• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar progestan fitili nasıl koyuyorsunuz? Bu aparatli olanlar varmış onlardan bahsetmiyorum normal krem renk fasulye büyüklüğünde olan elle ittirilen fitilden bahsediyorum. Ben önceki transferlerde orta parmagimin ilk boğumuna kadar ittiriyordum ama yeterli mi acaba parmağın tamamını mı ittirmek lazım bilemedim siz nasıl yaptiniz

Kızlar progestan fitili nasıl koyuyorsunuz? Bu aparatli olanlar varmış onlardan bahsetmiyorum normal krem renk fasulye büyüklüğünde olan elle ittirilen fitilden bahsediyorum. Ben önceki transferlerde orta parmagimin ilk boğumuna kadar ittiriyordum ama yeterli mi acaba parmağın tamamını mı ittirmek lazım bilemedim siz nasıl yaptiniz
Canım ellerini güzelce yıka ve parmağın ıslak kalsın ki kolayca girsin . Orta parmağını gittiği yere kadar ittir sonrası zaten kendiliğinden kayarak gidecek ama sonuna kadar ittir . Zararı olmuyor yani orası uzun bir yer.

Canım ellerini güzelce yıka ve parmağın ıslak kalsın ki kolayca girsin . Orta parmağını gittiği yere kadar ittir sonrası zaten kendiliğinden kayarak gidecek ama sonuna kadar ittir . Zararı olmuyor yani orası uzun bir yer.
Aynen ilk ikisinde ben ellerini yıkayıp ıslak bırakıyordum rahat gidiyordu bu seferde öyle yapicam ama parmağın sonuna kadar ittiremiyordum onu merak etmiştim kuzum artık olabildiğince ittiricem

Amin gülüm amin inşallah Allah isteyen herkese nasip eder

İnşallah abla sonuç cumaya kadar değişir mi bilmiyorum ama nasip diyorum sadece

İnşallah öyle olur beklemek istemiyorum 2.ci de olmazsa başka hastaneye gitmek istiyorum ileriye dönük düşünceye girdim şimdiden

3 güne artış olur mu pozitif çıkar miyim bilmiyorum gülüm mevlam yardımcımız olsun inşallah
Bence değişebilir. ♥️

Ben de kullanıyorum canım yatış pozisyonunda bacaklarımı kırıyorum itebildiğim yere kadar itiyorum tam bir parmak boyu kadar değil ama İsaret parmağının yarısı kadar diyebilirim ben işaret parmağı mı kullanıyorum yatıyorum zaten fazlasını atıyor oldu bitti masallah 😊

Ben de kullanıyorum canım yatış pozisyonunda bacaklarımı kırıyorum itebildiğim yere kadar itiyorum tam bir parmak boyu kadar değil ama İsaret parmağının yarısı kadar diyebilirim ben işaret parmağı mı kullanıyorum yatıyorum zaten fazlasını atıyor oldu bitti masallah 😊
☺️ Bende orta parmakla daha rahat ittiriyordum sanki, gerçi doktorlar tereddüt etmeyin zaten rahim almadi gerektiği kadarını alıp kalanını atıyor diyor ama yine de bu seferki transferde sorayım dedim

☺️ Bende orta parmakla daha rahat ittiriyordum sanki, gerçi doktorlar tereddüt etmeyin zaten rahim almadi gerektiği kadarını alıp kalanını atıyor diyor ama yine de bu seferki transferde sorayım dedim
Hangisiyle daha rahat ediyorsan canım ben işaret parmağıyla daha rahat yaptığımı farkettim o yüzden onu kullanıyorum bende ilk tereddüt ediyordum ama sonra doktorların kontrollerde kullandıkları cihazları düşününce bıraktım tereddüt etmeyi saldım😊

Ben yaptım tek çizgi 😢
Ya bi dur senin 2.gün embriyosu geç belli olabilir bende de baya baya çizgi vardı ama değer kaç çıktı ben bu testi gördüğümde kesin çok yüksek demiştim meğer 6 ymış değer 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• 73905CA2-2838-4487-A477-9935B342F9AB.jpeg
    73905CA2-2838-4487-A477-9935B342F9AB.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 69
Ya parmağın ne kadar ilerliyorsa ittir çok uçta kalmaması gerekiyor o zaman progesteron emilimi az oluyor benim bildiğim

Back