ondan diyorum

canım panikleme 6 ve 7. gün oldu kırmızıya dönmüyorsa sorun yok. kan sulandırıcıyı kes dedi bana da kestim o günden beri yapmıyorum dua et ve 8. gün idrar testi yap :)
Yaaaa okuduğum en rahatlatıcı mesajdı.... Allah da sizi ferahlatsın. O zaman Allah'ın izni ile yarın da kırmızıya vs. Dönmez ise öbür gün test yapabilirim . Sizin öyle mi oldu ?

Devlette ki kaçıncı gün embriyosu. Sen neden tüp bebek yaptırmıştın. Sebebi neydi özel olmazsa.

Amin Kendini nasıl hissediyosun.bulanti, halsizlik agri falan belirtiler varmı
Iyiyim simdilik cok sukur, asiri bulantim vardi ya bi ara baya azaldi simdi, acikinca geliyo sadece. Bide kanama alanim var, dikkat et dedi doktor. Haftaya kontrolum var, bakalim insallah hersey yolundadir. Ilaclara devam ediyorum.

Yaaaa okuduğum en rahatlatıcı mesajdı.... Allah da sizi ferahlatsın. O zaman Allah'ın izni ile yarın da kırmızıya vs. Dönmez ise öbür gün test yapabilirim . Sizin öyle mi oldu ?
ben de görür görmez çok panik olmuştum sizi anlıyorum ama panik yok :) yani istersen bir yap etkilenmeyeceksen erken çünkü negatifte çıkabilir, benim çok silik çıkmıştı mesela :) yerleşme kanaması ise inşallah çıkar diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…