• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

2. gün beta hcg sonucum kötü geldi. İlki 88di, bugün 84 çıktı. Dün çok kötü hissetmiştim kendimi demek bunun sıkıntısı düşmüş içime. Sorf doğrulama için baş Hakkımızda heyırlısı olsun
Benim sonucum 2. günde negatife döndü.
10. günde 88, 12. günde 85 çıktı. Doktorumun talebiyle doğrulama için başka hastanede de yaptırdım, sonuç yine aynı. Her ihtimale karşı 2gün ilaçları aynen alıp yine test yaptırın dedi ama sonuç %99 değişmeyecek. Kısmet değilmiş. İnşallah bir dahaki sefere🙏🍀😔

Benımkı bos kese oluştu düştü cnm
Yaa cok uzucu surecler gercekten tam umut etmisken pozitif haberini almisken ama ne diyelim nasip hersey insallah Allah saglikla olanini nasip etsin en kisa zamanda hepimize.. O zaman kese bos olunca da duzensiz artis olup kendiliginden dusebiliyor anladigim kadariyla. Yani oyle biseyki once olsun istiyoruz sonra da sagliksizsa kendiliginden dussun diye dua edecek duruma geliyoruz 🥺🥺

Traansferin 5.gunu ve bugün çok yordum kendimi birazcık belim ağrıyor ya şimdi sonucu bilmeyince nasıl yapayım şaşırıyorum hamile olsam hamileyim der daha bı dikkat ederim ya da hamile değilim desem daha rahat hareket ederim böyle arada olmakta bı garip 🤪😅3.gun embriyo çift transfer olup en erken ne zaman test yaptınız kizlar ?
Benimde transferimin 4. Günü bugün. 28 Aralık'ta yaptım. O günle 5. Gün. Çift 5. Gün embriyomuz vardı. Erken testten korkuyorum. 7 Aralık dedi doktorum

Mrb kizlar , bende yeni adet oldum transfere hazırlık için baslayacagiz ins , süreç nasıl ilerliyor biraz bilgi verirseniz sevinirim daha doktora gitmedim yarın randevu alacağım tahmini transfer kaç gün sonra yapılıyor , ve bu surecte hangi ilaçlar kullanılıyor ücretleri nekadar tutuyor bahçeci umutta ebru hanimda tedavi görüyorum bende
Hayirli habrler alirssnz ins. Bnde ebru hocada transfer hazrlgndym.Allhhm yardmcimz olsn suan estrofme basldm cuma gnu randewm war

Traansferin 5.gunu ve bugün çok yordum kendimi birazcık belim ağrıyor ya şimdi sonucu bilmeyince nasıl yapayım şaşırıyorum hamile olsam hamileyim der daha bı dikkat ederim ya da hamile değilim desem daha rahat hareket ederim böyle arada olmakta bı garip 🤪😅3.gun embriyo çift transfer olup en erken ne zaman test yaptınız kizlar ?
Ben 9uncu gün yaptım

Son düzenleme:
Hayirli habrler alirssnz ins. Bnde ebru hocada transfer hazrlgndym.Allhhm yardmcimz olsn suan estrofme basldm cuma gnu randewm war

Sağol canım inşallah sizinde hayırlısi olsun güzel sonuçlar almak dileğiyle 🤲bende gittim Çarşamba günü transfer için basladik çok şükür 12ocakada randevu verdi banada estrofeme basladim günde 3 tane sizinde öyle mi ,ilaç bitince tekrar mi alamamiz gerekiyor onu sormayı unutmusum bilginiz var mı

Sağol canım inşallah sizinde hayırlısi olsun güzel sonuçlar almak dileğiyle 🤲bende gittim Çarşamba günü transfer için basladik çok şükür 12ocakada randevu verdi banada estrofeme basladim günde 3 tane sizinde öyle mi ,ilaç bitince tekrar mi alamamiz gerekiyor onu sormayı unutmusum bilginiz var mı

