- 20 Ekim 2021
- 271
- 913
- 18
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.941
Ben orta parmakla sonuna kadar itekliyorum bişe yolmaz dedi hemşirelerKızlar progestan fitili nasıl koyuyorsunuz? Bu aparatli olanlar varmış onlardan bahsetmiyorum normal krem renk fasulye büyüklüğünde olan elle ittirilen fitilden bahsediyorum. Ben önceki transferlerde orta parmagimin ilk boğumuna kadar ittiriyordum ama yeterli mi acaba parmağın tamamını mı ittirmek lazım bilemedim siz nasıl yaptiniz
İnşallah canımBence değilim fazla artmaz bence ama doktor izleme de şuan artışa bakacak hayırlısı inşallah çok hızlı süper artar bi mucize olurda amiiinn
Çok cücel minnoşun sana tutunuyor canimmbugün transferin 6. günü az evvel peçeteye gelen açık kahve bir akıntım var doktoru aradım oksaparı kes dedi çok korkuyorumbu kadar erken bu akıntı normal değil dimi?
Amin inşallah inşallah,ikinci denemem ilk negatif olunca histereskopi yapıldı sorun çıkmayınca test yapıldı,kayserideyim.Amin inşallah darısı size,tüm güzel haber bekleyenlere ve negatif çıkıp tekrar deneyeceklere olsun. Aslında şöyle bana öyle bir test yapılmadı ama doktorum ikinci transferde onu uygun gördü.Serum aslında yağ asidi içeriyor kök hücreleri uyarıyormuş sanırım aslında çalışma halindeymiş ama gittiğim merkez verdi.Ben de prograf 1 mg sabah akşam kullanıyorum.Prograf inşallah size de güzel haberler nasip ederSizin kaçıncı denemeniz ve nerede tedavi görüyorsunuz?Bir de tedaviye hiç başlamadan mı test yaptırdınız?
Aynen öyle. bekleyen çabalayan herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah . 10 yumurta toplanıp 1 tane bile elde kalmayada biliyor. Zorlu süreçler Allah hepimizin yardımcısı olsunBana da 15 yumurtan var denildi 8 toplandı 4 tanesi embriyo oldu 2 tanesi 5.; Güne geldi o ikiside transfer oldu olacak oldumu tek spermle tek embriyo ile oluyo Allah'ın işi
Bitki çaylarından komple uzak durmak lazım. Nane çayı yok kuşburnu ya da ıhlamur fark etmez. Bu tarz bitkiler idrar sökücü. Ben su harici hiçbir içecek içmiyordum.Kızlar çay ve kahveden uzak durmaya çalışıyoruz ya bu dönemde peki ıhlamur çayı içebilir miyiz ? Sıcak bir şeyler içmeye çok ihtiyacım var ne yapabilirim
Benim adım vardı ama artık yok neden ki
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 Kasım @Demiripek 34 3.cü deneme 5.ci gün 7 Aralık @istanbul88 31 1.ci deneme 6.ci gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Nil Gunes 35 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık Mvsy 29 3.cü deneme 5.ci gün 8 Aralık @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık S Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2.ci gün 24 Aralık FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 13 Aralık
@lightbrown 30 1.ci deneme @efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün 20 Aralık @Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün @Zeynepkur 38 3.cü deneme 5.ci gün 3 Aralık @sibellldr @Ceyda2911 36 4.cü deneme 2 Aralık Brccck 34 3.cü deneme 5.ci gün @miracle070210 5.ci gün 2 Aralık @Hemselif 32 2.ci deneme 3.cü gün 27 Aralık
M Minikbirmucizemeselesi 1.ci deneme 3.cü gün 12 Aralık @lezard 38 1.ci deneme @mucizelervar 27 2.ci deneme 5.ci gün 29 Kasım @persona06 25 1.ci deneme 5.ci gün 2 Aralık @sudem_88 33 4.cü deneme 20 Aralık @Selinilya 31 1.ci deneme 6.ci gün 6 Aralık @Zecmel 31 1.ci deneme 3.cü gün 18 Aralık @Katre_g 31 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Baharekinci 35 3.cü deneme 5.ci gün 4 Aralık @bsraerdl 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık
