• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Arkadaşlar ben transfer gününden beri kabızlık çekiyordum(7.günüme giriyoruz),az önce baya kötü ishal başladı👀ishal yaşayan varmı hiç?
ben 6. gündü sanırım ishal oldum. kabızlık sorunum yoktu ama niye ishal olduğumu anlayamadım bir gün sürdü sadece belirti olabilir mi bilmem :)

Canım peki krem felan bişey kullanıyo musun 😪 oturamıyorum kalkamıyorum 🥺 inşallah alışırım
Hayir kullanmiyorum. Ben merdiven bile çıkamiyordum. Alıştım bayagi. Aksamlari esim masaj yapiyor kolonyayla. Igneden sonra 5 dk iyice bastır sonra da ovala igne yerini. Suanda da agrisi var tabiki ama ilk günlerdeki gibi degil canım 💕

Hayir kullanmiyorum. Ben merdiven bile çıkamiyordum. Alıştım bayagi. Aksamlari esim masaj yapiyor kolonyayla. Igneden sonra 5 dk iyice bastır sonra da ovala igne yerini. Suanda da agrisi var tabiki ama ilk günlerdeki gibi degil canım 💕
Buguün bende bi kolonya ile masaj deniyim canım bakalım inşallah bende de işe yarar 😳

merhaba mesajlari okudum adet sancısı çeken biri vardi bende adet sancısı cekiyordm ama pozitif cikti değerimde cok yüksek hatta doktora sordum adet dönemin cok normal gebelik belirtileri korkma dedi sende içini rahat tut insallah ilk belirtisi kendini sana gösteriyor bebisin:)
Ay benim o adet sancısı çeken ama bilemiyorum.. tutmadı heralde ondan diyorum😔

canım panikleme 6 ve 7. gün oldu kırmızıya dönmüyorsa sorun yok. kan sulandırıcıyı kes dedi bana da kestim o günden beri yapmıyorum dua et ve 8. gün idrar testi yap :)
Yaaaa okuduğum en rahatlatıcı mesajdı.... Allah da sizi ferahlatsın. O zaman Allah'ın izni ile yarın da kırmızıya vs. Dönmez ise öbür gün test yapabilirim . Sizin öyle mi oldu ?

Amin inşallah 🌹

Ayyyy evet şükür ben korkuyordum çok beklerim olmaz uzun sürer diye tamda budün adet günüm dü hiç geçmedi desem yeridir hatta normalde devlette tedavi oluyorum 1 embriyom kaldı orada ya onu transfer yaptıracağım yada bahçeci ve GOP tüp bebek merkezi düşünüyorum biraz karışık ama öncelik bakalım devlet bu sefer nasıl ilgi gösterecek neler yapacak
Devlette ki kaçıncı gün embriyosu. Sen neden tüp bebek yaptırmıştın. Sebebi neydi özel olmazsa.

Amin 🙏 Kendini nasıl hissediyosun.bulanti, halsizlik agri falan belirtiler varmı
Iyiyim simdilik cok sukur, asiri bulantim vardi ya bi ara baya azaldi simdi, acikinca geliyo sadece. Bide kanama alanim var, dikkat et dedi doktor. Haftaya kontrolum var, bakalim insallah hersey yolundadir. Ilaclara devam ediyorum.

Yaaaa okuduğum en rahatlatıcı mesajdı.... Allah da sizi ferahlatsın. O zaman Allah'ın izni ile yarın da kırmızıya vs. Dönmez ise öbür gün test yapabilirim . Sizin öyle mi oldu ?
ben de görür görmez çok panik olmuştum sizi anlıyorum ama panik yok :) yani istersen bir yap etkilenmeyeceksen erken çünkü negatifte çıkabilir, benim çok silik çıkmıştı mesela :) yerleşme kanaması ise inşallah çıkar diyelim :)

Back