2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben orta parmakla sonuna kadar itekliyorum bişe yolmaz dedi hemşireler

Amin inşallah inşallah,ikinci denemem ilk negatif olunca histereskopi yapıldı sorun çıkmayınca test yapıldı,kayserideyim.

Bana da 15 yumurtan var denildi 8 toplandı 4 tanesi embriyo oldu 2 tanesi 5.; Güne geldi o ikiside transfer oldu olacak oldumu tek spermle tek embriyo ile oluyo Allah'ın işi
Aynen öyle. bekleyen çabalayan herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah . 10 yumurta toplanıp 1 tane bile elde kalmayada biliyor. Zorlu süreçler Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar çay ve kahveden uzak durmaya çalışıyoruz ya bu dönemde peki ıhlamur çayı içebilir miyiz ? Sıcak bir şeyler içmeye çok ihtiyacım var ne yapabilirim
Bitki çaylarından komple uzak durmak lazım. Nane çayı yok kuşburnu ya da ıhlamur fark etmez. Bu tarz bitkiler idrar sökücü. Ben su harici hiçbir içecek içmiyordum.

Benim adım vardı ama artık yok neden ki

Kızlar çay ve kahveden uzak durmaya çalışıyoruz ya bu dönemde peki ıhlamur çayı içebilir miyiz ? Sıcak bir şeyler içmeye çok ihtiyacım var ne yapabilirim
Ben akşamları çok açık 1 bardak çay içiyorum canım hemşire kahve çok önermiyoruz çayı da açık bi iki bardak içebilirsin demişti

Yaa cok iyi oldu bunu duydugum .
Yarindan sonra transferim oldugu icin o gün gorüsecektim doktorumla da
Progestan fitil kullaniyorum bende ayni sekilde .
Folik asit ve estrofem
Transfer sonrasi da proluton igne .
Progestan igne vermedi
Bakalim
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah pozitif sonuc alirsiniz

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…