@Hayyee 1.ci deneme @CevikKiz 31 1.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık Hayyal 5.ci deneme 20 Aralık opu oldu @aylinnaylinn 32 3.cü deneme 5.ci gün 16 Aralık @Dfn1903 31 2.ci deneme 3.cü gün 19 Aralık @bir mucizee 31 2.ci deneme 3.cü gün B bebiii 30 1.ci deneme 5.ci gün 28 Aralık @yesilkozalak 2.ci deneme 4 Aralık Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci gün 20 Aralık @Hayattt1 24 2.ci deneme 1.ci gün 18 Aralık
@mutluannne123456789 26 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @tpk35 40 1.ci deneme 3.cü gün 9 Aralık @Kubii38 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @Brarmn11 26 3.cü deneme 5.ci gün @agustos72 33 3.cü deneme 6.ci deneme 3 Aralık @menfur_queen 32 2.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Eskimeyenyillar 3.cü deneme @nacwes 33 3.cü deneme 4.cü gün 30 Aralık @ysmn1096 32 3.cü deneme 5.ci gün 27 Aralık @SmyrABlt 29 1.ci denem 3.cü gün 20 Aralık
1 1nbahar 26 1.ci deneme 18 Aralık @Missalice 28 3.cü deneme 5.cü gün 16 Aralık Z Zoey1 27 2.ci deneme 5.ci gün 16 Aralık @yaprak0001 28 1.ci deneme 3.cü gün 21 Aralık @mali35 31 1.ci deneme 5.ci gün 27 Aralık @Redqueen1 26 1.ci deneme 5.ci gün 31 Aralık Glz1 23 1.ci deneme 3.cü gün 31 Aralık @Civciv0616 36 1.ci deneme 3.cü gün 16 Aralık
Ben akşamları çok açık 1 bardak çay içiyorum canım hemşire kahve çok önermiyoruz çayı da açık bi iki bardak içebilirsin demiştiKızlar çay ve kahveden uzak durmaya çalışıyoruz ya bu dönemde peki ıhlamur çayı içebilir miyiz ? Sıcak bir şeyler içmeye çok ihtiyacım var ne yapabilirim
Hamile olunca bıraktın sandım benBenim adım vardı ama artık yok neden ki
Tmm canımBende görmüştüm transferden sonra cnm geçer dua okuyup yat
İdrarında kan geliyormuşBen her gün süt içiyorum ama konuya hakim değilim konu tam olarak ne kızlar zararliysa bende icimiyim
İnşallah bu seferinizde pozitif haberleri alırsınızAmin inşallah inşallah,ikinci denemem ilk negatif olunca histereskopi yapıldı sorun çıkmayınca test yapıldı,kayserideyim.
Yaa cok iyi oldu bunu duydugum .Merhaba bende dün transfer oldum.
Hem enox iğne, hem coraspin ilaç hemde ekstra başka bir kan sulandırıcı ilaç verdi. Bende anlam veremedim ama kesinlikle bırakma dedi.
Ayrıca günde 6 tane progestan fitil, 1 progestan iğne , 1 folik asit, 1 d vitamini 1 estroferm kullanıyorum.
Amin canım inşallahYaa cok iyi oldu bunu duydugum .
Yarindan sonra transferim oldugu icin o gün gorüsecektim doktorumla da
Progestan fitil kullaniyorum bende ayni sekilde .
Folik asit ve estrofem
Transfer sonrasi da proluton igne .
Progestan igne vermedi
Bakalim
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah pozitif sonuc alirsiniz
Ben de akşamları bir bardak içiyorum açık şekilde.. ama keşke hiç içmesek daha iyi olucakBen akşamları çok açık 1 bardak çay içiyorum canım hemşire kahve çok önermiyoruz çayı da açık bi iki bardak içebilirsin demişti
Her akşam içmiyorum ama dün içmemiştimBen de akşamları bir bardak içiyorum açık şekilde.. ama keşke hiç içmesek daha iyi olucak
Bende o şekilde birkaç defa yaptım ama çok çok afedersin parmağıma böyle et gibi bisiler geldi kenarlarda o yüzden yapamamistimBen orta parmakla sonuna kadar itekliyorum bişe yolmaz dedi hemşireler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?