2. gün beta hcg sonucum kötü geldi. İlki 88di, bugün 84 çıktı. Dün çok kötü hissetmiştim kendimi demek bunun sıkıntısı düşmüş içime. Sorf doğrulama için baş Hakkımızda heyırlısı olsun

10. günde 88, 12. günde 85 çıktı. Doktorumun talebiyle doğrulama için başka hastanede de yaptırdım, sonuç yine aynı. Her ihtimale karşı 2gün ilaçları aynen alıp yine test yaptırın dedi ama sonuç %99 değişmeyecek. Kısmet değilmiş. İnşallah bir dahaki sefere🙏🍀😔
Cnm çok üzüldüm😔Aynı benimki gibi olmuş.10.gün 58 12,gün 52 çıktı.doktorum kimyasal gebelik dedi ve ilacları bırakmamı söyledi😔4 gün sonra adetim başladı.Rabbim bir dahakine sağlıklı bir minnoş nasip etsin 🤲🏻

Bana günde 3 defa tok iç dediler

Özellikle estrofem stoklayın. Malesef çok hızlı bitiyor ve şu anda piyasaada yoktur. Ben transfer oldum doktr devam ettiriyor. Kes diyene kadar içmeye devam dedi

Sizin test günü ne zaman

Kızlar selamlar,
Hamile kalanları çok tebrik ediyorum sizler adına çooook mutlu oldum 💜 benim gibi kalamayanlar ise sıkmasın lütfen canını. Biraz ruhunuzu dinlendirip yola devam edin 🌸

Size bir sorum var, eşimde sperm hafif oligospermi bende ise amh düşüklüğü var. Geçen opuda yalnızca 1 olgun yumurta toplayabilmişlerdi. Özellikle amh düşüklüğü için önerebileceğiniz bir doktor var mı? Yeni deneme için doktorumu değiştiricem sanırım. Özellikle amh düşüklüğü yaşayıp sonuç aldığınız ya da sonuç alamasanız dahi bilgisine yöntemine güvendiğiniz doktorlar varsa önerebilirseniz çok sevinirim.

Kızlar artık göbeğimden iğne yaparken iğneler girmiyor bildiğiniz kaskatı oldu göbeğim 😔günde üç tane göbekten iğne vuruyorum, ne yapacağım önerisi olan var mı?
Canım evet derinin yapısı değişiyor, o yüzden daha zor giriyor iğneler ama bazen insülin iğne ucundan kaynaklanıyor. Bazı iğnelerin uç kısmı yeterince pürüzsüz olmayabiliyor. Ben de çok yaşadım iğneyi sokamama durumunu. Öyle olunca direkt insülin iğne ucunu değiştiriyordum. Bir dene istersen. Bir uçla 10 denemede yapamadığım enjeksiyonu bazen iğneyi değiştirince tek denemede yapıyordum. Diğer türlü göbek de denemelerden delik deşik oluyo 🤷🏼‍♀️

Degeri az artan arkadaslar son durumunuz nedir P ponyo2021 sizin artislar da benimkine yakinmis en son bakildi mi keseye? benim de yaklasik %30 artiyor 3 test yaptirdim en son 300 lerde degerim. Doktor 4 gun sonraya cagirdi sanirim dis gebelik suphesi de var.
@g090 sizin de Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin baslarda yeterli gormediler artisi demissiniz ya ne kadar artis oluyordu acaba? Bir umut ariyor insan🥺
Merhaba , benim kesem g gündü çok şükür doktor haftaya tekrar geldi dedi kese kontrolü için 🙏 bebeği de görürüz inşallah şimdide o telaş sardı beni. Hiç bitmiyor yani biri bitse biri başlıyor. Ben artık son zamanda kan vermeyi bırakmıştım doktor keseye bakcaz yoksa zaten dış gebelik demişti

Back