- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.781
Insallah sorun yoktur o zamanAynı yerde yaptirdim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah sorun yoktur o zamanAynı yerde yaptirdim canım
Kalçana iğne yerine koymanın zararının olcağını düşünmüyorum dışına bir bez örtü sarabilirsin öyle torbanın ısısı direk vurmaz ama sen bilirsin tabiki zararı olcağını düşünüyosanŞimdi sıcak suyla banyo yapmayın diyorlar. O yüzden bu bana soru işareti bırakıyor.
Sabah peçetemde kam vardı şimdi bişi yok ağrım sızımdaSancın agrın oldumu hıc.. Ben dun aksam cok sancım ve agrım vardı gece cok kotuydum.. Neysekı bugun cok olmadı ama ilk defa boyle Bır sancı yasadım...
Valla bizde okuduk okuduk yaşadık inşallah olunca pozitif olursun canımay siz yazarken okuyodum bu kadar tahmin etmemiştim ne kadar zormuş gerçekten.. tüp bebeğin en zor kısmı bu iğne sanırım
2.ci gün 5 senelik evliyim olmadı cocuğum doktorlar sebepsiz infertelite dedi 3 aşılama denedim olmadı bu tüp bebek te tutmadıDevlette ki kaçıncı gün embriyosu. Sen neden tüp bebek yaptırmıştın. Sebebi neydi özel olmazsa.
Çok geçmiş olsun hay Allah altüst olmuşsunuz ilaçlar değiştiriyor vücut sistemini tabi hormonlar değişiyor ama erken gebelik belirtisi diyenlerde var ishal için insallah öyle bir şeydir iyi haberler umarımKızlar son durumu bildiriyorum doktorumuzu aradık ishalde kan varsa ve çok şiddetliyse acile gidin dedi,şiddetli ama koyu olduğu için kan göremiyorum dedim neyse gittik acile kan arandı ve beta testi yapıldı acildeki dr çıkar sonuç dedi çoook heycanlandım 2 saate çıkıcak sonuç kızlar sizce doğru çıkar mı?erken gibi geldi bana ama
Amin canım inşallah tez zamanda hepimiz yaşarız pozitif duygusunuSabah peçetemde kam vardı şimdi bişi yok ağrım sızımda
Valla bizde okuduk okuduk yaşadık inşallah olunca pozitif olursun canım
2.ci gün 5 senelik evliyim olmadı cocuğum doktorlar sebepsiz infertelite dedi 3 aşılama denedim olmadı bu tüp bebek te tutmadı
Şimdi denedim baya işe yaradı sanki beze beze olmuştu sıcak su torbası üstüne masaj la dagıldı bezeCanım sıcak su torbası koymayı dene ben dün yaptım faydasını gördüm yumuşatıyo sertliği dağıtıyo
Evet 3.gün tek embriyoTaze transfer mi olmuştunuz
Ben hiç kasmadım normal hayatıma devam ediyorum ağır kaldırmıyorum ve mümkün oldukça uzanmıyorum yukarı tabii unutup uzandığım oluyor.Kızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz rutin hayatınıza devam ağır şeyler hariç diyorlar. Normal de sırt üstü dümdüz uzanamam ama zorluyorum kendimi. Bişey olmaz deseler bile insanın elinde değil ki yahuu
Ne güzel sevindim fayda görmene yağlı bir iğne olduğu için orda donuyo gibi oluyo sıcak uygulayınca dağılıyor birde iğneyi yaptırmadan ampulu avuc içinde ısıtırsan vururken cok canın acımıyoŞimdi denedim baya işe yaradı sanki beze beze olmuştu sıcak su torbası üstüne masaj la dagıldı beze
Çok geçmiş olsun bu iğneler ilaçlar dengeyi mahvediyor gerçekten benimde 2 akşamdır 1 saat falan midem ağrıyor yanma yapıyorKızlar son durumu bildiriyorum doktorumuzu aradık ishalde kan varsa ve çok şiddetliyse acile gidin dedi,şiddetli ama koyu olduğu için kan göremiyorum dedim neyse gittik acile kan arandı ve beta testi yapıldı acildeki dr çıkar sonuç dedi çoook heycanlandım 2 saate çıkıcak sonuç kızlar sizce doğru çıkar mı?erken gibi geldi bana ama
Ben ilk 3 gün ağır iş dışında yemeğimi yaptım bulaşığımı yıkadım mutfakta yukarı uzanmam gerektiğinde sandalyeye çıktım zorlanmadım kendimi çamaşırı uzanmayım diye evin içinde kurutmalığa astım 3gün yemek bulaşık dışında boş oldukça hep uzandım ekstra iş yapmadım evi bile bugün süpürdüm 4.günüm deyim ilk 3gün önemli dedi sonrasında motamot yatmak yok dedi doktorumKızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz rutin hayatınıza devam ağır şeyler hariç diyorlar. Normal de sırt üstü dümdüz uzanamam ama zorluyorum kendimi. Bişey olmaz deseler bile insanın elinde değil ki yahuu
Yarın iğne vurulurken bunu da deneyeceğim canım çok teşekkürler ❤Ne güzel sevindim fayda görmene yağlı bir iğne olduğu için orda donuyo gibi oluyo sıcak uygulayınca dağılıyor birde iğneyi yaptırmadan ampulu avuc içinde ısıtırsan vururken cok canın acımıyo
İlk 3-4 gün yattım ayaklarımı bazen yükseğe koyarak uzandım çoğunlukla. Evin içinde dolaştım tabiki yavaş yavaş. Fakat ev işi zaten yasak. Birsey kaldırmak indirmek yok. 5. Gün itibariyle dışarı da çıktım kısa süreli yürüdüm. Evde dolandım hep. Ufak işler yaptım çamaşır katlamak gibi ama asmadim. Uzun süre ayakta kalmıyorum hala. Yemek hala yapmıyorum. Atıştırmalık şeyler hazırlıyorum kısa süre ayakta kalarak. Özetle keyfi işleri yapıyorum canımın istediği şeyleri. Yapılması lazım diye iş yapmıyorum. Süpürge falan asla zaten. beslenmeye aşırı özen gösterdim. Ananas yedim bol bol. Avokado. Badem fındık tükettim bol bol. Balık ve kırmızı et tercih etmeye çalıştım. Kabız olmamak için kuru kayısı yedim gün içindeKızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz rutin hayatınıza devam ağır şeyler hariç diyorlar. Normal de sırt üstü dümdüz uzanamam ama zorluyorum kendimi. Bişey olmaz deseler bile insanın elinde değil ki yahuu
Ama transferden sonra ananas rahim kasılmalarını arttırdığı için normalde yasak.. daha fazla yemeyin isterseniz..İlk 3-4 gün yattım ayaklarımı bazen yükseğe koyarak uzandım çoğunlukla. Evin içinde dolaştım tabiki yavaş yavaş. Fakat ev işi zaten yasak. Birsey kaldırmak indirmek yok. 5. Gün itibariyle dışarı da çıktım kısa süreli yürüdüm. Evde dolandım hep. Ufak işler yaptım çamaşır katlamak gibi ama asmadim. Uzun süre ayakta kalmıyorum hala. Yemek hala yapmıyorum. Atıştırmalık şeyler hazırlıyorum kısa süre ayakta kalarak. Özetle keyfi işleri yapıyorum canımın istediği şeyleri. Yapılması lazım diye iş yapmıyorum. Süpürge falan asla zaten. beslenmeye aşırı özen gösterdim. Ananas yedim bol bol. Avokado. Badem fındık tükettim bol bol. Balık ve kırmızı et tercih etmeye çalıştım. Kabız olmamak için kuru kayısı yedim gün içinde
Saol canım aynen öyle dengeler karıştıerken test sayısı ortada çıktı net değil 4 gün sonra inşallah hayırlı haberler alır burada size yazarımÇok geçmiş olsun hay Allah altüst olmuşsunuz ilaçlar değiştiriyor vücut sistemini tabi hormonlar değişiyor ama erken gebelik belirtisi diyenlerde var ishal için insallah öyle bir şeydir iyi haberler umarım
Sorma canım valla denge falan kalmadı ama işte ne yapalım yeterki sonu güzel olsun hepimiz mucizelerimize kavuşalım tez zamanda inşallahÇok geçmiş olsun bu iğneler ilaçlar dengeyi mahvediyor gerçekten benimde 2 akşamdır 1 saat falan midem ağrıyor yanma yapıyor
Ben daha transfere geçmedim canım. Daha öncede transferlerimde bu iğneleri kullanmadım. Göbeğe yapıyor sandım arkadaşı. O yüzden sıcak olmaz diye düşündüm.Kalçana iğne yerine koymanın zararının olcağını düşünmüyorum dışına bir bez örtü sarabilirsin öyle torbanın ısısı direk vurmaz ama sen bilirsin tabiki zararı olcağını düşünüyosan
Benim önceki üç transferimden ikisi tutmuştu. Biri 8 haftalık iken kalbi durdu. Diğeri de 6 haftalık da kaldı gelişim devam etmedi. Bu insanın canını daha çok yakıyor. Ümitlenip hüsrana uğramak, yarı yolda kalmak. Şimdi 4. Denemem yine beni neyin beklediğini bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.Sabah peçetemde kam vardı şimdi bişi yok ağrım sızımda
Valla bizde okuduk okuduk yaşadık inşallah olunca pozitif olursun canım
2.ci gün 5 senelik evliyim olmadı cocuğum doktorlar sebepsiz infertelite dedi 3 aşılama denedim olmadı bu tüp bebek te tutmadı